90 дневна диета-килцата стопи и фиданка стани-тема №83

• 32 932
  • 737
  •   1
Отговори
# 585
# 586
  Мона, чудесно!Видима е разликата  bouquet

# 587
Благодаря ви момичета  Hug
вдъхнахте ми стимул и самочувствие   bouquet

# 588
Стимула тук е на 6. Hug smile3501

# 589
  • София
Мона, определено е видимо намаляването на обиколката на ханша  Grinning

# 590
Мона браво видима разлика само така   bouquet

# 591
Браво, Мона  bouquet!!! Ти пък върна моя стимул! Peace

Имам въпрос към правилите вече диетата (цялата)...има ли такива, които са свалили повече във втори цикъл, вместо в първи?! Rolling Eyes
Много ми е важно да знам, че надеждата за по-добри резултати тепърва предстои, защото се въртя около едни мижави 3.5 килограма, вече 22 дни Rolling Eyes...да станат максимум 5 докрая на цикъла, с воден, с всичко Rolling Eyes...Ако имам надежда, че и в следващите цикли ще сваля по толкова - страхотно, няма проблем, но ако това е бил максимума ooooh! Cry....дано ме разбрахте и дано някоя "стара" фиданка намине да сподели Praynig.......

п.п. Аааааааа....elinor80...как те изпуснах докато съм писалааа ooooh!

# 592
elinor80 разгледах снимките,всички твои ли са?

# 593
леле момичета много благодаря  Hug Hug Hug
ще потърся някоя снимка с тези дънки,но като бях 73 кг  Crazy
Елинор особено ме зарадва твоята похвала   bouquet

# 594
  • България
здравейте момичета!

Дълго време ви чета, но чак сега реших да се региститрам и да пиша.
От 23 дни съм на диетата, но за жалост нямам никакви резултати. Общо взето съм свалила не повече от 1.5 кг. Искам да попитам дали има някой, който да е започнал да сваля чак през втория цикъл. Не искам да се отказвам, но съм малко разочарована. Имам да свалям около 5 кг.

Предварително благодаря за отговора!
Успех на всички!
сваляш много бавно защото излишните килограми ти са малко.ако си правила и диети преди това също оказва влияние.имаи търпение и упоритост.ще се получи. Hug
аз съм същия случаи,но с мн мн правени диети през годините/незмам при теб как е/,неспазвам мн точно диетата.свалих -5кг за целия режим.както писах преди не са важни толкова килограмите,а променения начин на хранене и приятните часове прекарани с фиданките тук.
желая ти успех!

# 595
  • София
Здравейте на всички,надявам се фиданки да сваляте аз съм в застой обаче не  спазвам точно режима.Да намалила съм доста поржийте обаче съм на едни лекарства и ако храната не ми е по силна ще рухна тотално. Cry Въпрос към Елинор направо ме разби с тоя албум честно.Пет пъти зяпах дали това си ти или не,само по очите успях да намеря прилика,как го постигна бре жена.Браво това се иска голяма воля честно,обаче издавай всички тайни моля  baby_neutral

# 596
Гледам една рецепта за милинки ето тук : http://fidanki.multiply.com/photos/album/6/6#photo=16 , но се чудя ако не сложа захар вътре , както и пропусна да я поръся , дали ще ми се получи /не обичам окмбинацията солено-сладко !!!/, а и защо да правя каша от олио и брашно ?Някой правил ли е тези милинки ?

Елинор би ли споделила от колко кг.стартира и изобщо как протече диетата при теб , след 3-те месеца какъв режим предприе на хранене ?А относно резултатите ти просто са зашеметяващи спор няма !!!  bouquet

# 597
Мона, браво.Страхотно е усещането когато някоя дреха ти е била опъната сега да ти е широка. Hug

# 598
 Да се отчета за днес.
 Закуска - две кивита
 Обяд - страхотен огретен от картофи, май прекалих с него Embarassed и салатка.
 Вечерята ще е същото.

Последна редакция: вт, 23 фев 2010, 13:29 от Кашарел

# 599
  • Бургас
Здравейте  Grinning
Честито на успешно изкаралите водният, чудесни резултати имате   bouquet
Мона  yes определено се вижда разликата, браво! 
Елинор Hug започна ли постите? 
Днес плодова- мандарина, помело и малко сурови ядки, до довечера мисля да съм само на цитрусови. Следва последна четворка и водичка. Като гледам резултатите на последните водни девойки може и аз да опитам този път само на бистра водица. Thinking

Общи условия

Активация на акаунт