Отговори
# 720
Велико Търново детски има от 10.00 часа и интеграционните са преведени!Честито,дано и по другите градове да ги пуснат в близките часове.

# 721
Еее и само при нас ли няма да има днес  newsm45 .това на нищо не прилича вече  smile3514 smile3511

# 722
Само аз ли съм от Димитровград в този форум newsm78 Както и да е при нас няма.

# 723
V STARA ZAGORA IMA LI VE4E

# 724
Пощенска банка - Стара Загора има превод.

# 725
  • гр. Шумен
В Шумен все още няма.

Тарталетка, хайде зарадвай ни  Praynig!
O, Madonna mia!!!
На една от предните страници Тарталета с ей такива букви пише, че днес в Шумен няма да има детски. Четете бе хора! ТО вярно, че много флууд се събра, ама който търси, намира.

# 726
Велико Търново детски има от 10.00 часа и интеграционните са преведени!Честито,дано и по другите градове да ги пуснат в близките часове.

Аз съм от Велико Търново, днес в 11 часа нямах нищо по картата. Сигурно и банката има значение, аз ползвам услугите на Уникредит. Надявам се довечера да имам.

# 727
За ВАРНА - Току що звъннах по телефона в социалните и казаха че от тях били пуснати паричките но вече зависело от банките кога ще има постъпление по картите ни, така че спокич Wink

# 728
V Kazanlak veche sa pusnati kam Obstinska banka

# 729
добре де,само във Варна ли още няма? Thinking

# 730

#Cussing out

За Бургас някой да е проверявал. Носят се слухове че този месец няма да има

Вече са преведени социалните по чл.43, без двойните детски обаче...
Сигурно и за здравите дечица не са преведени детските...
Аз такива не получавам, а преди да се разболее щерката не ми се полагаха, заради "високи" доходи... Слава Богу, не разчитаме на парите от скапаната ни държава!!! #Cussing out

# 731
Сега погледнах-Пощенска банка-Ловеч има.

# 732
За ВАРНА - Току що звъннах по телефона в социалните и казаха че от тях били пуснати паричките но вече зависело от банките кога ще има постъпление по картите ни, така че спокич Wink

# 733
ПЕЩЕРА ОБЩИНСКА БАНКА ВСЕ ОЩЕ НЯМА,АКО НЯКОЙ ИМА ИНФОРМАЦИЯ НЕКА ПИШЕ,И ЧЕСТИТО НА ТЕЗИ КОИТО ВЕЧЕ СА СИ ГИ ИЗТЕГЛИЛИ,ДАНО И НАС НИ ЗАРАДВАТ ДНЕС baby_neutral

# 734
Бургас-няма

Общи условия

Активация на акаунт