Ийит Озшенер: Мелодията на сърцата ни / Yiğit Özşener: сега и в "Ezel" - 58

• 22 150
  • 741
  •   1
Отговори
# 600
Късметче,това за цветята на годишнината нищо не е.На една колежка мъжа и беше спретнал серенада с музиканти за рождения и ден. Flutter

# 601
 малко романтика да ви стопля   Two Hearts  тук съм newsm43 тук

# 602
  • КиТ
Добре,че дойде мъж да ни стопли Mr. Green Mr. Green  Mr. Green
Само женати да не те чете Mr. Green Mr. Green Mr. Green

А като сложиш това криещето човече ме обиваш Joy Joy Joy Joy Joy

Емили,искам и аз такъв мъж Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Blush Blush Blush Blush

# 603
Аз пък хич няма да отразя жеста с цветята. За мен това са глупости на търкалета. Значи ежедневието си го бутаме как да е, пък само на празника за цветя се сещаме. А думите, които всеки ден използваме? А малките жестове на деня като - да ти поднесе вечерята, ако си уморена, да те гушне, ако си изнервена от деня, да ти говори мило, ако ти е тъпо, да те хване за ръка, абе - прости работи, ама не ги правяяяяяяяяяяяяяяят. Не било мъжко, значи.
Ти си серт мадама,браво!!!  Peace
Oba4e напълно подкрепям написаното от теб.Това тук му казваме кариньо и е много важно в една връзка.То не е романтика,а нормално отношение към 4овека,когото оби4аш.Уважение към към труда на другия,подкрепа в тежък или тягостен момент.Аз например силно оценявам дори говора 4рез о4ите.Даже в момент,когато край вас има много хора и ти се нуждаеш от разбиране,с поглед да се раберете.Ей затова не го харесвам Листопад,това не е моят бит,не са моите отношения,не разбирам там вси4ки що се измъ4ват да са заедно,като са самотни с най_близките си.
Романтиката,тя е нещо друго и не може да се поднася непрекъснато,има си моменти за нея,но пък ги помниш цял живот и те топлят.

Indira,ти сега да не помислиш,4е съм някой стар4ок. Mr. Green Млади сме все още,просто при нас се стекоха нещата така,4е малки се отделихме от вси4ки и то доста надале4е,което сега оценявам като голям плюс в развитието на отношенията ни.

# 604
На една колежка мъжа и беше спретнал серенада с музиканти за рождения и ден. Flutter
Единственият,който ми беше спретнал серенада,като пя собственоръ4но писани стихове за мен,баща ми слезна и го преби. Confused Пре4ел му да спи,аз мисля,4е изревнува.Не му говорих дълго след това.

# 605
  • КиТ
На една колежка мъжа и беше спретнал серенада с музиканти за рождения и ден. Flutter
Единственият,който ми беше спретнал серенада,като пя собственоръ4но писани стихове за мен,баща ми слезна и го преби. Confused Пре4ел му да спи,аз мисля,4е изревнува.Не му говорих дълго след това.

Е много,гадно........ Confused Бащати,не е ли бил и той млад,не е ли правил и той луди неща ooooh!

Моя баща,ако направи така #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire

И после какво стана,с това момче? Thinking

# 606
Марица, права си, че романтиката не е за ежедневна употреба, най-малкото защото с всичко свикваме и преставаме да го забелязваме. Обаче пък романтичните жестове не бива да идват от нищото, трябва да си имат предистория, аз така го разбирам.  Peace Peace Peace

# 607
тук съм newsm43 тук newsm43 newsm78

# 608

Е много,гадно........ Confused Бащати,не е ли бил и той млад,не е ли правил и той луди неща ooooh!

Моя баща,ако направи така #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire

И после какво стана,с това момче? Thinking

Явно тяхното поколение по друг на4ин са ги правели нещата,защото моят на4ин на живот непрекъснато го хвърля в шах с пешката.Може и да му беше писнало от мойте обожатели,знам ли.Преди серенадата имаше един по_хард,дето крадеше от време навреме бушона и ни оставяше без ток.Екстра израз на 4увствата!  Mr. Green  Laughing Shocked Обърни ми внимание или я карай на свещи! Mr. GreenИ като не можа да го хване тейко ми оня хулиган,явно си го изкара на свястното мом4е. Embarassed
За мом4ето ми бе много жал,разбира се.Имахме с него общ у4ител,който ни подготвяше за изпитите,на него остави вси4ко,писано за мен.Даскала си ми ги даде.Не знам после какво направи това мом4е,заси4али сме се само на уроци.Ама не посмя да ме заговори.

Обаче пък романтичните жестове не бива да идват от нищото, трябва да си имат предистория, аз така го разбирам.  Peace Peace Peace
Taka e,нищо не идва от нищото.

# 609
Марицоооооо, ти си била опасна. Какви обожатели, какво нещо. Това с бушона направо кърти.  Peace

# 610
  • КиТ
Преди серенадата имаше един по_хард,дето крадеше от време навреме бушона и ни оставяше без ток.Екстра израз на 4увствата!  Mr. Green  Laughing Shocked Обърни ми внимание или я карай на свещи! Mr. GreenИ като не можа да го хване тейко ми оня хулиган,явно си го изкара на свястното мом4е. Embarassed

Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked
Ей това ме разби,да ви взима бушона Joy Joy Joy Joy,явно не си му обърна много голямо внимание и за да го забелижиш,ти краде бушона....
Чудел се е как да те накара да отидеш при него, и оправданието за него е да отидеш и да му кажеш дай ни бушона hahaha hahaha hahaha

# 611
Много сте романтични днес 1dating

# 612
# 613
  • КиТ
Mr. Green Mr. Green Mr. Green
Одарихме го на истории и размисли,за това което искаме от мъжете(дори било и съвсем малко)

# 614
a kakво ли искат мъжете от жените !!!!!!!! следва продължение

Общи условия

Активация на акаунт