Отговори
# 630
Момичета имам питане:
Тези лепенки за пъпче на бебетата някой ползвал ли е и какви са ви отзивите.

ЛЕКА ВЕЧЕР.

Аз бях купила, защото ги имаше в почти всеки списък с нужни покупки за бебето. Така и не ги ползвах, въпреки че доста напирах Wink, но педиатърката ми каза, че са напълно излишни. На моя позната обаче, лекарката е сложила на бебето й. Явно мненията по въпроса са различни.

# 631
За лепенките за пъпчето ние за баткото ползвахме едва след като зараства и спря да излиза секрет доки сложи ,защото каза че е с херния още от родилното(заради онези гадни щипки),така че сложи една и след 10 или 20 дни (не помня вече )когато сама се разлепи сложи втора идеята е да прибере херния в зародиш.

# 632
Аз не съм купувала и не съм ползвала такава лепенка, но четох в една тема, че една мама доста трудно я е отлепила от коремчето на бебчето си! Аз също имам белези по моя корем от подобна лепенка, но все пак си мисля, че са ги направили доста по-добри, отпреди 35г. За съжаление на мен не са ми помогнали и цял живот съм си с пъпната херния, която след предната бременност стана за операция! Предполагам, че и след тази ще е така!  Sad
Днес слeд обяд прекарах два часа в "Джъмбо" и понапазарувах разни нещица - повече за баткото, но и малкото намаза комплект 2бр. долни чаршафчета, 4бр. памучни завивки /тънки като чаршафчета за лятото/, една малка хавлиена кърпа за мокра главичка и едно стъклено шише NUK!
Утре отивам за обменната си карта и последни кръвни изследвания и повече ми се иска да не се срещам с лекарката ми по ЖК! Close Не мога да си намеря сака, който ползвах предния път за родилното и още не съм си спретнала багажчето! Подозирам, че свекър ми го е потурчил и въобще не си спомня! Ще се налага май да изпровизирам!
А какви контракцийки ме мъчат...повечето са неболезнени, но си имам и от другите по-малко!
Правете си изследвания да не ви изненадат някои коки, както мен! Sad
Не помня кой пита, но аз ще раждам в "Тина Киркова"!
Спокойна нощ! Hug

# 633
Мен нещо сън не ме хваща Crazy Утре съм на запис на тонове,после на ЖК (аз вече ходя всяка седмица),може би заради това не ми се спи ooooh!
Марини и аз ще раждам в Тина Киркова Peace Ти с екип ли ще си

# 634
Имам смс - от Вяра за Баба Марта - явно се чувства добре ! Grinning

Леле, Биби, като прочетох началото на изречението ти и изтръпнах, помислих, че си имаме бебе  Mr. Green Joy Слава Богу смс е бил само за баба марта  Twisted Evil Hug

Ние сме добре, имам чувството, че съм станала огромна, а последния месец съм качила само полочин кг, ама то с това повръщане  Crazy
Напоследък нещо нямам време да пиша, само ви чета, уж съм си вкъщи, ама нещо не мога да спя, и през деня наваксвам, аз в четвъртък съм на консултация и трябва доки да ми пусне изследвания и микробиология и да ми даде болничния, който е с днешна дата  Mr. Green  
Аз ще раждам в Окръжна и мисля тази седмица и аз да се обадя на Жекова, макар че предния път по-късно почнах да се виждам с нея  Hug

Целувки!!!

# 635
И аз снощи заспах със свивания на корема и чак до сутринта се събудих с такива. Бяха безболезнени, но много начесто и много продължителни, та сериозно си мислех, че започва нещо и си взех душ и почнах да се приготвям за болницата.  Crazy  Слава Богу, успокоиха се нещата по-късно, но днес вече съм си събрала багажа.  Confused
На мен нещо ту ми е запушен носа, ту тече, дано да е само това!  
Асита, много неприятно, дано се подобриш скоро!  Hug
denidenkova, стискам палци всичко да е наред !  Praynig
Спокойна нощ на всички!  Hug

# 636
здравейте,моми4ета Simple Smile
ка4их 3 нови снимки на нашата буба Simple Smile
Надявам се да сте добре,има доста болни4ки сред вас,да оздравявате по-скоро Simple Smile
deninenkova,,мила,няма за какво да се притесняваш!уверявам те!бебка е достатъ4но голяма в тези седмици и най-ве4е като развитие!
ина4е ние с Ивето сме добре,гледаме се,папкаме,пълним памперсите и така  Mr. Green
лека ве4ер на вси4ки и спокойна нощ за тумба4тата!

