ФЕВРУАРСКА мама дни брои бебче да се появи (47)

• 25 371
  • 744
  •   1
Отговори
# 135
Точно щото ми е за втори път  Embarassed

Хубавото на секциото е, че знаеш кога ще  се срещнеш с бебока.  Grinning Нормалното е каляване на стоманата  Mr. Green Днес митках по магазините и си казвам - добре де, ами ако сега ми плиснат водите, кво правя?  newsm78

Танче, вкъщи според мен ще ти е по - спокойно, ама нека да каже някоя по - веща мама.

Дами, мен ако питате, Xcat  не празнува никакъв Тодоровден!

# 136
Танче по всяка вероятност ще ти дадът едно приспивателно да се наспиш, Ника се беше похвалила че й седяли до главата докато не го глътнала, нищо че нямала нужда  Twisted Evil Така че ако искаш да се наспишмай по добре там, иначе аз бих се прибрала вкъщи на спокойствие и интернет Mr. Green За съжаление утре не мога да осигуря мойта компания за нощна седянка, че ще идват приятели да играем карти.

Дами, мен ако питате, Xcat  не празнува никакъв Тодоровден!
  Joy Що бе може и да празнува, току виж ни изненада с някое Тодорче  Simple Smile

# 137
  • София
Xcat писа преди обяд, че има цяла седмица до нейната дата. Уж щеше да излиза на разходака, но като нищо може да е сменила маршрута към болницата.

Ще видим утре какво ще ми кажат и в болницата. В Шейново принципно при планувано секцио държат да си там от предния ден, на мен Док ми каза да се позова на името му, за да ме пуснат, ама пък знам ли ги приемащите колко ще са благосклонни....

При повечето второто раждане е по-леко, стискам палци и при теб да е така  Hug Praynig
А иначе май е нормално на неродилите да ни е вече нервно, те другите мами си отгледаха дечицата  Laughing

# 138
Роро, така може  Laughing
И искаш да кажеш, че с двете малки деца и кучето, па и мъжа, ще намериш време и за карти?  #Crazy УАУ, моите адмирации!

Танче, Гуш!  Hug

Аз изчезвам.

# 139
ААА аз изобщо нямам усещането да съм отгледала нещо  Mr. Green Като си дойдохме от болницата далеч по организирано ми минаваше деня, а сега кога спим кога ядем хич не знам. Не той да пораства ми аз на бебе станах Crazy 
 Шоко не дей ме черви Blush не заслужавам, те тези приятели като дойдат и аз все едно съм на гости, и Йори и Стоян са влюбени в тях  Wink

# 140
Ние станахме да се храним и чух телефона как изписука, та:

"Бебе Алекс ни изненада тази нощ в 3,25ч., 3700гр./52см. Поздрави Xcat."

И тя пусна темата и отиде да ражда. hahaha Joy
други желаещи да пускат смедващата тема има ли? Mr. Green

Да са живи и здрави и двамата, бебко да е хубавец и послушен и само да ги радва. На Котака бързо възстановяване и да се връща в редиците. smile3525 smile3525 smile3525 smile3525 smile3525

# 141
ЮЮЮХУУУ! Момичета, моля за помощ и разяснение! Praynig
От снощи ми тече постоянно, но по малко, водняво течение! Чудя се дали не са води? Сега като станах пак продължава! По малко, по малко, ама все ми е мокро! Нямам контракции доколкото аз си мисля, имам постоянна тъпа болка, като менструалната! Контракцията трябва рязко да ме заболи и да ми се сттяга корема на интервали нали?
Благодаря предварително за отговорите! Малко съм шашната!!!

# 142
ЧЕСТИТО НА XCAT!!! НЕКА АЛЕКС ИМ НОСИ МНОГО ЩАСТЛИВИ МОМЕНТИ!!!
А сега закусчица за най-ранобудните..........

# 143
  • Бургас
Раличка,каква хубава закуска,ммм... Благодаря !  Hug
Ами за въпроса ти незнам, можеш да звъннеш да питаш док . Стискам палци всичко да мине добре ! Може би и твоя ред дойде !

