® E-bay - тема 47

• 32 649
  • 756
  •   1
Отговори
# 465
  • Шумен
Hi there, I have already sent you an invoice for Bulgaria, I do not have an address for you in the UK, regards Chris

Добре де, защо ме ядосва тоя човечец.  Crossing Arms

# 466
благодарение на помощта ви, вчера купихме кожени ръкавици на любимия, остава да дойдат Simple Smile и да си ги хареса и на живо  Flutter

сега съм се наточила на бельо за мен (памучни бикини), има чудесни оферти, да видим, дали ще се доредя.

и последно, да се похваля, щерката преди време се сдоби с ПРЕКРАСНА магнитна дъска за рисуване (тя много обича), взехме я ползвана, но е наистина чудесна, качеството на рисунките е направо все едно рисуваш с химикал/молив на хартия, много фино се получава, но после само триеш и почваш пак  Mr. Green ето я: http://cgi.ebay.co.uk/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=2205410 … ame=STRK:MEWNX:IT
 Grinning

# 467
vi_ki  пиши му пак , че ти трябва инвойс до UK  Peace

# 468
Mime-to, пише, че върви с батерии. ) Ама е много яко...)))) дали става за големи хора....

Оххх, аз да се оплача....в търсене съм на официална рокля, с която ще изглеждам що годе прилично на многото ми килограми. ((( гледам, гледам....хубави неща....ама като си се представя в тях и ми се отщява. )
Я дайте акъл, дали ще е по-добре с панталон и някоя блуза?

Мирама според мен си вземи панталонче и булзенце. Аз съм мярка 12 за близо 6 месеца качих 10 кила едвам се поглеждам в огледалото  Laughing Laughing и почти не нося рокли или поли /даже никак не нося/ но скоро бях на едно мероприятие имаше големи буци с рокли повечето изглеждаха супер смешно. То като ги видиш те все на едни манекенки са сложени роклите стоят по един начин така че неможеш долу горе да разбереш какъв модел ще е добре да скрие някой дефекти. Мен така ми висна шкембето все едно съм пак бременна, че каквото и да сложа надали ще го скрия.  Laughing Laughing

# 469
Цитат
Между другото я да ви питам нещо, в последно време ми прави впечатление, че марките които аз си проверявам всеки ден, няма толкова обяви, както доскоро, сякаш намаляха почти наполовина. Доста търгове пък свършват на ниски цени, преди като че ли повече залагаха. Имате ли същите впечатления и вие, или съм в грешка?

Авче и на мен ми прави същото впечатление , и това че предлаганите неща са много стари колекции. Мисля,че гледаме почти едни и същи марки(Killah, Kookai, Levi's,All Saints,Miss Sixty,Etam, FCUK/French Conn., Firetrap, Fornarina, French Connection, Guess) - това са моите предпочитани, но напоследък са много зле нещата. Рчдко излиза нещо интересно и това дебнене започна да ме изнервя. Mr. Green

Да, същите гледам аз.Плюс още няколко други. Но наистина е така.

# 470
# 471
AvvA*in*Love искрено ти завидях за потника , със здраве да си го носиш  Peace

# 472
*AvvA*in*Love страшни нещица. Дай линк към тия сутиени  Embarassed Embarassed

# 473
mimi_msm, то и аз качих от есента до сега доста кг. Сега се мъча да ги свалям, ама си е точно мъка. )
А за роклите, наистина всичите са на менекен и там изглеждат супер...))) ама то на слаб човек всичко изглежда ок. ))))
Спирам да търся, ще мина по нашите магазини да взема един панталон и блуза и съм готова. ) то няма мен да гледат я на тази сватба...))))

*AvvA*in*Love, честито. )))) много хубави покупки, аз ги видях още снощи в другата тема в Красива мама. ))))

# 474
# 475
Мерси момичета. Hug

Наоми, заповядай мила- http://cgi.ebay.co.uk/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=1903700 … ame=STRK:MEWNX:IT  Продавачката има много интересни неща, всичко прави тя сама. Може ако харесаш нещо да го поръчаш в друг цвят.Изобщо супер са нещата.Освен това шипинг се плаща само за първият продукт. Аз само това си взех де, но да кажа.

mimi_msm , ще ти драсна ЛС. Grinning

# 476
  • Пловдив
Помагайте!
Пуснах диспут за неполучена стока и сега виждам, че продавача го е ескалирал в claim. И даден някакъв срок 5.03.2010. Какво значи  това? Аз трябва ли да правя нещо?
Мерси   bouquet  bouquet  bouquet

# 477
Пазарува ли някой за малко по-пълнички малки момченца, сутринта трябваше по-така да облека синчето, разрових запасите и открих едни дънки Levis 4T, те са два чифта, ама едните ще ги оставя, ще ги пристягам с вътрешния ластиг, но са определено за по-пълни дечица, иначе са много хубави, от американския ибей съм ги купувала миналото лято.

Няма вече да пазарувам от тези американци детски дрехи, много са грамадни, или пък европейските деца са дребни не знам Laughing

# 478
evhen, предполагам, че ако взимаш един размер по-големи дрешки ще са му ок. ) ама все пак зависи колко е пълно детето де, то може и да си е нормално, знам ли. )
Като правя сравнение с моята дъщеря и другите деца на нейната възраст ми се струват бая големи....та не знам тя ли е дребничка, или те са по-едри. )

# 479
Mirama , пристигна ми фон дьо тенът ! Мерси много   bouquet !

Общи условия

Активация на акаунт