# 637
Спането имам чувството започва да ми се превръща в кошмар. Не мога да заспя до след 03.00ч, а гледайте кога се будя. И то се будя по гръб  ooooh! 
И как вчера някой спомена за цистит (че и аз отговарям чак на съответния въпрос), е познайте от къде пиша... (ще ме прощавате..) Цистита при мен е като бялото течение - само при мисълта за него и съм 'готова'.  Close

Извинете, че започвам днес с такъв отрицателен пост.
Пожелавам на всички лек ден, без проблеми и усмивки.

# 638
Добро утро на всички Hug

Аз като най-ранобудна днес ще поднеса закуската

Да ви е сладко. Мерси за отговорите момичета, тази сутрин съм по-добре.

# 639
  • Düsseldorf
julia asenova  Аз отдавна се мъча с цистит, миналата бременност се възпаляваше нееднократно.
Лекувам го с Неоренал (хапчета с екстракт от бреза) и цитросепт (и пия, и се мия - на мен ми помага много!!!). Колко да пиеш, зависи дали си пила преди това, има схема, с която се почва - винаги само с 1-2 капки. След няколко дни може да се увеличи дозата, аз понеже пия по-отдавна в обострени състояния вземам  3 пъти по 30 капки, разтворени в портокалов сок (само така не ми горчи).
И двете неща не са химия и може по време да бременност да се пият...
Дано го пребориш, че е голяма гадория!

Момичета имам едно въпросче към вас. Някоя от вас има ли проблеми с възпален цистит, аз май да, ужасно е. От вчера започна да ми се пишка постоянно и изпитвам ужасен дискомфорт. Тази бременност ми се случва за втори път, предишния път ми изписаха някакви хапчета, които въобще не ми помогнаха, мечо грозде ли да пия, направо не знам обаче се побърквам Cry.

# 640
Момичета, да ви благодаря за пожеланията и за това че ви има Hug Честита Баба Марта - румени, чесрвени, здрави и засмени.

болните мами да оздравяват веднага. и милички опитайте се да не се притеснявайте (хаха, аз нервно опъната до краен предел, ама какви съвети давам Rolling Eyes) - всичко ще е наред Heart Eyes охххх, само още 3 седмици работа

# 641
Добро утро!
Аз изкарах кошмарна нощ, втора поредна - много силно стягане на корема, постоянно, не отминава цяла нощ. Мисля днес да ходя на преглед да видим дали всичко е наред, че ако е така всяка нощ, направо ще се гръмна.  #2gunfire
Мисля си да не би бебето да не се чувства добре и да иска да излиза по някаква причина, пък аз с хапчетата да му преча и вредя /не че имаше ефект от тях вчера/.  Sad
Сори за негативния пост.  Tired Дано всичко е наред при вас!   bouquet

# 642
tini-mini, стискам палци да не е сериозно и бебчето да е добре  Hug но щом не ти помагат хапчетата задължително отиди днес на лекар!!!  Praynig Hug

Мили момичета, няма за какво да се извинявате за това, че споделяте проблеми и притеснения, нали затова сме събрани тук в тази тема, да споделяме и ако някой може да помогне  Hug Heart Eyes
Да ви кажа с мамите, с които бяхме бременни през 2005/октомври и досега се чувстваме много близки, дано е така и тук и с времето да ставаме все по-близки и дечицата ни да растат заедно  Hug Hug

milli_vanilli, и при мен спането е кошмар, незнам как ще издържа още тооооооолкова много време  Crazy

Аз пък все си въобразяввам, че бебчо не рита и се вкарвам в едни филми, лягам, чакам, плача, ужас, след малко то се събужда човечето и ме нарита, но.....  ooooh! уж съм спокойна, ама на момента яко ме гони параноята  Rolling Eyes

# 643
  • Sofia
Привет
Днес нещо времето се е намръщило.. дано утре за празника да е по-слънчево..
Оства ми точно 1 седмица работа още, но работата не ми тежи, тежи ми тумбака  Mr. Green
Anni2002, много е сладка, особено на снимката дето спи блаженно с ръцете нагоре  Heart Eyes пупу

# 644
Аз пък все си въобразяввам, че бебчо не рита и се вкарвам в едни филми, лягам, чакам, плача, ужас, след малко то се събужда човечето и ме нарита, но.....  ooooh! уж съм спокойна, ама на момента яко ме гони параноята  Rolling Eyes

и тука така, чак ходих на преглед посред нощ - гледа ме мнооого любезен доктор - всичко добре, но каза че след 32 г.с. поради по-малкото място бебока няма да се върти толкова и да рита и да не се шашкам като не я усещам колкото преди Thinking че то аз преди не я усещах чак толкоз като четях вие какви ритници, превъртания и крачета виждате та се чудя абе колко по-малко, бе докторе??? ама като казват така - кв'о да се прави. сериалите при мен вървят с пълна сила, филми, параноя и Болшой театър на малка сцена изнася представление също, но вътрешното ми гласче шепне че всичко ще си е наред накрая Praynig

Общи условия

Активация на акаунт