XCat, честито бебче !!! Да ви е жив и здрав малкия Алекс и много да ви радва !!!!

# 144
  • София
Добро утро, мамчета!
Честито на Понякога и Ксат!Да са им живи и здрави бебоците!Много да ги радват и изпълват дните им със смисъл!Мамите-бързо се въстановявайте и ви чакаме отново тук!
 smile3525 smile3525
Танче, и мен ме друса яка нерва.Не се траям аз самата,пък за другите не знам. Sick И телефоните звънят ли звънят,и всеки пита и вече ми иде да крещя  #Cussing out Искам вече да се тръгва към родилното,че в противен случай ще се тръгва към лудницата ви казвам.

# 145
ММММ,МЕРСИ ЗА ЗАКУСКАТА.
ЧЕСТИТИ БЕБЧЕТА НА ПОНЯКОГА,МЕЦАНКА И КОТЕТО !ДА СА ИМ ЖИВИ И ЗДРАВИ.  smile3525 smile3525 smile3525
ДОБРЕ ДОШЛА РАЛИПО,МАЛКИЯ Е ПРЕКРАСЕН.МИСЛЯ ЧЕ ТИ Е "ОДРАЛ КОЖАТА".
РАЛМИН МАЙ Е ВРЕМЕ ДА СЕ ОБАДИШ НА ДОКТОРА СИ.НЯКОЙ МОЖЕ ЛИ ДА МИ КАЖЕ КАКВО ДА НАПРАВИМ ИЛИ ЯДЕМ ЗА ДА НИ Е ПО ГЪСТА И ХРАНИТЕЛНА КЪРМАТА?  Hug

# 146
Честити бебоци на Понякога и на Котето - да са живи и здрави рожбите и бързо възстановяване на майчетата  Hug Hug Hug

Рали, Йоан е приказно  бебе просто   love001  love001   Hug Hug Hug

Момичета, аз сериозно започнах да спичам - ако не родя до идния петък оставам без лекар Weary А малкия като гледам може и до Овен да го откара... Движа се, качвам и слизам стълбите до 5тия пеш, всеки ден намирам какво да чистя, местя и т.н. , освен че се прощавам със съня нощем (от притеснение, чат-пат някоя заблудена болезнена контракция, корем на камък и пИкане по 10 пъти мин.) друго не се случва.   smile3506

# 147
  • София
Xcat, да ти е жив и здрав Алекс! Да расте умно и добро дете и много радост да носи! На мама Xcat бързо възстановяване!

mariq_lakova, разбирам те напълно и аз сама не се търпя......
Memoria ако не е секциото и мойта бебка щеше да откара до овен май, нямам грам контракции и никакви други признаци на раждане ( освен нервиии)

На всички мами, на които все още им предстои раждане стискам палци, всичко да мине бързо и безпроблемно ! Hug Hug Hug

# 148
Честити бебоци на понякога и Екскат!  bouquet

ralmin, веднага тръгвай към болницата. Да, води са това. Трябва да те видят задължително лекари, не отлагай. Може и да нямаш контракции и родова дейност - при мен беше така. Важно е къде е пукнат мехура (високо или ниско) и дали има риск от пролапс (пропадане) на пъпна връв, че тогава става лошо. Стискам ти палци - днес е твоя ден! Simple Smile

# 149
Ехааааааааааааа, знаех си newsm44
Честито бебенце на Xcat!

Мемо, и аз съм така, снощи даже писах, че изчезвам, щото почнаха някакви болки и контракции, а днес - цъ.  Simple Smile  Hug

Танче_Г, да не си отишла и ти по - раничко, или за разнообразие си заспала?  newsm78

ralmin, късмет и стиснати палци от мен!  Hug

Последна редакция: пн, 22 фев 2010, 10:49 от bitter chocolate

Общи условия

Активация на акаунт