) си направих следния извод: Че на него му идват малко отговорностите...Но не е лесно да накараш мъж да прави нещо като цял живот е бил хранен и гледан безупречно от майка си
Той е възпитан така, че мъжът нищо друго не прави в къщи освен ад аходи на работа, а жената да гледа къщата децата и по възможност и на работа да ходи
До преди да се роди бебето явно не ми е било в тежест да се справям сама в къщи...
. Баща ми беше така,много ме е отвращавало това,не искаше да просне дрехите на балкона да не би съседите да го помислят за "мъж под чехъл "
. Това съм го запомнила,майка ми не можеше да го накара една чиния да измие. Ама така са ги учили мъжете- жената да слугува. Избрах си мъж абсолютната противоположност на такива мъже. Аз слугиня не съм,нито бавачка на 30 годишни мъже,нито пък възнамерявам да прекарам живота си по начин, по който го е прекарала прабаба ми в Дворянска Русия.
Успех ти пожелавам мила,дано да можеш поне малко да промениш това "наследство" което е оставила свекърва ти у мъжът ти с това нейно... хм, "безупречно гледане".

ако искаш де ... следващия път като излезе с приятели остави ключа в ключалката и като вземе да се мъчи да влиза кажи тихо през вратата " ооооо пак лииии
не ти ли стигна 2 пъти а и мъжът ми всеки момент ще се върне " 
Правилно, добър съвет!