Отговори
# 90
Добро утро!
нека да е добро, но на хората им писна да чакат! Докъде я стигнахме хора!Дано днес да има детски и в Благоевград област няма нищо!

# 91
Добро утро  някой знае ли нещо за Бургас.

# 92
нещо за Казанлък някой да знае

# 93
Добро утро, моля , който разбере нещо за Русе да пише.Благодаря! Simple Smile

# 94
за в момента в Русе няма : #Cussing out

# 95
а за велико търново знае ли се нещо

# 96
От Русе съм. Обаждах се в петък в агенцията. Една мила госпожа ми обясни, че законовия срок е края на месеца и парите се превеждали първо в тези градове, в които имало най-големи суми... Нямам коментар.

# 97
  • Бургас
Ако има днес нещо ще е след 12-13 ч. тогава пристигали преводите. newsm78 Но така или иначе аз не вярвам да е днес, най-рано утре трябва да има.

# 98
здравейте за стара загора инвестбанк някой знае ли нещо

# 99
ако някой има инфо за казанлък, по точно за инвест банк да пише

# 100
някои знаели нещо за плевен

# 101
javascript:void(0);

# 102
в понеделник има ли преводи.Аэ энам 4е в понеделник банките нямат преводи

# 103
Помощите се изплащат от 15 до 23-то число на месеца. За всички подпомагани лица в дадена община парите се привеждат наведнъж. Списъкът на подпомагани лица от "Соц. подпомагане" във всяка община е един, така че няма как да стане за едни да има помощи а за други не.

това е отговор от 20.12.2009 в сайта за социално подпомагане http://sgr.hit.bg даден от човек от тяхното министерство

# 104
RE:По правило преводите на банките през деня са 2 пъти: в 11.00ч и в 15.00 ч.След това зависи от желанието за обработка.НОИ превежда два пъти  седмично:вторник и четвъртък

Общи условия

Активация на акаунт