Идвам с новина голяма ЦЕЦИНКА стана мама

• 5 527
  • 112
  •   1
Отговори
# 45
ЦЕЦИНКА, ЧЕСТИТА ДВОЙНА РАДОСТ! ДА СА ВИ ЖИВИ И ЗДРАВИ ЮНАЦИТЕ!    bouquet

# 46
Честити малки сладури на мама Цеци, на таткото и всички близки. Представям си каква радост е ... Бъдете здрави и много, много щастливи! Hug

# 47
Честита двойна синя радост Цеци!!!Да растат здрави и щастливи малките юнаци и много да ви радват!

# 48
Мила, Цеци, честита двойна и тъй дълго чакана радост! Време беше да изгрее слънце и над вашата къща. На малките юначета желая да са здрави, силни и да са ви опора на старини! На вас желая да ги гледате с такава любов, с каквато и ги създадохте!

# 49
  • Видин
Ето ме и мен този път по-официална  Mr. Green

Честита сбъдната синя мечта, мамо Цеци  Hug
Нека малките ти слънчица Лъчи и Божи да растат живи и здрави, много щастливи в това прекрасно семейство и много да ви радват!
Прекрасно детство им желая  Hug

На теб бързо възстановяване и те чакаме със снимков мат'рял  Grinning

# 50
  • Стара Загора
Честито мило семейство. Вие сбъднахте вашата мечта. Нека Божидар и Лъчезар са най-здравите, палави и борбени деца Heart Eyes
Чакам снимки вече Crazy

# 51
Честито, мамо Цеци! Да са ви живи и здрави , така чаканите , прекрасни синове Божидар и Лъчезар! Да станат големи, хубави, умни и да ви направят с таткото ,най-гордите родители , а теб да носят на ръце! Бързо възтановяване и скоро да ни зарадваш с кадро!
[/size][/size]

# 52
Мила Цеци, да са ви честити двете прелестни съкровища - много да са здрави, спокойни и усмихнати, и вие покрай тях Hug
Бързичко да се възстановяваш и скоро да ви изпишат, за да се радвате заедно на новия семеен уют Heart Eyes

# 53
Цецинка, цял ден вчера те мислих, и имало за какво!
Честито, миличка! Да са ви живи и здрави момчетата, да ви радват и да ви дават поводи за гордост!   bouquet Бързо възстановяване на теб и много сили и издръжливост на таткото  Mr. Green

# 54
Цецинко, честита двойна радост, да са ти живи и здрави   bouquet

# 55
Цецинка,мили4ка,Честито ви двойно щастие.
На двамата юнаци,да растат здрави,умни и красиви,за радост на мама и тати.
На теб мили4ка ти желая бързо възтановяване и скоро да се приберете в къщи.нацелувай малките сладур4ета от мен и 4акаме снимчици с голямо нетърпение Heart Eyes Hug

п.п.а на добрата вестоноска,скоро се надявам аз да имам щастието нейната теми4ка да пусна  Peace

# 56
Мамиии,честита ти двойна синя радост до теб.Да са ви здрави и палави,малките мъжлета.Бързо възстановяване,и завръщане у дома.Наздраве на щастливия татко.Имената са прекрасни,които сте им избрали Peace.Ще чакаме фото,моля Wink.

# 57
  • София
Леле Цеци, до онзи ден пишеше, а днес влизам и какво да видя:)))
Браво на теб, ти се справи!
Честити ти малки юначета Божидар и Лъчезар!
Много да ви радват и само усмивки от тук нататък newsm51 newsm51 newsm51

# 58
Честито Цецинка!!!! Да са здрави, щастливи, палави и усмихнати малките юнаци Божидар и Лючезар! На теб леко възстановяване!
Много, много се радвам за вас.

bouquet  bouquet  bouquet Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 59

Честити юнаци, Цецииииии  Party Crazy Heart Eyes
Да са ви живи и здрави, палави и игриви !
Винаги засмяни и много щастливи !
Слънчево и безгрижно детство с много игри и приятелчета !
Бъдете безмерно щастливи, Семейство !  Heart Eyes Hug

Общи условия

Активация на акаунт