® E-bay - тема 47

• 32 752
  • 756
  •   1
Отговори
# 285
Как да търся на англииски елече-пухенка.

# 286
Момичета, искам да ви предупредя много да внимавате с поръчките на телефони и да не се подлъгвате по ниските им цени.Ние имаме магазини за телефони и не мога да ви опиша напоследък колко много хора идват опарени, че са им изпратили китайско копие или изобщо нищо не са получили.

# 287
опитай с body warmer vest  Thinking

# 288
опитай с body warmer vest  Thinking
Благодаря! Излязаха предложения.

# 289
Искам да ви попитам.....не получих една пратка и сега продавача ми иска пейпал адрес да провери рефюнда или нещо такова... какво ще рече това....какво точно трябва и може да му дам.Благодаря ви!

Дай му имейл адреса си , с който си регистрирана в пей пал за да може да ти върне парите!

Зинаида
, и аз това ще те посъветвам: не се притеснявай, че няма да се свърже с теб. Спокойно, само изчакай малко !

m@ria
, все до 10 фийдбека ще ги направи всеки ( мисля, че това е минималното, което изискват продавачите, бях забравила , че има такива ограничения ), а след това изобщо не трябва да те интересува! Дори аз като се бях регистрирала преди много време, нямаше такива изисквания и ми беше все тая дали някой ще ми сложи или не!

Прекрасната свинарка, кофти е наистина, ако някой  е написал негативно нещо в коментара си. Само не разбрах било  е положителен фийдбек с негативен коментар или негативен фийдбек. Ако си си платила нещото, продавачът не може да ти постави негативен фийдбек дори и да иска. Може само да напише нещо негативно в коментара си, но и тогава мисля, че имаше опция да коментираш неговия коментар.
Друг е въпросът , ако не си платила  Mr. Green .

Мирама, както винаги си набелязала много сладки неща. Кога ще ги носи твоята госпожица ???  Heart Eyes

Момичета, искам да ви предупредя много да внимавате с поръчките на телефони и да не се подлъгвате по ниските им цени.Ние имаме магазини за телефони и не мога да ви опиша напоследък колко много хора идват опарени, че са им изпратили китайско копие или изобщо нищо не са получили.

Мисля, че на всеки му е ясно като види цената на тези телефони, че това не са оригинали , а само реплики и всеки трябва да си направи сам сметката дали ще даде много пари за оригинал или 5 пъти или дори 10 пъти по-малко за реплика и да му е ясно, че ще има проблеми с нея. Ако си глупав , ще се почувстваш излъган!
Аз имам китайски телефон и трябва всеки ден да го зареждам, но не се оплаквам, защото си знаех от самото начало, че за 100 лева няма как да получа истински Айфон  Mr. Green

# 290
Малейна, багодаря, ще разровя Wink
Сега ще искам малко помощ. Имам 2 неща от 1 продавач. Той ми пати 2 инвойса, като на единия има отстъпка за шипинга-1$(но пък си е сложил някакви 3 долара за незнамкаквоси ooooh!, но не ми се цигани сега). Обаче иска да му платя едновременно за двете неща, защото от евау имали такова изискване към него newsm78. Въпреки че ми се струва, че послъгва, нямам против едновременно да платя, ама как да стане, като инвойсите са 2. Нали имаше някаква опция да платиш всичко спечелено наведнъж, обаче не се сещам как беше Thinking

# 291

Хахаха, Мирама, бива ли такова нещо, първите 3 са ми в кошницата и ги дебна Wink  Hug

# 292
  • на пистата
търся нещо което даже не знам как се казва.от плат,дълго с джобчета където могат да се слагат играчки в него и се закача на стената newsm78някой да има идея как се казва и как да потърся в ибей

# 293
търся нещо което даже не знам как се казва.от плат,дълго с джобчета където могат да се слагат играчки в него и се закача на стената newsm78някой да има идея как се казва и как да потърся в ибей
органайзер за играчки http://cgi.ebay.co.uk/HANGING-STORAGE-TOY-ORGANISER-ORGANIZER-3- … sh=item35a6495d05

Последна редакция: вт, 23 фев 2010, 11:23 от vikuna

# 294

Някаква отстъпка за наши хора има ли? Mr. Green Hug

# 295
  • на пистата
органайзер за играчки http://cgi.ebay.co.uk/HANGING-STORAGE-TOY-ORGANISER-ORGANIZER-3- … sh=item35a6495d05
Hug

# 296
Kölsches Mädel, не говоря за такъв тип, а за обявен оригинален, на близка до продажната цена, обаче ви пристига копие, за което сте платили като за истинския с минимална разлика в цената.
Авче, мило, ако ти трябва нещо драсни на ЛС.Ще говоря с мъжо дали може да измисли нещо Hug

# 297
  • Шумен
Похвал
цък (благодаря на Rimma за линка към продавача  Hug)
цък

# 298
Kölsches Mädel, не говоря за такъв тип, а за обявен оригинален, на близка до продажната цена, обаче ви пристига копие, за което сте платили като за истинския с минимална разлика в цената.
Авче, мило, ако ти трябва нещо драсни на ЛС.Ще говоря с мъжо дали може да измисли нещо Hug

В никакъв случай не го приемай за заяждане, просто си разсъждавам  Hug : ако цената е близо до продажната, защо да си купувам от интернет при всичките там рискове?! По-добре да ги дам същите пари и да си купя от магазина, където ми дават гаранция ! Просто не разбирам хората ,които правят такива покупки, това е !
Може пък не всички да разсъждават като мен и тогава наистина е хубаво да прочетат твоето предупреждение ! Hug

# 299
Да, и аз не говорех за такива телефони. Има много хора, които предпочитат да дадат примерно 50лв по-малко, или 100, отколкото е даден модел тук, без да се замислят за росковете.

Тинче, мерси мило, ама аз само се шегувам. Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт