® E-bay - тема 47

• 32 671
  • 756
  •   1
Отговори
# 435
Според мен щеше да си спестиш доста нерви, ако беше внесла някой и друг лев по картата си.  Peace

# 436
Моите са на 3 стр  Crazy,но се справям .Половината да спечеля  smile3508

Е, добре че не съм само аз толкова откачена. ))) дано не се обидиш за епитета де. )))
Аз слагам всичко, което ми хареса....а в последствие преценявам от това, което вече съм спечелила и сумата, която достигат на търговете до колко да наддавам, и дали изобщо да взема стоката. ) защото ако взема всичко, което съм наслагала....няма да може да го облечем за 2месеца изобщо...)

# 437
Ив, разбира се че по курса на ПИБ, все пак те извършват услугата. И то по курс продава на съответната валута. Защото с левовете купуваш тия долари. Ето това е проблема, че сумата не е налична.

# 438
  • Шумен
Според мен щеше да си спестиш доста нерви, ако беше внесла някой и друг лев по картата си.  Peace

Peace, 1.44 и 1.47 сериозна разлика. Явно не стигат и парите от баланса Sad.

# 439
Може ли някой да ми преведе, че не съм сигурна в това което разбирам:
 if you want change post address,please must send email to us to paypal not ebay when you pay for it,then we will send item to you follow your email,have a good day!

# 440
  • Ловеч
Според мен щеше да си спестиш доста нерви, ако беше внесла някой и друг лев по картата си.  Peace

Те бяха 312лв, но ПИБ са ми блокирали сума и пейпал не са ми отблокирали сумата за активацията - нали след 1вото плащане я връщат та за това, а и аз го смятах по курса на БНБ, а не на ПИБ  Laughing

Peace, 1.44 и 1.47 сериозна разлика. Явно не стигат и парите от баланса Sad.

Баланса също ми е блокиран от пейпал... нали взимат 1.50 еuro за активация, но аз съм пуснала 2 пъти та ми взеха 3.00 еuro и ще ги върнат след 1вото плащане с картата.

Ив, разбира се че по курса на ПИБ, все пак те извършват услугата. И то по курс продава на съответната валута. Защото с левовете купуваш тия долари. Ето това е проблема, че сумата не е налична.

Ясно... дано е това проблема. Изчаквам да видя мацката в банката дали ще ги оправи тия блокирани суми, ако не утре ще внеса още пари. Дано стане, че ми писна да се занимавам с глупости. Тоя часовник стана исторически вече.... #Cussing out Laughing

Благодаря на всички за предложенията и помоща.   bouquet

# 441
  • Шумен
 if you want change post address,please must send email to us to paypal not ebay when you pay for it,then we will send item to you follow your email,have a good day!

Да не искат да добавиш шипинг адрес в PayPal, а не в eBay? newsm78 Поне аз така го разбрах  newsm78. Бях чела няколко обяви, в които пишеше, че изпрашат според адреса в PayPal. newsm78  Чакаме и други мнения Simple Smile.

# 442

Да не искат да добавиш шипинг адрес в PayPal, а не в eBay? newsm78 Поне аз така го разбрах  newsm78. Бях чела няколко обяви, в които пишеше, че изпрашат според адреса в PayPal. newsm78  Чакаме и други мнение Simple Smile.

И аз това се чудя.
А адрес в ПП не може да се смени. А става дума за едни тениски от Австралия, спечелих една, чакам още 2, и щях да си поискам тотал рикуест.Тоя ми изпратил инвойс. Писах му че чакам още два негови търга, и тогава ще платя, а и да не ми праща инвойс за Англия, защото ще ги искам до Българиа.И той ми е написал това. Thinking

# 443
Привет, банда!
Май е обсъждан този проблем, но вече 10 случая имам когато след отговор на продавача за цената на дост запчвам да наддавам и се появява това "This seller has set buyer requirements for this item and only sells to buyers who meet those requirements.

You are unable to bid on or buy this item because:
You are registered in a country to which the seller doesn't post to.

Note: If you are still interested in bidding on or buying this item, you may contact the seller and ask that they exempt you from any buyer requirements."

Пиша на продавача и копвам това съобщение, но не винаги те успяват да реагират навреме...
Дали не мог аз нещо да променя ностройки и адрес за да мога да играя?

# 444
  • Шумен
*AvvA*in*Love , мисля че само държавата не можеше да се сменя в PayPal, а друг адрес май може да се добави, не съм пробвала, опитай. Peace Ако е това за което си мислим де  newsm78, ама ако друго е имал пред вид.

yzida промени Registration address с адреса на някоя от посредническите фирми.

# 445
Аз съм с английски адрес, просто за другите два търга ще го сменя с български за малко и това е.

# 446
Можете ли ориентъровъчно да ми кажете какви са таксите за превод до немска сметка?Че тези германци  непраоооо...Имат изгодни оферти за това,което търся,имат доставка до БГ,но не разбирам защо не използват PayPal,честно!

# 447

абе вие май не четете моите постове,проблема ни с Ив* е идентичен до болка,но в моята карта има тройно повече пари от въпросната транзакция и пак не ще,явно проблема е друг  Peace

# 448
Можете ли ориентъровъчно да ми кажете какви са таксите за превод до немска сметка?Че тези германци  непраоооо...Имат изгодни оферти за това,което търся,имат доставка до БГ,но не разбирам защо не използват PayPal,честно!

За всяка банка е разли4но. Приятелка беше правила превод от Райфайзен, мисля 4е беше двайсетина евро плюс смятат някакъв процент от сумата! Абе яко набутвация  Sad

А защо не използват Пей Пал ? Обяснението е, 4е преводите в Германия са абсолютно безплатни. За какво им е на продава4ите да се набутват да плащат такси на ПП!  Peace
Примоли се на продава4а да си направи ПП акаунт като му обещаеш да му преведеш няколко евро в пове4е, в зависимост от сумата. При някои съфорумки е ставало и са се съгласявали. Естествено трябва да си играеш да пишеш мейли като изоглавена, ама какво да се прави, швабска му работа!  Crossing Arms

# 449
[
yzida промени Registration address с адреса на някоя от посредническите фирми.

Както винаги помагате.Знаех си, че мога да разчитам на вас! БЛАГОДАРЯ!!! Hug

Общи условия

Активация на акаунт