® E-bay - тема 47

• 32 774
  • 756
  •   1
Отговори
# 240
Здравейте,

преди известно време споделих проблем, с който се мъча повече от две седмици - накратко исках да платя на продавача, но поради проблем с неговия акаунт не успях, след което той се покри и не отговаря на моите мейли и сега ми стоят 2 стоки за плащане към него. Едно от момичетата, мисля беше Kölsches Mädel, ме посъветва да отворя кейс в eBay, тъй като обаче досега не съм го правила, моля за помощ. В Resolution center ме препраща да избера измежду няколко теми и да си призная там се загубих. Ще съм много благодарна, ако някой ме насочи какво точно трябва да направя оттук насетне.
Благодаря предварително.

# 241
Триша, благодаря ти за отговора! И аз не искам да се занимавам с плащане извън ибей, но не мога да разбера продавача какво иска. А как да му дам  "рикуест тотал" /изезна ми латиницата/ ?

# 242
tevolere, много по-сигурно е да се плаща през пей пал. Иначе нямаш никаква гаранция за парите си, ако евентуално се случ инещо.
Регистрацията се прави за 2мин точно. ) Така че те съветвам да си направиш и да плащаш през пей пал.

# 243
tiya, отиваш на меню My Ebay -> Won намираш вдясно в Actions колоната има едно More Actions със стрелкичка надолу, като го натиснеш мисля, че има Request Total, ако не е на реда с името на продавача, то е на реда със спечеленото нещо. Всъщност ако имаш да плащаш само едно нещо към този продавач, то имаш само един ред. Ако имаш повече от едно, имаш ред с името на продавача и отдолу са едно под друго спечелените неща. Дано ме разбра.

# 244
Да попитам-ако съм поръчала 2 неща през транспортна фирма, когато дойдат 2 доставки ли  плащам или 1?Става въпрос за 2 тениски от различни продавачи.
Аз плащам 1 доставка, но моля куриерската фирма да изчакат да се съберат всички неща и така да ми ги изпратят.

Здравейте,

преди известно време споделих проблем, с който се мъча повече от две седмици - накратко исках да платя на продавача, но поради проблем с неговия акаунт не успях, след което той се покри и не отговаря на моите мейли и сега ми стоят 2 стоки за плащане към него. Едно от момичетата, мисля беше Kölsches Mädel, ме посъветва да отворя кейс в eBay, тъй като обаче досега не съм го правила, моля за помощ. В Resolution center ме препраща да избера измежду няколко теми и да си призная там се загубих. Ще съм много благодарна, ако някой ме насочи какво точно трябва да направя оттук насетне.
Благодаря предварително.
Имах преди известно време подобен проблем и аз се чудех коя опция да избера-включи се в онлайн чата на ибей, тама ще те посъветват най-добре, много са мили и отзивчиви.

# 245
Да попитам-ако съм поръчала 2 неща през транспортна фирма, когато дойдат 2 доставки ли  плащам или 1?Става въпрос за 2 тениски от различни продавачи.
Аз плащам 1 доставка, но моля куриерската фирма да изчакат да се съберат всички неща и така да ми ги изпратят.

А кой куриер ползваш? Дали всички предлагат тази услуга?

# 246
А кой куриер ползваш? Дали всички предлагат тази услуга?
Изили Шопинг във Варна. Предполагам, че всеки куриер би се съгласил, поне аз не виждам причина да не го прави.

# 247
Триша, в Won нямам никакъв продукт.Аз не съм го спечелила, той се продаваше направо, но нямаше доставка до Б-я и така започна кореспонденцията ни с продавача.

# 248
с Buy it Now ли беше? Дори и така да е, на мен пак ми се появяват в Won  Crossing Arms

# 249
да, беше с Buy it now, но нищо не ми излиза.
Единствено в Watch ми стои продукта и там има More options, но няма Request Total. Вече не знам какво да правя!

# 250
  • Варна
Баси... за пръв път виждам някой да иска фактура преди да е купил продукта! ooooh!

# 251
Извинявам се предварително ако е обсъждано , но не следя отблизо темата.
 Интересува ме дали мога да пазарувам от амереканския вариант на Е-bay, като платя с Пейпал, а за адрес на доставка посоча американски адрес на познати. Ще има ли проблем тъй като картата регисрирана в Пепйал е с адреса ми в БГ.

# 252
Може,но виж добре обявата че много от тях пращат само на comfirm адрес!

и по тоз повод да се похваля с това:
http://prikachi.com/images.php?files/1384181j.jpg

с free П&П за Америка!

Последна редакция: пн, 22 фев 2010, 22:09 от mmagyca

# 253
# 254
Извинявам се предварително ако е обсъждано , но не следя отблизо темата.
 Интересува ме дали мога да пазарувам от амереканския вариант на Е-bay, като платя с Пейпал, а за адрес на доставка посоча американски адрес на познати. Ще има ли проблем тъй като картата регисрирана в Пепйал е с адреса ми в БГ.

Ще имаш, правят проблем ако адреса ти не е в САЩ ( моят първоначално беше в Канада и се наложи да направя нова регистрация от тук, като комфърваха адреса).

Общи условия

Активация на акаунт