90 дневна диета-килцата стопи и фиданка стани-тема №83

• 32 980
  • 737
  •   1
Отговори
# 360
Здравейте,мили майки.Пише една отчаяна майка на 3 г.момиченце,която откакто я роди има проблем с кг.От дне реших да започна 90 дневната диета и се моля да има резултат.Стискам палци на всички,които са почнали наскоро.Моля-стискайте ми палци и вие  Wink

# 361
  • на малък остров в океана
Поля от слънчогледи, и аз искам кленов сироп, ама за палачинки. Laughing Laughing Laughing

Мона, фитнесът е много добро средство за прибиране и стягане на мускулите. С него може да не сваляш бързо, защото мускулите тежат, за разлика от мазнините. Но в сантиметри и видимо промяната ще е драстична.

Джижи, никога не е късно да спреш цигарите, поне аз така мисля, ако ще и 10 кила да натрупаш след тях. Аз като спрях да пуша качих 3 за месец и половина и след това забременях и качих още 10 за цялата бременност.
Но пък психологически е по.трудно и диета и непушене. Когато ограниченията са много, защитата по-бързо се пропуква. Simple Smile

# 362
  • София
Здравейте,мили майки.Пише една отчаяна майка на 3 г.момиченце,която откакто я роди има проблем с кг.От дне реших да започна 90 дневната диета и се моля да има резултат.Стискам палци на всички,които са почнали наскоро.Моля-стискайте ми палци и вие  Wink

Еееееее недей така. Защо отчаяна? Килограмите не определят стойността на един човек. Да, хубаво е да изглеждаме добре, но повечето килограми не значат да изпадаш в подобни състояния.
Просто се мотивирай и спазвай режима. И успех.

# 363
Ужасия, веднага мога да те информирам откъде да си го купиш  Mr. Green

Подсети ме за времето, когато бях в Америка - там гофретите се ядат само и единствено с кленов сироп  Mr. Green Двамата с приятеля ми станахме обект на подигравки от страна на шефката ни, защото се бяхме запасили с бурканче течен шоколад за тях... Даже ни сочеше на гостите на хотела - "Те ядат гофретите с шоколад"  Shocked  Joy

# 364
здравейте фиданки Simple Smile
аз днес съм плодова
ей немога да ви изчета  Hug  само така
искам да ви попитам някой има ли книгата на бг език или не и другия ми въпрос е по колко пъти ходите до WC по г...ма н..да?
аз се надявам да ви прочета
приятен ден на всички

# 365
Добро утро и от мен. Браво Танчееееееееееееееееееееее, Hug страхотни резултати наистина. А и това за цигарите си е направо в тон с режима, който ни води към здравословния начин на живот.
Кашарел, браво и на теб. С такова нетърпение чакахме и твоите резултати - май бяхме по-нетърпеливи от теб самата. Мисля, че вече няма съмнение, че трябва да се прави воден. Аз поне за мен съм решила да правя. Ще видим като стигна до него какво ще бъде.
bibeto, да е жива и здрава майчето ти. Много щастие и късмет й пожелавам. Благодаря за почерпката, но днес съм плодова. Мисля да се възползвам по-нататък  Hug
Дикси, успех в твоя воден. Дано успееш, но и да не успееш, все някое плодче ще ти дойде на помощ  Hug За хорца и аз душа давам, но с малките просто не мога да отделя и грам време да ходя. Благородно ти завиждам, че мислиш да ходиш.
Джижи, как хубаво прозвуча - цветенца, слънце, масичка в двора. Гости приемаш ли? Hug В тая софийска гарсониера ми се е стегнала душичката вече  Cry
Мона, браво и на теб. 10кг. в минус - това звучи гордо направо.  Hug
Soraya0743, добре дошла, мила. Стискаме палци и ще се подкрепяме. Заедно трябва да успеем да ги преборим.  Hug
valen_tina , заедно ще борим плодчетата днес  Peace
А сега да ви кажа и за мен. Днес съм плодова. Принципно се тегля след плодов, но днес не издържах нещо. Кантарев ме привика сутринта и ми показа в минус още един кг.  newsm44 Ще видим утре какво ще покаже след плодовия.
Успешен и минусов ден на всички   bouquet

# 366
Добър ден и от мен!
Сутринта нета ми го нямаше и се включвам сега.
Кашарел, Танче, браво за това че устояхте и за прекрасните резултати. Hug
Бибе, да ти е жива и здрава рожденичката.  bouquet
Дикси, стискам палзи за водния. Hug
Мона, браво и за твоите резултати.
Аз днес съм плодова.Вчера бях режимна ,като състав ,но не и като количества на храната.
Лек и минусов ден на всички! Hug
п.п. Кашарелче, благодаря за кафето и закуската.
Цветеляк, и аз съм с вас.
Сорая, добре дошла стискаме палци!

# 367
  • София
Дикси желая ти успех във водният ден и много голям минус.Дръж се ние сме стеб.Успех.

# 368
Здравейте,мили майки.Пише една отчаяна майка на 3 г.момиченце,която откакто я роди има проблем с кг.От дне реших да започна 90 дневната диета и се моля да има резултат.Стискам палци на всички,които са почнали наскоро.Моля-стискайте ми палци и вие  Wink

Еееееее недей така. Защо отчаяна? Килограмите не определят стойността на един човек. Да, хубаво е да изглеждаме добре, но повечето килограми не значат да изпадаш в подобни състояния.
Просто се мотивирай и спазвай режима. И успех.
Много ти благодаря,много си мила.Дано наистина има успех.Стискам здраво зъби  Praynig

# 369
Добро утро и от мен. Браво Танчееееееееееееееееееееее, Hug страхотни резултати наистина. А и това за цигарите си е направо в тон с режима, който ни води към здравословния начин на живот.
Кашарел, браво и на теб. С такова нетърпение чакахме и твоите резултати - май бяхме по-нетърпеливи от теб самата. Мисля, че вече няма съмнение, че трябва да се прави воден. Аз поне за мен съм решила да правя. Ще видим като стигна до него какво ще бъде.
bibeto, да е жива и здрава майчето ти. Много щастие и късмет й пожелавам. Благодаря за почерпката, но днес съм плодова. Мисля да се възползвам по-нататък  Hug
Дикси, успех в твоя воден. Дано успееш, но и да не успееш, все някое плодче ще ти дойде на помощ  Hug За хорца и аз душа давам, но с малките просто не мога да отделя и грам време да ходя. Благородно ти завиждам, че мислиш да ходиш.
Джижи, как хубаво прозвуча - цветенца, слънце, масичка в двора. Гости приемаш ли? Hug В тая софийска гарсониера ми се е стегнала душичката вече  Cry
Мона, браво и на теб. 10кг. в минус - това звучи гордо направо.  Hug
Soraya0743, добре дошла, мила. Стискаме палци и ще се подкрепяме. Заедно трябва да успеем да ги преборим.  Hug
valen_tina , заедно ще борим плодчетата днес  Peace
А сега да ви кажа и за мен. Днес съм плодова. Принципно се тегля след плодов, но днес не издържах нещо. Кантарев ме привика сутринта и ми показа в минус още един кг.  newsm44 Ще видим утре какво ще покаже след плодовия.
Успешен и минусов ден на всички   bouquet

Много благодаря и на теб мила  Simple Smile

# 370
Добро утро!

Кашарел, благодаря за кафенцето и закуската. Hug
Bibeto,  bdbaloni на майка ти.Да е жива и здрава.

# 371
Би ли ми казал някой подробности за линийките,които публикувате?Предварително благодаря. newsm78

# 372
Добър ден, момичета!
С най-голямо удоволствие си мръднах линийката с още едно килце. Grinning
Днес съм на въглехидрати. Ура!

Успех на новите момичета, не се колебайте, отслабвайте приятно и без глад. Hug
Чудесен ден с много минуси ви желая!

# 373
tsvetljak заповядай в моята градина ,а всички останали.!Лешниците напъпили и започват да цъфтят не мога да ви обясня какъв нежен малък,малък розов цвят имат.До нас гледат пчели и те като дойдат и вишната ми като разцъфне нямам думи.Аз живях 6 год.в апартамент мерси!!!Да попитам на 07.03 имали някой воден?За ходенето по г..ну...а при всеки го е различно.По някога ходя и по два пъти. Grinning

# 374
Здравейте, фиданки!  Laughing
Днес не ми е ден, за малко да разваля тотално режима. Имах проблеми, сутринта беше отврат и направо се бях запътила да омета един шоколад и кой знае какво след него. Но усетих, че са ми хлабавки дънките и се осъзнах, че вече съм тръгнала надолу с кг и не си струва да се предавам. Все пак съгреших, но с цигарка към кафето - иначе успешно не пуша вече 4-5 месеца. Важното е, че не ядох и съм горда от себе си. Но да не се лъжем, колкото и да е хранителна диетата, вае пак си е борба да се спазва и да не се предава човек.
Днес съм плодова и дотук на една ябълка. tsvetljak, valen_tina, Гери Попинс, Галина74, днес сме заедно в борбата.  Laughing
Аз пак няма да мина без ядки, но след този уикенд, пак би било успех. Стегнала съм се и дано издържа.  Praynig

Поля_от_слънчогледи, и аз го имам кленовия сироп, но нещо зимата хич не мога да гладувам на него. То си е лятна диета - да ти е жега и цял ден да се наливаш. Много е хубаво и за прочистване на организма. А ти как мислиш да го съчетаеш с 90-дневната или на теб към Великден ти приключва третия цикъл?
Иначе аз си купих от един сайт готов гъст сироп, който само се разрежда с вода и прясно изстискан лимонов сок.

Мона, ако искаш спорт, препоръчвам ти Пилатес. Вече няколко седмици ходя и нон стоп съм с мускулна треска, натоварването е добро. Обаче те са по-скоро за стягане, а не толкова за слабеене, защото упражненията са бавни, не са аеробни. Аз с нетърпение чакам момента да махна първите 10-на килца, за да мога да ходя пак на тае бо. Сега просто няма как да треса сланинки с такова темпо, ще умра!  Crazy  А по-голямото натоварване ми е на водна аеробика, но локацията си е много важна - аз имам късмет, че живея близо до единия басейн, където се провежда.

Soraya0743, добре дошла и успех!  Hug

bibeto, ЧРД на мама, да ти е жива и здрава още много години!   bouquet

tanya24, браво, чудесно постижение!  newsm10  Все така добре и успешно да ти върви диетата! Simple Smile

Кашарел, браво и на теб, малко кг ти остават.  Peace

Момичета, добре, че ви има, за да се вдъхновявам от вашите резултати.  Hug  Отивам да разгледам пак снимките в сайта.  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт