Идвам с новина голяма ЦЕЦИНКА стана мама

• 5 522
  • 112
  •   1
Отговори
Много съм развълнувана незнам даже какво да напиша бях измислила всичко като дойде момента  амаааа ....
думи нямам..... така се радвам оххх  ooooh! newsm44 newsm68 newsm44 newsm68 smile3535  261uu newsm57  
за протокола:
Два близнака със сини гащи
Божидар и Лъчезар 2800 и 2300 кой колко е незнам таткото е толкова развълнуван че  нищо не ми каза само това.

Цуциии да си ми жива и здрава пиле и много многооооо щастие ти желая и на теб и на Божо и на двамата калпазани.....
Божидар и Лъчезар много да са здрави послушни и да слушат мама и тате    bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet
Много те обичам пиле newsm51

Последна редакция: пт, 19 фев 2010, 16:04 от МАIA

# 1
Честито,Цецинка!Да са ви живи и здрави и много,много,да ви радват.На теб бързо възстановяване,а на таткото "Наздраве!"  bouquet  bouquet  bouquet

# 2
Цецинка, 4естита двойна радост, мила
Бързо възстановяване, а на тати Наздраве.

# 3
Честита радост мила мамче! Да са ти живи и здрави малките юнаци и много да радват мама и тати!!  Бързо възстановяване и много щастливи мигове с малчуганите!!!!!!!!!!! stork-boy stork-boy

# 4
Честити ви синове,да сте всичките живи и здрави и то се знае много,много щастливи! newsm10 smile3525 family

# 5
Ей на това му викам хубава новина и тъкмо имах нужда от такава  Hug
Честитооооо на нашето смело ЦЕЦИ   bouquet На мама пожеалавам бързо възстановяване  Praynig Praynig а на бебчовците сладки да растат живи, здрави и много щастливи  Heart Eyes Heart Eyes

# 6
  • София
Скъпа Цеци,Честита ви и дългоочаквана радост на теб,на съпруга ти,на близките ви,Честита сбъдната двойна мечта с красивите имена Божидар и Лъчезар!
Пожелавам ви всички да сте живи и здрави,много щастие и радост в къщи да има,а късмета и успехите в живота да бъдат постоянни спътници на двете ви слънчица!
Бързо възстановяване на теб и скорошно прибиране у дома вече в пълен състав.

# 7
  • София
Леле, разревах се....

Цеци, радвам се за теб и ти желая много щастливи мигове занапред с твоите двама сина! Прекрасни имена сте избрали! Да сте живи и здрави цялото семейство!

# 8
Мила Цеци, Честита ви радост!!! Да са живи и здрави тези така дълго чакани юнаци!!! Пожелавам им да имат твоята усмивка!!!

Последна редакция: пт, 19 фев 2010, 16:39 от Mamma

# 9
  • София
Честито!  bouquet
Да са живи и здрави малките юнаци.
Да растат много щастливи Simple Smile

# 10
Честити рожби, мамо Цеци! 
Да са живи, здрави, да носят много усмивки и щастие на всички!

# 11
О, знаех си аз, тъкмо вчера вечерта си мислих за нея.  Леле колко хубаво, чак сълзи от кеф ми потекоха.

Мило да са живи и здрави малките бебоци, само радост и щастие да ви носят, да растат големи, здрави, умни и да имат много добри приятели.

На теб бързо възстановяване.

# 12
МИЛА ЦЕЦИНКО , ТИ УСПЯ МАМЧЕ - ЧЕСТИТО!МИНА ПРЕЗ ОГЪН И ВОДА , ЗА ТЕЗИ МАЛКИ СЪКРОВИЩА!ДА СА ЖИВИ И ЗДРАВИ, ДА СТАНАТ УМНИ, КРАСИВИ И СИЛНИ МЪЖЕ!ДА ТЕ ОБИЧАТ И УВАЖАВАТ И ДА ТЕ НОСЯТ НА РЪЦЕ!

# 13
Честита юнашка радост, МАМО Цеци.
Нека Божидар и Лъчезар растат здрави, силни, умни, упорити, мъдри, талантливи, късметливи и безумно щастливи.
А сега ... яко ви дупе. Laughing

# 14
  • София/Варна
Честито, мила Цеци!!!
Бързо възстановяване и съвсем скоро заедно да се гушате всички у дома!

Общи условия

Активация на акаунт