90 дневна диета-килцата стопи и фиданка стани-тема №83

• 32 975
  • 737
  •   1
Отговори
# 345
Добро утро момичета!
Поздравления на Таня и на Кашарел за минусите!  Hug
Аз взех решение - след Великден ще изкарам няколко дни на кленов сироп, пък да видим какво ще ми стане  Joy
Принцеске, много бих искала да сме заедно, но при твоите резултати, след няколко дни на сиропа няма да мога да те открия  Mr. Green
Премерих се днес, за пръв път след плодов, на същия онзи "лош" кантар - минус 3 кг. от началото на режима  Embarassed Не може така, искам да видя най-после цифра по-малка от 60 кг  Grinning Аз на диета ли съм или какво?  Joy

# 346
Добро утро фиданки. Криси, благодарности за кафето и закуската. Таня, Криси браво за резултатите smile3501, страхотни са. Таня, успех и през втория цикъл  Hug. Аз най-накрая изчистих + от командировката и даже имам малък минус (400гр).  Моята майка има днес рожден ден и бих искала да ви почерпя

картинки

# 347
Добро утро момичета,поздравления за големите минуси Таня и Крисси Hug Hug Hug
Аз съм малко разочарована тази сутрин-за последните 8 дни нищо не съм смъкнала,въпреки ,че съм доста стриктна.Пак съм си 60,4 кг.Дано да е така само временно,но така или иначе аз си продължавам режима,защото се чуствам добре от него и ми е леко на тялото.
Желая успешна нова седмица на всички момичета!!! Hug Hug Hug
Крисси благодаря за закуската и кафето!!!  bouquet
Bibeto да ти е жива и здрава мама и много да си я обичаш!!!! smile3525

# 348
Добър ден, момичета
Кашарел, благодаря за кафенцето и закуската   bouquet и браво за отличните резултати  Hug
Таня 24 - поздравления за постоянството и страхотните резултати  Hug
Аз днес съм на въглехидрати и съм си спретнала лучник и кифлички със сладко от смокини smile3508
Bibeto - Честита ти рожденичка, да ти е жива и здраваи много да ви радва   bouquet
Лек и минусов ден  Hug Hug Hug

# 349
Добро утро, фиданки!
Таня и Кашарел, браво за резултатите!Вие сложихте точка на дискусията за водния ден! Мисля, че сега всички ще го правим!
Ели, май си права за доматите - че с предишните мнения и таблички беще станало страшно, не само че взехме да се объркваме, ами и какво щеше да остане да ядем!
Поля от слънчогледи, това с кленовия сироп е страшно добро- - ако можеш да издържиш. Една приятелка го направи седем дни и свали 5 кг - и страшно добре й се отрази на кожа, коса, нокти... Обаче трябва да си само на вода с лимон и кленов сироп - който може да издържи така.
Моят ентусиазъм е в лек застой, понеже след четвъртия ми плодов /абсолютно режимен/ свалих само 200 грама, но все пак съм регистрирала нещичко от началото на режима:

Начало - 2.02. - 68,5 кг
Днес - 66,1 кг.
Сантиметри и аз не меря, но вчера влязох в един панталон, който през 2009 г. не можех да закопчая.

Днес  съм си оформила рибка на скаричка - препоръчвам я горещо на всички белтъчни, с месищата по-трудно се сваля!
Успех на всички и напред!

Последна редакция: пн, 22 фев 2010, 09:56 от Nelly11

# 350
  • на малък остров в океана
Таня, Кашарел, чудесни резултати. Все така продължавайте.

# 351
Таня, Кашарел, браво, момичета!
И с двете ви сме почнали почти заедно. Аз един ден след вас.
След вчерашният плодов днес кантарът показа минус 5 килца от началото.
Ще видя дали ще устискам само на вода днес. Малко се съмнявам, доколкото се познавам, но така докато си размишлявам ще ли успея или не, дано да вземе да свърши деня  Mr. Green

# 352
  • на малък остров в океана
Дикси, успех с водния днес.

# 353
Дикси, успех с водния днес.
Воден, Ужасия, воден....ужас  Mr. Green
Хаха, редактирахме се едновременно.
Благодаря  ти Hug

# 354
Нели, наясно съм, че е пълен глад, мисля че ще издържа, захранването ме притеснява повече...

Твоята приятелка сама ли си правеше коктейла с кленов сироп или ползваше готовия Мадал бал?

# 355
Добър ден то докато се наканя и вечер ще настане!Крисси благодаря за хубавото кафе и аз закусих с киви.Младото си е младо кафенце ще сложи плодче ще поднесе.Поздравявам ви за добрите резултати  bouquet,а сега от мен един съвет който иска да ме послуша и после да не се вайка като мен.Някой който е решил да отказва цигарите да го направи от самото начало,защото после ще е късно и резултати от тази диета ще бъдат само 1 месец.Който иска нека слуша патило,а не старо!Днес съм на плодове но снощи докато гледам бодигард сгреших с една малка милинка.Дано това днес да не ми се отрази,но пък тази сутрин ми дойде МЦ така,че всичко ще е наред.И така с този хубав слънчев ден ви желая много минуси разходки.Аз отивам в градината,че кокичета иглики всичко е нацъфтяло и да си извадя масичката и столовите и на чист въздух.Бибе да ти е жива и здрава майчицата!!  bouquet

# 356
Здравейте фиданки  Hug
днес кантара пак ме зарадва,вече съм 62,4кг  newsm44,дръпнах още един минус на лентичката,след още едно минусче,ще чукна десетака  smile3508
сега обмислям какво да хана за обяд  Rolling Eyes
а забравих да ви се похваля,че от днес почвам да ходя на фитнес,надявам се да имам още по-добри резултати след това  Peace

# 357
Като казахте фитнес...не мога да го понасям тУЙ нещо  Laughing
Сега си събирам инфо за народни танци за аматьори в града ни. Намерих на две места - два пъти седмично се провеждат. Сега ще проверя на още едно и ще си избера кои дни и часове най ме устройват и от другата седмица май ще почвам да друскам хорца  Crazy

# 358
Мона, браво за ентусиазма!  Hug За мен ходенето на фитнес е най-последната, най-крайната мярка, до която бих прибегнала  Mr. Green

# 359
абе и аз честно казано бих предпочела друго пред това да се потя на някоя пътека или колело,но ... тия килца не могат да се изпарят без малко усилия,както се казва "целта оправдава средствата" да се надявам след края на режима да постигна желаните от мен резултати  bowuu

аз също първо обмислях варианта с танците,но в  близост до мен които се предлагат не ме устройват часовете,та от днес съм във фитнеса  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт