Ийит Озшенер: Мелодията на сърцата ни / Yiğit Özşener: сега и в "Ezel" - 58

• 23 061
  • 741
  •   1
Отговори
# 300
  • ... ъраунд, инсайд, снизу...
Маричкаааа да ми е жива и здрава снахата!!! Hug Hug Hug Hug Hug
Само щастие и късмет да я преследват,а след десет години ще пусна и сино Grinning Grinning Grinning Grinning Grinning Grinning Grinning Grinning Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

нямам никакво свободно време ooooh! ooooh! ooooh! ooooh!до довечера Hug Hug Hug Hug Hug

# 301
  • КиТ
Изчетах ви  Laughing  Laughing Laughing Party Party Party

Тая седмица,не ме бройте вечерта Confused Cry Cry Cry

# 302
Бланка, благодаря предварително,сега видях,че нощес си ми отговорила.

За серията - беше страхотна.Изгледах я на един дъх.Благодаря ви момичета за ОГРОМНИЯ ТРУД,който полагате.

# 303
Аз и щерката благодарим за хубавите пожелания!  Heart Eyes  Hug  Hug  Hug
Тя си ги про4ете сама,а картинките си ги хареса много!

,а след десет години ще пусна и сино Grinning Grinning Grinning Grinning Grinning Grinning Grinning Grinning Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Свате...  Hug  Hug  Hug

# 304
  • КиТ
,а след десет години ще пусна и сино Grinning Grinning Grinning Grinning Grinning Grinning Grinning Grinning Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Свате...  Hug  Hug  Hug

А така,договорена сватба надушвам нещо Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Въпроса е ако не се харесат малдите Laughing Laughing Laughing какво ще правите Thinking

# 305
Свате...  Hug  Hug  Hug

Въпроса е ако не се харесат малдите Laughing Laughing Laughing какво ще правите Thinking

Ми нищо,кво. Laughing Ще хапнем и пийнем за тяхно здраве и нека са щастливи с който си искат. Hug

# 306
  • КиТ
Свате...  Hug  Hug  Hug

Ми нищо,кво. Laughing Ще хапнем и пийнем за тяхно здраве и нека са щастливи с който си искат. Hug

А,добре Mr. Green Mr. Green Mr. Green,важното е че ще има повод за сибане-хапване,пийване Wink Sunglasses Sunglasses
Другото квото сабя покаже Wink

# 307
  • при най-добрият мъж...
Ей,много тихо тука.
Почти изпаднахме на втора страница.
Срамота е... Naughty

# 308
  • КиТ
Ами няма никой Laughing Laughing Laughing

За това е тихо,чакам някой да дойде Sunglasses Sunglasses Sunglasses

Че сега след малко,ще затварят залата за свободен достъп и вече утре ще съм тук Cry Cry Cry

# 309
Плами, какви жертви правиш, за да си си на село.  Даже по зали висиш  Wink Wink Wink Wink

# 310
  • ... ъраунд, инсайд, снизу...
Кво става мацуранки?!Как я караме днес?
Скука ми се вижда

Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug

# 311
# 312
Да, нищо не казвате за новата серия. Дайте да мислим анкета за следващата тема. За кого да е? За гадната Ейшан примерно, която ще измами и любимата си сестричка... Или нещо друго?

# 313
  • В най-романтичното място,което можете да си представите.
Как сте? Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug

# 314

Общи условия

Активация на акаунт