Отговори
# 615
....
На мен сестрата ми каза, че ЗК покрива само една микробиология....за това сигурно....но какъв е проблемът да си я платиш?
Аз сега исках направление за хепатит С, понеже от Крио-сейф ми го изискват, но пак ЗК не го покрива и трябва да го плащам......
Да, утре отивам и си плащам МБ и стерилна урина и товае...

# 616
....
На мен сестрата ми каза, че ЗК покрива само една микробиология....за това сигурно....но какъв е проблемът да си я платиш?
Аз сега исках направление за хепатит С, понеже от Крио-сейф ми го изискват, но пак ЗК не го покрива и трябва да го плащам......
Да, утре отивам и си плащам МБ и стерилна урина и товае...
Всично ще е наред. Peace Praynig Peace

# 617
Пинци, аз забравих да ти 4еститя  Embarassed . Много, много да се оби4ате с мъжа ти и винаги да се разбирате и уважавате   bouquet .

ЕлиМели, в болницата ли се видя с Жекова? И аз утре ще ходя, но мислих, 4е от утре е отворено, не от 4-ти. То трябваше да е от днес, ама явно  не е толкова лесно.
Аз днес дадох кръв и урина, но стерилна урина съм пускала само веднъж за цялата бременност. Ще видя утре какви ще са резултатите и ако има нещо в урината, ще пусна и една стерилна.
За микробиологията - лекарката ми каза, 4е следващия път (ве4е ходя на 2 седмици) ще ми вземе секрет, но дори и да няма нищо, препоръ4ва да се направи един курс за 3 ве4ери с Гино Дактарин - профилакти4но, преди раждането, за да са 4исти пътищата.

Нещо Хъни Бъни ми се губи напоследък - дано вси4ко е наред  Praynig .

Ух, спирам с писанията за днес, трябва и да поработя ве4е, нищо, 4е от миналата седмица съм официално в болни4ен  Whistling

п.с. Сладкиш4е, направо нямам думи за изрода в 280  ooooh!

# 618
ЕлиМели, в болницата ли се видя с Жекова? И аз утре ще ходя, но мислих, 4е от утре е отворено, не от 4-ти. То трябваше да е от днес, ама явно  не е толкова лесно.
Да, в болницата. Тя си приема в обикновен кабинет, не в родилното. Поне сега...

# 619
дениденкова, стискам палци fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover fingerscrossed запиши си телефонче на някоя весталка, че да ни праща хабер за теб от време на време!
Сладкишче, не се ядосвай на хорската простотия и незаинтересованост - вдигай шумни скандали  Mr. Green аз първо изпращам смразяващ поглед и ако случайно не мине, превключвам на скандал, който е доста кратък обикновено  Laughing хората бързо излизат от зомбираното си ежедневие и си взимат поука /поне при мен е така/. Това, между другото, важи и за периода когато тръгнете с количките по трамваи, автобуси, стълби и т.н. Хората вместо да помогнат, се обръщат на другата страна и се правят, че не са видели майката с огромната количка. Особено мъжете. Тактиката е да си набележиш кой да ти помогне и да му заявиш предварително, че трябва да го направи - и човека го прави безропотно и с облекчение  Mr. Green Mr. Green

# 620
ЧЕСТИТА БАБА МАРТА! ДА СТЕ БЕЛИ И ЧЕРВЕНИ, ЗДРАВИ И ЗАСМЕНИ!
http://aprilki2010.snimka.bg/maternity/p-rvi-pokupki.447896.17629339
Пожелавам на всички този щъркел да даносе най-прекрасните здрави бебета през март и април  Hug

Последна редакция: пн, 01 мар 2010, 16:35 от milena_66

# 621
ЧЕСТИТА БАБА МАРТА! ДА СТЕ БЕЛИ И ЧЕРВЕНИ, ЗДРАВИ И ЗАСМЕНИ!
http://aprilki2010.snimka.bg/maternity/p-rvi-pokupki.447896.17629339
Пожелавам на всички този щъркел да даносе най-прекрасните здрави бебета през март и април  Hug
Сега разгледах и покупките, за бебето, които сте качили.Много са хубави.

Последна редакция: пн, 01 мар 2010, 17:40 от sladkish4e

# 622
Честита Баба Марта

Бъдете живи, здрави, бели и червени!

Възраждащата сила на Пролетта отново

да  озарява с обич, щастие и радост!

