Отговори
# 405
Някой може ли да ми каже кога ще има детски в Шумен,ако е утре към обяд или следобяд??

# 406
  • гр. Шумен
Пари в държавата няма, това ще е положение оттук нататък.
Ааа, НЕ! Щом има пари за политическите партии, за държавните институции (когато се обсъждаше бюджета за тази година стана въпрос с какъв процент са увеличени парите за НС, МС и пр.), ще има и за децата. Мога да приема ограничение само ако политиците първи дават пример. А апропо, депутатите пак си вдигнаха заплатите с трицифрена сума (справка - темата за правителството, там съм дала линк, не помня цифри наизуст).

# 407
общинска банка  Петрич -няма,ще стискаме палци за утре Peace

# 408
в плевен има само интеграцион.детски все още няма.

# 409
Да се включа с инфо от последната минута.

Проверявам онлайн, за Русе - булбанк, все още няма.

# 410
Момичета,краино време е да приемем ,че и днес ни прецакаха.......Да имаме надежда за утре Praynig

# 411
I V SEVLIEVO NQMA DO MOMENTA

# 412
Аз сам твърдо да за петицията,тая държава не мисли за децата си нали те не гласуват.Виж за пенсионерите е друго(не че имам нещо против тях) но те си получават парите редовно защото гласуват a за децата те могат да почакат.Не стига че дават толкова малко пари ами не и на време.Вече ми писна на чакалня се превърнахме.Не мога да намеря достатъчно обидни думи за да изразя какво чувствам към управляващите но бог високо а цар далеко така че надали ще ни чуят а и пък да ни чуят няма да ни обърнат внимание.Все пак дано утре вече ни зарадват.

# 413
Да се включа с инфо от последната минута.

Проверявам онлайн, за Русе - булбанк, все още няма.
Как проверяваш онлайн?Можеш и на лични да ме светнеш  Peace

# 414
Аз сам твърдо да за петицията,тая държава не мисли за децата си нали те не гласуват.Виж за пенсионерите е друго(не че имам нещо против тях) но те си получават парите редовно защото гласуват a за децата те могат да почакат.Не стига че дават толкова малко пари ами не и на време.Вече ми писна на чакалня се превърнахме.Не мога да намеря достатъчно обидни думи за да изразя какво чувствам към управляващите но бог високо а цар далеко така че надали ще ни чуят а и пък да ни чуят няма да ни обърнат внимание.Все пак дано утре вече ни зарадват.
Хайде оставете пенсионерите намира и не им завиждайте за мизирните пенсии за които са работили цял живот ,а и са ни отгледали .
Срамота!

# 415
 ShockedЗдравейте мамита и от мен,мисля че наближава времето на един голям общонационален протест,като има некадърници бай Бойко да ги маха а не да се прави все на велик,направиха ни за смях,с тез пици и то кво ли не беше...все няма пари ..и все оправдания,не може пред Европа да се правят че 'излизаме ' бавно от кризата а да я забатачват все повече.Да аз разчитам на тези помощи,както и много от Вас,викам да помислим по въпроса кво ще кажете? #2gunfire #2gunfire #2gunfire

# 416
  • София
Цитат
Как проверяваш онлайн?Можеш и на лични да ме светнеш  Peace

отиваш в твоята банка и питаш дали имат услугата интернет банкиране- ако имат ти дават карта с име и парола  Peace и ще забравиш за киснене по банкомати и няма да ти вземе и стотинка  Peace
пожелавам на всички да са малко по-спокойни и да не си искарвате нервите една на друга
дано всички си вземете паричките   bouquet

Последна редакция: вт, 23 фев 2010, 23:55 от isp_mam4e

# 417
ShockedЗдравейте мамита и от мен,мисля че наближава времето на един голям общонационален протест,като има некадърници бай Бойко да ги маха а не да се прави все на велик,направиха ни за смях,с тез пици и то кво ли не беше...все няма пари ..и все оправдания,не може пред Европа да се правят че 'излизаме ' бавно от кризата а да я забатачват все повече.Да аз разчитам на тези помощи,както и много от Вас,викам да помислим по въпроса кво ще кажете? #2gunfire #2gunfire #2gunfire
Peace

Чочиии, трябва да имаш интернет банкиране, за целта отиваш в твоята банка и попълваш формуляр за и- банкиране. От там ти дават потребителско име и парола, която трябва да смениш след първото влизане

# 418
   Скъпи майки, наистина трябва да се замислим ! Нека  бъдем единни,за да направим нещо смислено!Всеки път едно и също слушаме, че сме в криза и т.н. Обаче като отидем на магазина или да си плащаме сметките никои не ни пита имали криза нямали.Аз съм  петиция. Не трябва да мълчим повече.Станахме вече под мафиотско робство в тая държава.Добавям и нещо друго,след като имаше изявление,че за тези 35 лева ли сме останали нека да ни ги направят тогава 350лева .Ще бъдем доволни.За Разград Експресбанк няма и днес превод.

# 419
И аз съм на интернет банкиране и проверявам. Във Варна няма нито интеграционни добавки, нито детски. Аз получавам и 2-те, но няма нищо!!!!!!!!!!!!!!!!

Общи условия

Активация на акаунт