Отговори
# 660
Какъв мрачен ден а  Rolling Eyes
Ani малката е великолепна ако знаеш как ти завиждам благородно Heart Eyes .По някога тайничко си мисля няма ли да се ражда най-после,но Rolling Eyes после си казвам нека си седи там на топличко Praynig
Аз сега се връщам от запис на тонове.Докторката от начало не успя да хване тоновете на бебо а аз  ooooh! Praynig Praynig  #Crazy ,но след дългите опити ги намери  Tired Добре е маника,но много ме изплаши Peace Казаха че тежи около 2 кг което нее много,но...има време
Марини аз там си следя тоновете на бебко.А при кой мислиш да раждаш newsm78

# 661
Ох това с краката не ми го припомняйте,аз съм с магнезий по два пъти на ден и в неделя цял ден куцах,досега се е стягал,ама токова не беше.То и предния път имаше такива моменти но сега са в изобилие,може би за това се радвам на последните няколко нощи

# 662
  • София
Здравейте  Simple Smile
Близо седмица нямахме нет и сега имам доста да ви чета. Вчера бях на ЖК и на мен ми казаха че бебка е мъничка около 2 кг. с около 500 гр. по-малка от нормалното и ми изписаха витамини Центрум. Странното е че нямам анемия - хемоглобина ми е 126. А и болничния са ми объркали, бях ги помолила с дата 01.03. да ми го издадат, че да влезе и февруари месец в базата за изчисляване на болничните, чак като го предадох в счетоводството вчера видях че е от дата 25.02., пак трябва да ходя на ЖК, но и аз може ли да съм толкова разсеяна  Blush
deninenkova стискам палци всичко с бебка да е наред, щом ще те наблюдават, дано са само страхове  Praynig
tini-mini успех на прегледа
За крампите виждам че обсъждате, на мен от известно време ми изтръпва лявата ръка, като се събудя и усещам едни иглички  newsm78
За секса, да видим кога ще убедя мъжо за ново включване, че преди седмица се сепна като усети че имам вече коластра  Blush, то и аз не знаех  hahaha, а и сега след тези изказвания на ЖК, притеснил се е милия

Плс. може ли паролата за албумчето, толкова ми се иска да видя малката Ивет  Rolling Eyes

# 663
  • София
Хай мацки, утрепахте ме с това, че сте решили, че Вяра е родила. Ако се чуе такова нещо ще е написано с червено, дебело и най-малко шрифт 16  Joy Joy Joy . Някок си по-тържествено да бъде така.  Grinning
Аз днес бях на разкрасителни процедури - почистване на лице, подстригване. Записах си часове за другата седмица -  ще си махам кичурите и ще си оставя моята си коса, ама за целта първо трябва 2-3 пъти да я намажа с боя близка до моя цвят за да покрие русото. Ще си правя и разни процедури по лицето да ходя да раждам млада  Flutter Flutter Crazy и да се опитам да избеля едни луничко-петна, които са ми излезли около носа .  Crossing Arms
Като ви слушам не смея да се похваля, че се чувствам добре. Стискам палци нав сички с болежки, контракции, страхове и прочее душевни и физически терзания.   Praynig Peace Praynig Почивайте доколкото можете. Hug
п.с. Ани, тя Иветка вече станала мома за женене бе  Grinning Grinning Grinning. Пу, пу жива и здрава да ви е - бузана-сладурана!  Heart Eyes

Последна редакция: вт, 02 мар 2010, 13:06 от bibi

# 664
Здравейте, мацки!
Да ви питам нещо - нещо започва да ме боли един зъб, споделих с приятелка и тя ми каза че в напреднала бременост не се ходи на зъболекар  Shockedкажете ми че не е вярно! Следобяд ще се обадя на някой зъболекар, ама се чудя на кой, да ви кажа че изпитвам голям страх от манипулации по зъбите и за това си търпя ooooh!

# 665
  • София
Неличка, няма такова нещо, че в напреднала бременност не се правят манипулации. Иди да те види стоматолог, те си знаят най-добре какво да правят в такива случаи. Всичко ще е наред! Peace

# 666
Здравейте, милички!Честита Баба Марта! Да сте живи и здрави и винаги усмихнати.
Аз да се похваля, че вече съм си вкъщи.
Изтормозиха ме в МД. Не искат да ме израждат секцио и дори като си платя. Решили са да е нормално и с вакуум, а не е препоръчително нито за мен, нито за бебка.
Искам да помоля мамите, които ще раждат в Шейново и в Окръжна болница и знаят цените при избор на екип за секцио да ми пишат. Ще бъда много благодарна. И ако може да ми препоръчате някой добър лекар.

# 667
qnikzp надявам се си добре ,а защо с  вакум?

# 668
Защото имам проблеми с гръбначния стълб и не мога да напъвам

# 669
  • София
Абе мацки, какво ще купувате на майките си / свекитата  Twisted Evil  за 8-ми март. Аз зациклих - давайте идейки  Rolling Eyes
qnikzp - драго ми е да те видя. И какви аргументи имат д-рите против секциото и за вакуума ? В Окръжна май е още 550 лв, обсъжда се 750-800, ама ние май ще хванем старата тарифа. Аз ще раждам там, ама д-ра ми е приходящ и не смея да го препоръчам, пък и той не обича да се ангажира с родилки в края на беменността им. Добри отзиви имам за Жекова и Хаджиива. Първата е шефка на родилното, а втората на гинекологията. 2-3 момичета от темата ще раждат при Жекова май. В здравния има теми и за двете болници (за Шейново май е 950 по спомени ).
Успех !  Grinning
п.с. като гледам к`ъв гъч стана за Окръжна само в наш`та тема  май ще търча да си плащам стаята предварително като опраделим датата с док  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 670
Добре дошла, Яни   bouquet
Много мислехме за теб и ти стискахме палци и много се радвам, че вече си си в къщи и се чувстваш по-добре!!!!

Крампички - имам ги от 2 месеца ВСЯКА НОЩ и на двата крака, като вече толко свикнах с тях и тая болка, че някой път дори едваааа се събуждам; най-сериозно. А в началото беше с вик  Laughing

Имам един въпрос, по скоро към майките с опит, или тези, които по-разбират от тези неща. Ама ми е много важно, затова от сърце моля за мнение/съвет.
Накратко-с мъжа ми работим семейно му; фирмата не я регистрирахме в София, а в значително по-малък град. Когато забременях с ХИЛЯДА зора го накарах да почне да ми внася осигуровки, че все едно взимам 2000лв заплата (досега съм се осигурявала на минимума); така че накрая сметнахме майчинските да излизат около 1000лв. Та накуп сега трябва да се платят към 3000лв. И той че ще го направи - ще го направи, ама като почна да ми се кара....."Ти сега ще видиш, накрая само ще ги дам тия пари и нищо няма да вземеме; виж само по новините говорят,че ги бавят и не ги изплащат тия пари" и какви ли не неща от тоя род. Въпросът ми е - има ли наистина вероятност д-вата да не изплаща майчинските? Да ме прецака един вид? Че ЛУДА ще ме направи после, разбирате ли? И то не за парите толкова, ами защото приемрно станало точно както той предполагал, ама аз пак за пореден път не съм го слушала... И Много ми е свито сърцето. Аз все си мисля, че това си е вид социална програма и след като е определена със закон - да се плащат 90% от сумата в/у която сме се осигурявали последната година, няма как да ме прецакат...  ooooh!

# 671
  • София
Милли Ванилли - няма такава възможност. Болничните ги превеждат до 15-20 то число на следващия месец. Майчинството мисля, че също. Така дискутираните "проблеми" напоследък касаят най-вече детските надбавки, което е различно. (пиша проблеми в кавички, защото част от майките вдигат джабала още от 15-то число на месеца, че не ги получават, а законния срок е до края на месеца). Ясно е, че държавата няма кинти, заради сивата икономика (минимални или полуосигуровки както е било и при теб), ама ако спре социалние плащания това означава фалит.  

# 672
Ех, ама че временце ааааа?     umbrella

Това с крампите и при мен го има и най-вече през нощта. МНого е гадно ама няма начин. Както казахте присъщо на бремеността.

Оф (и аз да не изостана  Simple Smile) от вчера ме болят (ама немога да определя тояно какво) отдолу между краката  Embarassed като взема да ходя. Като се натискам не ме боли  newsm78. Не ме притеснява изобщо ама се чудя от какво ли е.

Сега и аз ще ида да видя Талисманчето.

неличка    отивай на зъболекар смело защото може и да е нещо сериозно( дано не е ). Аз така ме заболя малко,малко търпях 3 дни накрая ми набра и ми извадиха зъба. Да не ви разказвам какво изживях.

Тази нощ такива сънища сънувах чееееееее   Party Колкото повече наближава, толкова повече се вълнувам.
Дано това време да вземе да се оправи.Ама да не забравяме, че е все пак МАРТ  Grinning
 Hug и   love001 на всички коремчета.

# 673
  • Düsseldorf
deninenkova и tini-mini Стискам палци всичко да е наред с вас и бебоците, пишете как сте , как се развиват нещата...

Инак иаз си скачам нощем със скован мускул, ужасно е гадно, наистина, но и предния път беше така, затова не се шашкам...
Даже предния път накрая ми бяха толкова изтръпнали мускулите, особено на едната ръка, че изпусках чинии.. Явно цялата мускулатура реагира...

# 674
milli_vanilli не се притеснявай изплащат ги и то редовно,проблема с неизплащането за който тръбят е за детските но ти като се осигуряваш на висок доход няма да вземаш сигурно защото трябва да е дохода до 350 лв. на член от семейството,т.т 3* 350 = 1050лв.доход от двамата,както аз март месец го надвишавам с цели 10 лв,ама така е богата съм,но живот и здраве април отново ще обеднеем защото ще станем 4-ма.
bibi и аз още не съм решила какво да взема на майка,на свеки не купувам нищо,миналата година и пратих и картичка ,но тази и толкова няма да види.

Общи условия

Активация на акаунт