Идвам с новина голяма ЦЕЦИНКА стана мама

• 5 530
  • 112
  •   1
Отговори
# 75
Ехх Пиле -  Чаках да видя темата ти ! Така се радвам! Ти се пребори  за своето щастие!

Честита сбъдната мечта! Честито щастие! Бъдете здрави и много щастливи с малките юнаци - Лъчезар и Божидар!
Нека двете братчета бъдат неразделни и да растат в обич и подкрепа един към друг!
Чакаме те да споделиш преживяванията си и първите мигове със синовете ти! Hug

# 76
Супер новина  Heart Eyes
Честито Цецинка,толкова се радвам,че успя  Hug !
Желая ви само здраве,щастие и любов!

# 77
  • BG
Четито мамо Цеци   bouquet

Да са ти живи и здрави, само това ще ти е достатъчно от тук нататък, за да си щастлива  Hug

# 78
Честито двойно мъжко щастие, мила Цеци  Hug Голям гърч и голямо щастие са пред тебе  Hug Hug

# 79
Мила Цеци, толкова се радвам, че момчетата са вече в прегръдките ти, че искам и тук да кажа

ЧЕСТИТО!  bouquet

Бъдете здрави и се радвайте на най-истинското щастие! Желая ти бързо възстановяване и спокойни, спящи дечица! Hug

# 80
  • Пловдив
Мили момичета, много благодаря за пожеланията, разплакахте ме Cry
Аз само набързо влизам, днес изписаха и Лъчко, но е толкова мъничък, че направо ми плаче сърцето Cry Иначе сме добре. Нагаждаме се едни към други, знаете как е.
Майче, много благодаря за темичката, ти си следващата, нали си знаеш Hug Hug Hug
Обещавам скоро да пиша по-подробно и да пусна и снимчици.
Съжалявам за телеграфното включване. Обичам ви много, вие си знаете Hug

# 81
  • Sofia
Цеци, добре дошли и на трима ви  Hug Hug Hug Чакаме снимките с нетърпение!  Grinning

# 82
Лелеее днес цял ден си мислех за теб Цвети.Много се радвам за вас.ЧЕСТИТА ВИ ДВОЙНА СИНЯ РАДОСТ.Пожелавам ви много щастие и стабилни нервеи, на малчовците безкрайно щастливо детство и много късмет в живота.

# 83
Цеци Добре дошла мила !!! Спокойно, ще качи детенце Simple Smile Сега много спокойствие и любов, няма страшно Simple Smile
Чакаме снимки и разказ за цялата вълна от емоции, които изпита при срещата с твоите двама мъже  Hug Heart Eyes

мушмуроко, къде се загуби бе шматко, време ти е вече за второ, а може дубал - две момченца като Цеци, а, а ,а ? Simple Smile

Последна редакция: нд, 28 фев 2010, 23:03 от Mаmbina

# 84
  • тъгата в мен
Цецинко,честито и от мен  bouquet Добре дошли на малките юначета! Heart Eyes

# 85
Честито на мама Цецинка  bouquet

# 86
Цеци,
чакаме снимки, нали знаеш! Heart Eyes
Радвам се, че Лъчко е вече у дома! Довери се на сърцето си. Няма нищо по-силно, от майчинският инстинкт! Hug

# 87
  • Стара Загора
Цецинкооооо,добре дошли в къщи  Hug Чакаме с голямо нетърпение снимчици  Hug
Много прегръдки и целувки на малките мушмороци  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 88
Цеци , миличка , добре сте си дошли . Не се притеснявай , Лъчо бързо ще навакса . Чакаме с нетърпение да видим хубавците  Hug Hug

# 89
Да са ти живи и здрави, Цеци!Честито!  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт