Ийит Озшенер: Мелодията на сърцата ни / Yiğit Özşener: сега и в "Ezel" - 58

• 22 165
  • 741
  •   1
Отговори
# 570
ГЕНОМА  Joy Joy Joy Joy Joy

Индирка, сетих се за Дженгиз: ГЕ-НЕ-ТИЧ-НО  Joy Joy Joy Joy Joy Joy Помниш ли????

# 571
има ги по сериалите само Wink Heart Eyes
Taka e.Такива идеални,без трески за дялане няма. Mr. GreenПък за южната кръв-не е никаква гаранция,4е владеят по наследство магията на флирта.Ей тия около мен нали са с буйна кръв уж,топла. Mr. Green Ако взема да флиртувам наро4но,заради увеселението,какви вцепенени са!!!Забравят ума и дума и се пулят.Питала съм мъжа си,да ми каже от негова,мъжка гледна то4ка що се сдървяват и не го могат това и той ми обяснява,4е така са приу4ени.От малки в пути клуба или по дискотеките бърз с··с,няма ги свалките,флирта,играта с о4ите...Не са като по нашите ширини да си правят гъдел на душата.
Ей тука две от дружките ми,испанки се развеждат то4но за това,липса на топлота,заигравка.Мъжете им били дървета,така разправят.Ни хубава дума можели да кажат,ни нищо пове4е.
Тъй 4е мъжете със стойност са рядкост,дето беше казал някой,блазе на тази дет' я люби. Joy Joy Joy

# 572
това не ли ламия

# 573
  • при най-добрия мъж...
ГЕНОМА  Joy Joy Joy Joy Joy

Индирка, сетих се за Дженгиз: ГЕ-НЕ-ТИЧ-НО  Joy Joy Joy Joy Joy Joy Помниш ли????

Да,да
И аз се присетих сега Laughing Laughing Laughing

# 574
# 575
Аз мисля пак да изгледам Генетичната серия  Simple Smile

# 576
не знам кои превежда любов и наказание ама превода хич не ми харесва не искам никои да обиждам сигурно си видяла какъв е превода на езел съм ги свалил всичките серии до 19

Усещам,че превода на Езел повече ти харесва.
Благодарим за оценката bowuu bowuu bowuu
[/quote]

одавна съм се изказал по въпроса за превода само да го намеря къде е

# 577
  • при най-добрия мъж...

Това сигурно е от новия и сериал "Капалъ чаршъ".

# 578
браво на преводача превода е перфектен много рядко има такива преводи без да избръзват да изостават или да не  могат да се дочитат   Simple Smile

намерих го  newsm78  Simple Smile

# 579
  • при най-добрия мъж...
браво на преводача превода е перфектен много рядко има такива преводи без да избръзват да изостават или да не  могат да се дочитат   Simple Smile

намерих го  newsm78  Simple Smile

Малии,сега на целия екип ще ни порстнат крилца Flutter

# 580
нали знаете на рекламата какво се казва Пешо ви дава криле Simple Smile

# 581
... Ей тука две от дружките ми,испанки се развеждат то4но за това,липса на топлота,заигравка.Мъжете им били дървета,така разправят.Ни хубава дума можели да кажат,ни нищо пове4е.

Добре де, ами за нашите, българските мъже какво да кажем? Знаят две фрази на кръст и толкоз - никакъв шемет, никакво въображение, да не говорим, че не е мъжко да се лигавят пред жените. Онази вечер едно приятелско семейство разправят как с комплименти мъжът склонявал жена си на нежности. И какъв мислите се оказа този комплимент - слушайте: "Много си красива". Малииииииииии. Едва си задържах устата затворена. Идеше ми да  Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked

# 582
... Ей тука две от дружките ми,испанки се развеждат то4но за това,липса на топлота,заигравка.Мъжете им били дървета,така разправят.Ни хубава дума можели да кажат,ни нищо пове4е.

Добре де, ами за нашите, българските мъже какво да кажем? Знаят две фрази на кръст и толкоз - никакъв шемет, никакво въображение, да не говорим, че не е мъжко да се лигавят пред жените. Онази вечер едно приятелско семейство разправят как с комплименти мъжът склонявал жена си на нежности. И какъв мислите се оказа този комплимент - слушайте: "Много си красива". Малииииииииии. Едва си задържах устата затворена. Идеше ми да  Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked
Блан4е,през мойта луда младост си бяха екстра мъжете. Peace Сега наистина наблюдавам,4е за нищо не стават.Може би и затова са токова много разводите,а много жени въобще не склю4ват брак.И правилно_за какво й е да има ов4а глава вкъщи?Имам няколко приятелки,които са с 4ужденци(северняци) по тази при4ина_харесва им как показват уважение,4увствата си,дребните жестове,които зна4ат много.

# 583
предлагам да си спретнете 1 харемче с Ийит ОЗШЕНЕР  Joy

# 584
  • при най-добрия мъж...

Сякаш аз съм го писала.
Няма вече романтика,флирт,заигравка.В това число включвам и моя мъж.Постоянно спорим за това,защото той твърди,че романтиката е само във филмите,а на мен не ми се вярва.
Вярно,че всички имаме проблеми и времената са лоши,но все пак малко внимание и ухажване не са излишни.
После що жените гледали сериали?
Ами ето защо!

Общи условия

Активация на акаунт