Връщам се да чета Blush

# 623
  • София
Честита Баба Марта!
Да сте здрави и силни, да сте бели и червени, да сте весели засмени!

# 624
Момичета имам едно въпросче към вас. Някоя от вас има ли проблеми с възпален цистит, аз май да, ужасно е. От вчера започна да ми се пишка постоянно и изпитвам ужасен дискомфорт. Тази бременност ми се случва за втори път, предишния път ми изписаха някакви хапчета, които въобще не ми помогнаха, мечо грозде ли да пия, направо не знам обаче се побърквам Cry.

# 625
Момичета имам едно въпросче към вас. Някоя от вас има ли проблеми с възпален цистит, аз май да, ужасно е. От вчера започна да ми се пишка постоянно и изпитвам ужасен дискомфорт. Тази бременност ми се случва за втори път, предишния път ми изписаха някакви хапчета, които въобще не ми помогнаха, мечо грозде ли да пия, направо не знам обаче се побърквам Cry.
Миличка аз имах преди.май бях в 6-ти месец  Thinking знам че ми предписаха Полижинакс,въпреки че ми беше много чудно защо точно това и ми казаха да пия изключително много течности

# 626
  • гр.София
Ами, момичета (и Сладкишчета), какво да кажа, засега съм се помирила, че простачката в мене ( която е от безкрайно изпростелите) е активна и налице в случай на нужда - бабки, дедета, дами с банани, мастурбиращи хора по храстите/ автобусите; хвърчат псувни и прочие благословии, нерядко и лакти в корема, ако е на сгода  ooooh! (не в моя корем)

Сега във връзка с Майчин дом, може ли някой да каже женската консултация там има ли етаж или обособено крило, където се помещава? Имам уговорка за там за трети, но не е за Ж.К. и искам да си организирам времето, докато съм на място в сградата.

ПП. В Майчин дом само съм се родила навремето и оттогава не съм ходила там   Simple Smile

Женската консултация в МД е в ДКЦ това е след главния вход на болницата.Който и да попиташ ще ти каже.

deninenkova,Успех и кураж.

Момичета имам питане:
Тези лепенки за пъпче на бебетата някой ползвал ли е и какви са ви отзивите.

ЛЕКА ВЕЧЕР.

# 627
 Hug Здравейте мами!!!
4естита баба марта и от мен  Kissing Heart lovekiss да сте ми живи и здрави ,бели и 4ервени и все така засмени !
Аз ве4е окон4ателно приклю4их с покупките за беб4о. Да ви кажа в магазин Пигис хаус са докарали страхотни дрешки за новородени  Crazy Ако на някой му се дават пари4ки за фешън дънки и риза за новородено  Peace там е мястото . Аз се здобих с два 4ифта който ще снимам утре и ще ка4а ,4е са за пране  Whistling  Имам си ве4е и комплект за повиване ( вана с повивалник и етажерки ) който също ще снимам утре .Утре ще ми сглобят и гардероб4ето та и него ще снимам да се похваля  Stop Mr. Green абе.......... общо взето ще ви покажа стаята на беб4о и малко дрешки  Mr. Green Аз съм добре здравословно. В 4етвъртък ще ходя на изследвания за упойките и си имам дата за секциото ве4е  Whistling Praynig Whistling Багажа е стегнат ,а напрежението в мене .............  ooooh! ooooh! е много голямо .  За общо инфо в Айко има страхотно намаление на 4ершавките на уолт дисни от 52лв. сега са 39.90лв. Креват4е за 165 лв, скрин с повивалник 167лв. кошарите също са намалени

# 628
Сложи си шише с топла вода между краката. Няма да повярваш дори как облекчава!! Цистита мене от години си ме гони - как ми се заголи кръста или ми измръзнат краката и съм готова. И болката така облекчавам. А пък за самото възпаление вече - чайчета, мнооого течности...и тн.

Аз не пиша много тия два дена, ама съм на "Смешно ли е раждането". Челите я разбират за какво говоря и че откъсване няма  Mr. Green а си е дългичка  Crazy

# 629
  • София
Сложи си шише с топла вода между краката.
не мисля, че е добра идея за бременна жена  Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes. много течности, мноооого липов чай и уринал хот дринк (последното след консултация с АГ)
Дидиненкова - успех и от мен !  Peace Praynig Hug. на една приятелка така й  извадиха бебето, 17 дни преди термин в МД, защото не растеше и ми е обажда и вика - тя се роди усмихната, че се е отървала от майка си  Mr. Green Mr. Green Mr. Green. пожелавам ти да устискате още мъничко !
Имам смс - от Вяра за Баба Марта - явно се чувства добре ! Grinning

Общи условия

Активация на акаунт