® E-bay - тема 47

• 32 507
  • 756
  •   1
Отговори
# 675
Не мога да схвана точно как стоят нещата, но е възможно ако е имало бид ретракшън, това да е било поне известно време преди края на търга и ти да си била тогава с най-висок бид, и да си получила този е-мейл, но в крайна сметка да е спечелил друг. Ако не ти стои като спечелено, и нямаш нищо от продавача според мен е така.

# 676
              Момичета ,моля ви  Praynig,помогнете ми.

Боже, не предполагах , че има и такива маси за гладене  Shocked Ако му купя на моя дали ще почне да глади  Crazy

Ох, забравих да се похваля със синята звездичка ( 100)  Flutter

Последна редакция: нд, 28 фев 2010, 22:58 от alabalaxx

# 677
               Момичета ,моля ви  Praynig,помогнете ми.

Боже, не предполагах , че има и такива маси за гладене  Shocked Ако му купя на моя дали ще почне да глади  Crazy
Заслужава си да се опита  Mr. Green

# 678
Flash*, а така, и какво имаше в 6кг багаж?. )))))

А аз се оказа, че съм си спечелила и един парфюм, но съм го пропуснала. )))) На Бърбъри, The Beat

# 679
  • Варна
Какво ли... play doh комплекти че много рожденни дни са се заредили. Laughing Обувки 3 чифта ама пак не за мен, бельо за малката, дрешка някаква и някакъв магазин играчка със звуци, дето уж е за деца от 12м до 3 години и го гласях пак за детенце, а моята като го видя и си го взе. Цял ден дрънчи с него:-)))

п.п. завиждам ти за Бърбърито... умирам за всичките им парфюми. Между другото днес се чудех коя е най-най-любимата ми покупка от ибей. Една моя шапка Бърбъри която купих за 25лири ей тъй, любов по картинка като се има предвид, че шапка не бях слагала на главата си дотогава. Втора зима я нося...много си я обичам. Mr. Green А първата ми покупка беше една рокля за Сиси която още и е голяма ooooh!

# 680
Flash*, е, супер, честити ти покупки. )))))
А парфюма го харесах още миналата година, но бях забравила за него...)))) и ми попадна един търг та реших да играя...))))

Аз честно казано не си спомням коя ми е първата покупка....а и нали ми закриха другият акаунт...((( а и доста неща поизтрих от там, че се бяха натрупали бая. )
А я кажете, вие спомняте ли си коя ви е първата покупка и каква беше реакцията ви, когато я получихте? Ще е интересно всеки да сподели. )))

# 681
Привет!
Спечелих портфейл, който според продавача бил изпратен на 04,02, от Англия. Така и не го получих. Свързах се с продавача, който ми писа, че трябва да изчакам 28 работни дни, и ако до тогава не получа портфейла, ще прави рекламация на пощите. За парите нищо не споменава Rolling Eyes. Как трябва да процедирам в такъв случай? За първи път се сблъсквам с неполучена пратка.

# 682
Ще пуснеш диспут за неполучена стока. Peace

Мирама, честито парфюмче. Аз го имам. Втора опаковка след като първото се строши в теракота в едно соларно студио. Mr. Green Миришеше дълго време там. Mr. Green Много хора го харесват, на мен ми е от половинката. Но лично на мен не ми е от фаворитите.Пръскам го, ама много рядко.

Моята първа покупка беше преди 1.5-2 години, и си я спомням, беше преса за ретро къдрици от американския. Продавача отказа да ми прати до Б-я, но аз бях решила че ще я имам задължително, и я пратих на приятелка на майка ми, която живее в Щатите, а тя ми я препрати. Crazy Много бях щастлива когато я получих.

# 683
Да, така и предположих, но трябва ли да изчакам да минат тези 28 дни, за които продавача споменава?
Благодаря за бързото включване Hug.

Последна редакция: пн, 01 мар 2010, 00:19 от tan4a

# 684
Ne. toi da se opravja s poshtata.
sorry za maimunicata no sum ot gsm.

# 685
Да, така и предположих, но трябва ли да изчакам да минат тези 28 дни, за които продавача споменава?
Благодаря за бързоо включване Hug.

Не. Ти решаваш кога да го направиш. И сега може. Все пак чакаш вече 24 дни, което не е никак малко за стока от Англия, която по принцип идва за няколко дни. Hug

# 686
  • Шумен
Моята първа покупка беше от преди около 2 години от Китай, ужасни спомени  Mr. Green.

Похвал цък и цък  Peace
Честита, Баба Марта! Много здраве и късмет на всички   bouquet.

Последна редакция: пн, 01 мар 2010, 09:59 от vi_ki

# 687
Честита Баба Марта от мен!
За първата покупка да кажа, че беше скоро скоро отпреди 2 месеца и беще с лош спомен ( злополучната помпа за която ви писах)

# 688
  • София
Добро утро,
аз с моя английски не разбирам,аджеба какво иска да ми каже моя продавач  newsm78.Снощи печеля столче за хранане.С безплатна доставка,на английски адрес ,помислих си,че човека се е объркал,но аз какво съм виновна,заредила съм си снайпера и чакам.Спечелих го,а той веднага ме пита на кой адрес да го достави.Писах му и си легнах.Сега гледам,имам 3 съобщения от него  ooooh! Превеждам си по принцип с онлайн преводачи,колкото да разбера смисъла,но сега искам да съм сигурна
1. hi can you tell me when would you like to collect.thanks greg
2. hi thanks for respond but is collection only.thanks greg
3. sorry for the mix up regarding the postage. i will post the highchair to you tomorrow.

Как го разбирате  newsm78,първо ми иска адреса,после казва,че е за взимане само,и накрая ще ми го прати утре ли?Аз съм платила на секундата след търга,проверявах му и другите обяви,една маса от бук с 4 стола,доста прилични,се спечелиха за 28 лири с безплатни пещенски  Shocked

# 689
Ще ти го изпрати утре.

Общи условия

Активация на акаунт