Отговори
# 390
ако ги увеличат сигурно ще ги дават през месец или ще закъсняват с месец  newsm78

Зависи, Бойко го е доста страх от протести, та ако види че се надигат ще направи всичко възможно да ги потули

# 391
iliana-Абе душа що не излезеш от форума ?Не се ли начеса още?
Моля  newsm78
Я слез на земята и не ми давай напътствия какво да правя .
Смисъла за  начесването още нещо не ми е ясен може би вече по ще върви .Ама карай .
veronic петицията на Перличка за увеличаване на детски ,майчинство както и срока им за получаване няма как да подкрепя.И тогава писах искайте си фиксирани дати за изплащане и примерно някакво по-умерено увеличение друго са си чисти фанатасмагории.
Правта ви на този етап не са накърнени. Ако до 28 ги няма хванете се в ръце и напишете нещо смислено и умерено .

smile3501

# 392

[/quote]        Напълно съм съгласна.... макар че наистина сме бая изнервени защото за пореден път ни направиха на шматки... не стига че няма работа, вдигат всичко а ми неможем да вземем това което се полага на децата ни... Днес поне 3 майки се чудеха какво да правят защото са се надявали на тия 35 лева... а сега ще се наложи да ходят да искат заеми.... просто нямам думи... то това не е подигравка ми направо си е гавра...
[/quote]  то добре да вземеш заем ,но от кого се пита в задачата?
звъннах на съседи - и те нямат ,викам си ще заложа нещо отивам в заложната къща ,но останах очудена като ми казаха  ,че и те нямат пари.
  Щом и те нямат - ...........оставам отговора на Вас драги.
   Май ще си спретнем  у дома тридневна водна диета.Пък дано да ги преведат ...........някой ден.

# 393
успех на всички чакащи.дано утре не стреляме а се радваме.

# 394
Моля  newsm78
Смисъла за  начесването още нещо не ми е ясен може би вече по ще върви .Ама карай .
veronic петицията на Перличка за увеличаване на детски ,майчинство както и срока им за получаване няма как да подкрепя.И тогава писах искайте си фиксирани дати за изплащане и примерно някакво по-умерено увеличение друго са си чисти фанатасмагории.
Правта ви на този етап не са накърнени. Ако до 28 ги няма хванете се в ръце и напишете нещо смислено и умерено .

smile3501
PeaceБраво.Тва е за smile3501.наистина ли мислиш така?Та не беше ли ти човека който твърдеше ,че не е тик мястото да се караме?Аз си замълчах ,но на теб май ти е кеф,А?

# 395
Момичета въпреки,че съм скептично настроена по този въпрос и както казах по-рано ще ни затворят устите набързо,аз също писах до господарите в знак на подкрепа спрямо тези които са си направили труда да се занимават!Дано някои ни обърне внимание!!!
А относно хората влизащи в темата за да се заяждат...много Ви моля спрете.Знам че ви е неприятно и не можете да изтърпите нападките на този или онзи моля Ви спрете.Мисля,че сме достатъчно интелигентни същества за да се усетим,че няма какво да делим с ответната страна и не си заслужава да си хабим нервите...все пак всичко ще отразява на вас и на нервите ви не на мен...за пореден път...спрете тези грозни постове с обиди и нападки и се концентрирайте върху тема.

# 396
Аз лично със две малки деца обикалях Разград и събирах подписи събрах на 800 подписа мога и още но всичко замря след като бяха пуснати париите по сметките .Българите сме такива дигаме шум до бога но нищо друго я  вижте циганите само нещо да не им изнася и 5 махали пред парламента но си постигат целта ние само пишем и нищо не правим сигурна съм,че на 1 когато всички общини си получат парите пак никои дума няма да обели до следващото закъснение.Ние сме си виновни никои друг не си търсим правата и всеки ни тъпчи а ние отглеждаме бъдещето на България уж но дали децата ни ще останат тук или гледаме деца които ще са имигранти по целия свят но не и бъдеще на България.

# 397
  • гр. Шумен
Извинете моля, но и Илиана и Симс СА ПРАВИ! Какви са тия биткаджийски страсти. И аз ги чакам тия пари, на зор съм (бавят се и заплатите), но се опитвам да запазя някакво спокойствие и го избивам на черен хумор. Между другото тук изчетох камари обиди срещу социалните работнички. Не знам за другите градове, но в Шумен имам много добри впечетления от тях - и по телефона се държат любезно, и като отида на място да си подавам документите. Дори и когато, изнервена, съм малко по-груба от нужното. Тия жени не са виновни,  че от министерството не пускат парите. Но на тях си го изкарваме.

# 398
Моля  newsm78

smile3501
PeaceБраво.Тва е за smile3501.наистина ли мислиш така?Та не беше ли ти човека който твърдеше ,че не е тик мястото да се караме?Аз си замълчах ,но на теб май ти е кеф,А?

На мене ли говориш???

# 399
За обл.Пловдив,общ.Марица тази сутрин ги изтеглих.Искрено се надявам и ви пожелавам на всички да си вземете паричките PeaceДо следващото голямо чакане.

# 400
В Бургас 16,15 нямаше превод.

# 401
sims,мила,в тази тема не се знае кой на кого какво говори  Peace

# 402
чочиии, май да  Mr. Green

# 403
Пари в държавата няма, това ще е положение оттук нататък.

# 404
Илиана, ти единствена излезна с довод защо няма да я подкрепиш петицията на Перличка, но според мен трябва да се обмислят нещата да се дадат идеи как да се напише например петицията и да се действа, а не само да се оплакваме, да стреляме по форумите и да ревем, че нямаме пари. Ако ние не се организираме и не си потърсим правата няма кой да го стори вместо нас

Общи условия

Активация на акаунт