® E-bay - тема 47

• 32 582
  • 756
  •   1
Отговори
# 690
Добро утро,
аз с моя английски не разбирам,аджеба какво иска да ми каже моя продавач  newsm78.Снощи печеля столче за хранане.С безплатна доставка,на английски адрес ,помислих си,че човека се е объркал,но аз какво съм виновна,заредила съм си снайпера и чакам.Спечелих го,а той веднага ме пита на кой адрес да го достави.Писах му и си легнах.Сега гледам,имам 3 съобщения от него  ooooh! Превеждам си по принцип с онлайн преводачи,колкото да разбера смисъла,но сега искам да съм сигурна
1. hi can you tell me when would you like to collect.thanks greg
2. hi thanks for respond but is collection only.thanks greg
3. sorry for the mix up regarding the postage. i will post the highchair to you tomorrow.

Как го разбирате  newsm78,първо ми иска адреса,после казва,че е за взимане само,и накрая ще ми го прати утре ли?Аз съм платила на секундата след търга,проверявах му и другите обяви,една маса от бук с 4 стола,доста прилични,се спечелиха за 28 лири с безплатни пещенски  Shocked

1. здравей, може ли да ми кажеш кога би искала да дойдеш да го вземеш
2. здравей, благодаря за отговора, но (столчето) е само за взимане от адреса
3. съжалявам за объркването по отношение на изпращането, ще ти изпратя столчето утре.

това отделни съобщения ли са? може най-накрая да се е навил да ти го прати.

Ето и моите последни покупки:
пижамка на М и С http://i.ebayimg.com/03/!BmE-W7!B2k~$(KGrHqYOKiYEtlvO5MlTBLeTfiY2!!~~_12.JPG,
жилетка на Мини Моуд http://i.ebayimg.com/06/!Bm3rmkQ!mk~$(KGrHqQOKkQEtlw9F-FVBLhOz2c0JQ~~_12.JPG

бански на БХС http://i.ebayimg.com/07/!BmoDhFQBGk~$(KGrHqIOKi4Er)63BvfpBLgVLv0tVw~~_12.JPG

За банските не съм особено сигурна, че ги искам, ама знаете как става  Joy .

# 691
  • София
Знаех си,че бъркам в превода,обърках се,защото пише на пощенските Free ,а не collect only.Мислех,че ще ми върне парите,но явно ще си спази обявата ,евала. Peace

# 692
Моята първа самостоятелна покупка от ибей беше преди повече от  две години - едни маратоки на Барби на малката ми щерка .Преди това ползах приятели, познати  EmbarassedЕййй как се радвах когато дойдоха в пощата .....и от тогава няма спиранееее smile3511

# 693
Мацки, удачно ли е да помоля продавача да напише по-ниска сума на фактурата?

Алекс, мерси за отговора.

# 694
Една мацка в предната тема беше дала линк на продавача на дамски якета от изкуствена кожа,обаче не мога да го намеря!

# 695
Приятно е човек да си спомни първите стъпки в e-bay  Simple Smile
Бях забравила, но си погледах фиийбека, та оттам си поприпомних - първите ми покупки са преди 2 години, от измисленото китайско "сребро", на което после му падна покритието.

А най-сполучливи покупки - една чанта Guess, която толкова много си я обичам и харесвам, че каквато и друга да взема след това я нося 1-2 седмици, и след това пак се връщам към нея.  Heart Eyes
Друга любима покупка са ботуши Nine West, които са уникален модел и все още си се чудя на късмета как ги открих, за колко малко пари ги взех и колко си ги харесвам  Peace

# 696
Привет,

Моята първа покупка от Ибей беше на 19/01 тази година, ето този конструктор на Мекано , не беше търг, а "Купи сега". Купих го за рд на едно детенце, вчера го подарихме, май го удобри Simple Smile От тогава досега имам 31 други покупки  Embarassed Но съм получила само една от тях и то с посредник Sad Няма ми ги останалите Sad И тъпото е, че фийдбека ми е 4 (и то опреди малко, беше 3), пък всичко съм си платила веднага след края на търга.

# 697
Моята първа покупка беше преди около 2 години.
Едно обувки за плаж Ecco за Алекс с 2 номера по-големи.
И аз като Викунка- няма спиране.
2 акаунта ми закриха заради глупости, сега съм с трети. Да не си мислят, че ще ме спрат  Mr. Green

# 698
И аз като Викунка- няма спиране.
2 акаунта ми закриха заради глупости, сега съм с трети. Да не си мислят, че ще ме спрат  Mr. Green
Ха ха ха Жена с пари е като луд с картечница

# 699
Момичета ,вече съм 90%убедена,че картата ми е прихваната и опитана да бъде източена през Пейпал.
Моята първа покупка беше преди година-играчки Бен 10 за сина ми.
Сега ще правя нов акаунт,нова поща, нов акаунт в пейпал, нова карта и тогава ще се хваля пак Sad

# 700
Наоми  Rolling EyesАко имаш нужда от помощ пиши ...насреща сме   Peace

# 701
Наоми  Rolling EyesАко имаш нужда от помощ пиши ...насреща сме   Peace
Блатгодаря ти! Чакам един специалист да прегледа изцяло и оправи компютъра ми и да го изчисти ако има нещо с което са прихванали всичките ми неща. И тогава ще се заема с новите регистрации.

# 702
Наоми, дано всичко да се оправи  Hug

Относно моите първи покупки: нямам никакъв спомен, било е 2003 година и фийдбеците оттогава не ми се пазят в профила. Дори не си спомням как така стана, че се зарибих  newsm78.

Отдавна не съм си купувала нищо, но незнайно защо гледам тук едни чанти  Mr. Green и им се чудя, нали все нямам чанти , а гардеробът пращи ли , пращи...
Поне роднините по женска линия се облажват  Grinning

# 703
хаха моята първа покупка преди 2год. беше провал, дори занимавах форума с нея  ooooh! Купих очила от немец без пейпал, колко обикалях по банки да избера най-изгодния начин да му платя, накрая реших да му ги пратя с мъни грам, поставих го пред свършен факт и му писах да ходи да си ги вземе  Mr. Green Очилата бяха ментаци естествено, ама кво да се прави, първите крачки са така, падаш ставаш и продължаваш  Crazy  От тогава и следя форума, и тук проходих с пълна сила(150 звезди). Тук доста неща научих за комбинирани доставки(на немеца му платих доставка за всеки чифт очила поотделно  ooooh! лелее кво глупаче съм била), кое как се гледа при продавачите, диспути абе всичко за ибей.
Най- яката тема е това  Hug

# 704
И най-прахосническата!   Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт