90 дневна диета-килцата стопи и фиданка стани-тема №83

• 32 946
  • 737
  •   1
Отговори
# 570
  • на малък остров в океана
Ех момичета, благодаря ви за комплиментите за дъщеря ми. Хубавица ни е тя, ама е толкова дива, че ми спира тока от нея понякога.

Отивам да разгледам рецептите за въглехидратния ден. Търся нещо, което да направя днес и да е вкусно да се хапва и студено утре. И да не е сладко. Май някаква баница ще е. newsm78

# 571
Добро утро и от мен. Вчерашен успешен плодов с 2 банана, 1 портокал, 1 киви и няколко натурални фурмички. Сутринта теглене и мерене и отново минусче. За 12 дни ми стават вече -3.8кг.  newsm44 Определено забелязах обаче, че се сваля повече, когато не се хапват банани и не се смесват плодовете. Първата ми четворка беше такава и свалих 1.5кг. В другите 2 четворки внесох и бананчета в плодовото си меню, но явно си пречат на хубавото сваляне.
Днес белтъчен - сутринта кафенце, бананче за закуска, кюфтета на фурна за обяд със зелева салатка, а за вечеря руло Стефани отново със салатка зеле + моркови.
renito_87, поздравления  Hug smile3501. Страхотни резултати. Но 4кг. за  дни не са ли малко множко. Ти гладна ли стоиш?
Дикси, браво. Издържа геройски. Успокой се вече - скоро няма да има друг воден  Hug Браво за резултатите   bouquet
Pety, благодаря. Много окуражаващо ми звучиш.  Hug
За кренвиршите какво мислите? С този неизвестен състав за кой ден са?  newsm78 Аз изобщо не съм си помислила да хапвам, но... Лиличка ме подсети.
Джижи, благодаря за идеята за градинката. В петък може да пътуваме в твоята посока. Да взема наистина да ти оставя децата и да пием кафе. Няма да имаш нужда от диета с дивачетата ми Mr. Green
Добре дошли на всички новички - успех в минусуването  Hug
Усмихнат и минусов ден желая на всички ви   bouquet

# 572
Момичета, къде е тази рецепта с постните палачинки.

# 573
Здравейте и от мен !
Днес сме на въглехидрати  и за сега съм на 1 ябълка за закуска !

Много бързо пишете , не смогвам да прочета всичко !

Миси как си днес , нещо си кротуваш май май ?

# 574
Здравейте и от мен!  bouquet
Гери, моите съболезнования за дядо ти! Sad

Отчитам напълно режимен, бобов ден вчера - сърмички с ориз и лозов лист на обед, печени картофи със салата на вечеря.
Днес - въглехидрати. Peace Направила съм баницата с халва, но понеже не обичам сладко, няма как да я ям само нея...евентуално парченце на вечеря. Иначе обмислям едни питки с ароматно масло Crazy, но с купешко тесто ще ги спретна, тъкмо да видим дали става. Peace След утрешния зеленчуков, следва мерене...страх ме е, че за 8 дни нищо не съм свалила, а края на първи цикъл е след броени дни. Rolling Eyes Май ще поставя рекорд за най-малко свалени килограми в първи цикъл, когато почти всички свалят най-много. Rolling Eyes...

Благодаря на Роси, че даде линк за фазите на луната! Hug И преди съм правила по 24 часа на течности по лунните фази и сега се намести водния ден, отново на 1-ви март (както си е по диетата), защото пълнолунието започва на 28-ми вечерта и реших да ги съчетая нещата Peace. Така че, мацки, с които сме почнали заедно на 01.02 - заедно ще си пием водичката!!! Peace Hug

Дикси, поздравления и от мен за вчера!!! Peace  bouquet...Възможно е да имаш и по-голям минус, но да си задържала нещо заради МЦ Peace...така че, едно голямо БРАВО!!! Peace Hug

Хубав ден, момичета!  bouquet

# 575
Момичета, къде е тази рецепта с постните палачинки.

http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=347203.135 пост 146

# 576

На линия съм Simple Smile и си дочитам пропуснатото от снощи Simple Smile Ти как си? Сега съм се наточила на едно чесново хлебче..мммм

# 577
След утрешния зеленчуков, следва мерене...страх ме е, че за 8 дни нищо не съм свалила, а края на първи цикъл е след броени дни. Rolling Eyes Май ще поставя рекорд за най-малко свалени килограми в първи цикъл, когато почти всички свалят най-много. Rolling Eyes...

Благодаря на Роси, че даде линк за фазите на луната! Hug И преди съм правила по 24 часа на течности по лунните фази и сега се намести водния ден, отново на 1-ви март (както си е по диетата), защото пълнолунието започва на 28-ми вечерта и реших да ги съчетая нещата Peace. Така че, мацки, с които сме почнали заедно на 01.02 - заедно ще си пием водичката!!! Peace Hug

Ели, ще си отчетеш минусче, сигурна съм   bouquet Ще чакам да кажеш как е станалата баницата

Супер, значи си оставаме на 01.03 на водичка Simple Smile И аз се замислих за фазите на луната и от 28.02. в 18.00 започва водопоя Wink и Алекс 2007, и Евита са с нас, нали?

# 578

На линия съм Simple Smile и си дочитам пропуснатото от снощи Simple Smile Ти как си? Сега съм се наточила на едно чесново хлебче..мммм

Аз имам 200 гр.надолу , но няча да ги дам в лентичката докато не стане 1 кг. , а и този предстоящ цикъл ме побърква , мотае се , а искам да минава , за да съм свежа на водният в Понеделник !

Аз на обед мисля да ям пак ябълка , защото не ми е гладно сега ...

Оффф то трябвало да ми дойде в Четвъртък на 25.02. , но защо 5 дни по - рано съм със симптомите и с подут корем ....Добре че погледнах в календара !Ама тогава защо след плодовият в неделя не бях нито грам надолу .... не е честно така  smile3511 smile3511 smile3511

# 579
  • София
Здравейте, момичета Hug

Не съм чела последните няколко страници, защото ме мързи Rolling Eyes
Днес съм на варива и ще правя мексиканският ориз на Пети Peace
След малко ще ходя да зукусвам с 1 киви Grinning

Лек ден на всички  Grinning

# 580
Здравейте мацки  Hug
днес съм на варива и се чудя дали мога да си запека кисело зеле с подправки във фурната  Rolling Eyes

# 581
  • София
Здравейте мацки  Hug
днес съм на варива и се чудя дали мога да си запека кисело зеле с подправки във фурната  Rolling Eyes

Кисело зеле с ориз е супер  Grinning

# 582
Здравейте мацки  Hug

Кисело зеле с ориз е супер  Grinning

хм... вярно бе,не съм се сетила да го направя с ориз,мерси Нана  Hug

п.с. качих снимки в сайта ни за втория цикъл, точно един месец след първия цикъл,ако имате време да ги погледнете и да ми кажете има ли разлика,че аз нещо не виждам голяма,а пък от тогава съм свалила 5кг. Rolling Eyes
яд ме е само,че не се сетих да се снимам с тези дънки когато бях 73кг. и ги носех с разкопчани копчета  Blush ooooh!

# 583
Мона, има разлика, има... браво  Hug А и динките ти стоят по свлечено.  Simple Smile

# 584
  • София
Ще ми дадете ли линкче към снимките?

Общи условия

Активация на акаунт