® E-bay - тема 47

• 32 587
  • 756
  •   1
Отговори
# 510
ох, мила! Много лошо! Ами освен да отвориш диспут и там да преговаряте с продавача, но не съм сигурна, че ще ти възстановят парите за пощенските, аз скоро купувах Ъгове, но не от Ибей и Слава Богу всичко беше наред, че не бяха за мен! Настоявай да ти възстановят парите, не се давай и ги прати препоръчани, че доколкото си спомням съм чела в темата, че има проблеми с нашите номера за проследяване! На снимките изглеждат супер, толкова ли е зле? Направо аман от мошеници! #2gunfire

# 511
  • София жк Бъкстон
Според обявата трябва да имат сертификат за автентичност.
Иначе искай да ти възстанови и пощенските, които ще платиш за връщането им. Тракинг номерата на БГ пощите не се признават от ПП, защото показват само кога нещото е напуснало БГ. При мен ПП не ми признаха тракинг номера и не решиха в моя полза.
Може би трябва да пробваш с някоя куриерска фирма - DHL, TNT или някоя от транспортните фирми, които доставят от УК до БГ.

# 512
  • Пловдив
Дано да ми върне парите и за пощенските че иначе  ще съм 50 лв назад  Cry Ами ботушите от снимката и аз се влюбих  в тях - но на живо от километри им личи че са фалшиви  newsm45 Те сертификат имат ама какво от това - на всеки що годе приличен принтер могат да си изкарват неограничен брой сертификати   ooooh!
Значи все пак да отворя диспут в Пейпал ?

Пп. Ох ами аз ако използвам и куриери те ще искат сигурно още 60-70 лв , този продавач абсурд да ми върне толкова пощенски.
В какъв филм се вкарах само  Tired

hellborn Много ти благодаря ще ги попитам ...

Последна редакция: чт, 25 фев 2010, 23:12 от zinaida

# 513
Защо не използваш EMS,  тракинг номерата им могат да се проследяват и в чужбина .
Имат доставка до Великобритания.

# 514
  • Пловдив
Защо не използваш EMS,  тракинг номерата им могат да се проследяват и в чужбина .

Простете ми за невежеството но какво е EMS , по-точно къде да ги търся и имат ли някъде тарифи  Tired

За съжаление колкото и предполагах 70-80 лв - със сигурност няма да ми върне толкова много пощенски.
Направо ми иде да си оскубя косата   smile3511

Последна редакция: чт, 25 фев 2010, 23:24 от zinaida

# 515
Това е куриерската служба на български пощи.
Ето линка им: http://www.bgpost.bg/Bulgarian/Services/Courier/EMScourier.aspx
има ценовата им листа и до къде доставят.

# 516
Аз да попитам някой имал ли е проблем с препоръчана пратка от Англия - вече 1 седмица никаква информация в сайта на роял мейл, за този тракинг номер. На някой случвало ли се е все пак да се дължи на забавяне, а не на загубване?

# 517
  • Русе
Моите пратки идват различно- от 5 дена до 20 дена съм чакала

# 518
  • Пловдив
Ох момичета благодаря ви за съветите - свързах се с Марина транс - искам да ги похваля - веднага се отзоваха на запитването ми и бяха много любезни. Дано всичко да приключи благополучно  Praynig

Vi ki задължително ще пиша .  Hug

Последна редакция: пт, 26 фев 2010, 10:34 от zinaida

# 519
  • Шумен
Ох момичета благодаря ви за съветите - свързах се с Марина транс - искам да ги похваля - веднага се отзоваха на запитването ми и бяха много любезни. Дано всичко да приключи благополучно  Praynig

Дано, пиши после какво е станало  Peace.

# 520
Привет и от мен Simple Smile Вчера получих първата си поръчка от еbay варианта на shuh. Но се разочаровах. Бях поръчала 7 чифта обувки. Исках да се откажа от едните,писах им и ми отговориха,че няма проблем и ми ги премахнаха от поръчката. Вчера когато си я получих в кашона имаше 5 кутии с обувки. Писах им веднага, че един чифт ми липсва и съответно item номера им. Те казаха, че при този чифт е имало проблем...но не можах да разбера какъв по-точно-was cancelled in error. The item was removed from the checkout and refunded therefore we were unable to ship the item. Please accept our sincere apologies for any disappointment this has caused. А парите за тези обувки са изтеглени и не са ми върнати. А за другия чифт (отказаните) ми пишат, че при тях излизат като доставени,заедно с останалите 5 чифта и че след като получат инфо от техния куриер ще ми пишат отново.  newsm78

# 521
Привет,

zinaida, много кофти това Sad

Аз пък друго се чудя, вчера сложих 4 неща на снайпер и всички спечелих, обаче искам да погледнете обявите, виждате ли нещо нередно? Нереално просто никой не заложи за тях и спечелих на първоначлната цена, пък нещата са на Некст и Муунсун, за сравнение миналата седмица пак наддавах за едно ленено панталонче на Мунсун и се продаде за 13.20 (не на мен де, скъпо ми дойде вече). Та се чудя сега, що така - на некст дори употребявани дрехи видях, че се купуваха на повече пари...
Ето нещата:
http://cgi.ebay.co.uk/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=2605558 … ame=STRK:MEWNX:IT
http://cgi.ebay.co.uk/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=2205590 … ame=STRK:MEWNX:IT
http://cgi.ebay.co.uk/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=1704501 … ame=STRK:MEWNX:IT - това си беше с висока цена поначало, ма реших да го взема, че е с ластик, нали ви писах, че такива ми трябват
http://cgi.ebay.co.uk/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=2505831 … ame=STRK:MEWNX:IT

# 522
ТришаР, на мен ми се виждат ОК търговете ти, сладки неща си накупила, със здраве да си ги носите! Може би си имала късмет или моите наблюдения са, че ако някой ден има много търгове за подобни неща, желаещите се разпределят някак м/у тях и на по-ниски цени се взимат, а отделно пак мои наблюдения (не претендирам за достоверност, отскоро съм зарибена  Mr. Green) е, че в делниците е по-спокойно, петък, събота и неделя е по-лудница  Hug
Ако си доволна, радвай им се на покупките  Grinning

# 523
Дано да си права и да са ок, като дойдат ще споделя, аз се шашнах защото продвачката на джинсите муунсун е пуснала и блузка, която е ползвана и се е продала за 7 паунда?!!? ето я http://cgi.ebay.co.uk/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=2605558 … ame=STRK:MEWAX:IT, а пък аз взех дънки от нея нови, неносени за 2.19

Обаче голямо  чакане и тук Sad мислех, че тук няма да чакам като ларедутските, първото дето го чакам е от 11.02 Sad

# 524
Триша, няма нищо нереално. Това е и-бей. С други обяви не сравнявай, защото не е реално. Едно е колко човека търсят в момента нещо за дете на тази възраст, друго е колко жени търсят дамски неща. От размер до размер също има разлика. Ето аз следя един топ примерно, на скъпа марка, хикс ес-а се продаде за 23 паунда, ес варианта беше с цена 5.99 и нито един човек не наддаде за него. И двата нови, от един и същи продавач.

За забавянето. Аз съм казвала много пъти че моите неща идват за 2-3дни максимум. Случвало ми се е закуснение, макс около седмица. Но аз още на 5-ят ден след изпращането, започвам да давам зор на продавача и да му обясявам че пратката ми я няма. Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт