ФЕВРУАРСКА мама дни брои бебче да се появи (47)

• 25 371
  • 744
  •   1
Отговори
# 60
Miss_Butterfly  стискаме палчета с Елена и на теб,хайде че ви чакаме да се разхождаме по градинките зеадно  Heart Eyes Какво направи с педиатъра избра ли.Аз за сега съм доволна от Ценкова дойде жената вкъщи час и нещо стоя подробно обяснява,кара ме да записвам всичко в една тетрадка,че после да не го забравя,слуша и гърдичките,сърцето,пъпчето гледа и така.
bebe jeni и на нас ни взе 20лв-каза че домашните посещения са толкова,но тя сама дойде никой не е ходим да я взима и да я връща.На нас ни даде нощи кърмения защото сме били мънички още иначе нз какво щеше да каже.

# 61
  • Варна
bebe jeni как ще ви вземе такса за визитацията, след като се водите здеавноосигурени, а още по малко че идва на консулт при новородено, за децата не се заплаща такса на личния лекар. Поне моята  педиатърка колкото пъти е идвала една стотинка не ми е вземала. А като станаха проблемите с Ирена доста често идваше.

# 62
ЗДРАСТИ И ОТ МЕН!МЕРСИ ЗА КАФЕТО И ЗАКУСКАТА . Hug ЧЕСТИТ ТОДОРОВ ДЕН !ЖИВИ И ЗДРАВИ.
ЧЕСТИТО НА ОБЕБИЛИТЕ СЕ И УСПЕХ НА ТЕЗИ КОИТО ИМ ПРЕДСТОИ  ВЕЛИКИЯ МОМЕНТ.
bebe jeni НЕ СЕ КОСИ ,ТОВА И Е РАБОТАТА НА ПЕДИТО.НАШАТА И ТЯ ДОЙДЕ И СИ ГО ИЗРИЦИТИРА ЗА 30 МИН И ТРЪГНА.И НА МЕН МИ КАЗА ДА НЕ КЪРМЯ ПРЕЗ НОЩА ,НО И ОБЯСНИХ ЧЕ НЯМА КАК ДА СТАНЕ  ЩОТО МАЛКАТА СИ Е БОЯЗЛИЙКА И ТЯ СЕ СЪГЛАСИ РАЗБИРА СЕ.
silvery И НА МЕН ПЕДИТО МИ КАЗА ДА НЕ ИЗЛИЗАМЕ ПРЕДИ 20 -Я ДЕН ,НО АКО ТЕМПЕРАТУРАТА Е НАД 20 ГРАДУСА ЩЕ ПОЧНА ОТ 15-Я МОЖЕ И ПО РАНО.ДНЕС ЩЕ СЕ ИЗКАРАМЕ НА ТЕРАСАТА ЗА 10-12 МИН.,УТРЕ ЗА 20 И ТАКА ДОКАТО НАПРАВИМ ПОЛОВИН ЧАС И АЙДЕ НАВЪН,САМО ДА Е ХУБАВО ВРЕМЕТО  Praynig  sun sun sun
ХУБАВ ДЕН И СЛЪНЧЕВ ДЕН!

# 63
Добро утро и от мен!
И аз да се включа за педиатърката. Нашата също я взехме и върнахме, но пари за виитацията не ни е взела. Аз даже я попитах дали дължа нещо. Прегледа Краси подробно и ме разпита какво съм купила за мазане, къпане и т.н. Единствено не и хареса, че се цедя и така му давам кърмата и ме посъветва пак да го слагам на гърда, но аз съм твърдо решена вече, че така ни е най- добре и на двамата  Peace На мен пък не ми хареса, че ме посъветва да давам вода със захар до 4-тия месец. Аз мисля след 15-тия ден да давам само вода.
Денят отново ще е слънчев и прекрасен   Nature Sun With Face, така че желая приятна разходка и на бременните  preggo и на мамите с бебоци  1stroller Завиждам ви благородно, защото ние сме много малки да илизаме  Confused

# 64
Ето ме и мен в новата темичка!!! Hug
Деси, благодаря за подкрепата! Наистина вече искам да раждам, ама това мое бебче хич не е на мойто мнение! В понеделник ще ходя пак на тонове, и веднага ще отида на някой да ме гледа на ехограф, че ако отида при мойта лекарка пак няма да ме гледа! Пък и каза да отида на 26, ако не съм родила, а тогава ми е термина!
По цял ден не спирам и цяла бременност не съм се спряла! Всеки ден изкачкам поне по 3 пъти стълбите до 3-тия етаж, с почивки естествено, но пак няма резултат! Само дето се изморявам много и ми е криво, както на всички като ви чета. И всеки ми вика още малко, още малко, ама колко малко малко??? Naughty

# 65
Малее какви са тези такси за посещение, при нас педиатъра дойде сам и не сме му плащали нищо, мисля че така трябва да е.

След малко излизаме на първата разходка с количката в парка. Мисля към час да го разходя, вчера бяхме 30 мин на балкона, дано не настине, ама то е хубаво времето днес.  Hug

# 66
bebe jeni и на нас ни взе 20лв-каза че домашните посещения са толкова,но тя сама дойде никой не е ходим да я взима и да я връща.

Абе, какви са тия лекари,бе?  #2gunfire Няма значение, че не сте я взимали, те имат часове в работния ден за домашни визити и НЗОК за това им плаща, бе. #Cussing out АААААааааааа, побеснях направо  Close.
Иначе за неинформираността нямам коментар. И аз много пъти съм си задавала въпроса защо е така и няма ли начин да си осъвременяват знанията, ама...... Tired

Аз след снощното оплакване, че нямам признаци, тази нощ(пак през нощта) от 4ч до 5ч се сдобих с много хубави и болезнени контракции на 10 мин, обаче си преминаха и сега пак все едно нищо не е било  ooooh!. Какво ще се прави- не знам!

Хайде сега- кой с корем, кой с количка- всички на разходка   Nature Sun With Face  Heart Eyes.

# 67
 НА НАС ПЕДИАТЪРКАТА НИ ВЗЕ ТАКСА 12 ЛВ..МАЙ ВСЕКИ В ТАЯ ДЪРЖАВА СИ ТАКСУВА КАКТО СИ ИСКА И КОЛКОТО СИ ИСКА. #Cussing out

# 68
  • София
Аз сега се прибрах от разходка с Косматата топка. Леле,умрях от жега !  Shocked Сега извадих пролетното яке,че иначе не става.

30 мин.бях навън и дори 1 контракция нямах,че даже и м-украчието не ме болеше.Какво става? И малкото ми симптоми изчезват... Rolling Eyes

Сега пак излизам - на кафе обаче,а после освен да изкача 13-те етажа ...ще видим.  Mr. Green

Честит имен ден на празнуващите !!! Имахме и бебе Теодор даже... На Налика е Тео ! Да е жив и здрав !   bouquet

# 69
  • Най-зеленият остров
Привет и от нас.
ние вчера се прибрахме и сега свикваме една с друга  Heart Eyes
много бебчета имаме - бравоооо на всички. много да ви радват и само хубави емоции.
специални поздрави на Мимита. честит ти син.

имам един въпрос към майките вече с опит  Simple Smile
Бебка е много лакома и здраво ми разрани зърната на гърдите, та си купих протектори за зърна. Та всеки път ли преди хранене трябва да ги изварявам  newsm78  или по-рядко ?
Честит имен дена на ТЕО на Налика. много здраве и белички  Simple Smile  newsm51

# 70
пеперудке,струва ми се,че в скоро време ще те изненада бебоченцето Simple Smile  Hug  стискам палци,не се притеснявай,симптомите се появяват внезапно. Simple Smile
момичета,тотално се обърках,четох сега,че на новородено не трябвало да се дава вода,защото имало достатъчно в кърмата  newsm78
абе какви са тия лекари,как така през нощта да прескача хранения?че то като е мъничко още как така? нямам думи направо!!! Shocked

# 71
  • София
И ние хукваме след малко на разходка!  newsm68

Аз не бързам да раждам и не съм нетърпелива - знам си термина и си го чакам кротко. Чак ако преносвам ще се поизнервя.  newsm78
Хората около мен са тези, които нямат търпение. Още не беше дошъл февруари и вече ме питаха "Айде бе, не раждаш ли?". Аз исках и искам малката да се роди максимално около термина. Е, едричка ще е и ще ме изтормози, ама здраве да е.

Иначе дребното си знае работата. Снощи имах някакви контракции, бяха на кратки интервали, ама пък успявах да подремна между тях, та не съм се притеснявала. Явно са подготвителни все пак.

Та когато реши дребното - тогава ще се роди. На 1 март имаме годишнина от сватбата и единственото ми желание е да не съм в болницата. smile3539

# 72
  • София
Здравейте,

Шоколадче, аз разбрах, че след като изтече 45 дневния болничен, се чака раждането, докторът водил раждането издава болничен лист, в който отразява и преносеното време. Поне така ми обясниха в ЖК.

Пеперудке и при мен днес НИКАКВИ признаци за раждане. Май се примирих, че ще се чака до понеделник, когато ще ме приемат за преносване с 8 дни.  Sad Какво да се прави...
След малко се мятам на разходка, пък отде да занм, може и да потръгнат нещата.

Момичета, раждали в Шейново, кажете за изписването. Как е добре да са облечени бебетата, като се има предвид, че се чака много, а вътре е адски горещо? И нещо друго, ако трябва да съобразя, ще съм благодарня да го знам предварително  Hug

# 73
Summer7 ,при нас изписването стана много бързо,стига да нямат много работа докторите.изписването започва от 12.30 часа,качваш се на горния етаж където е неонатологично отделение (прощавайте,не мога да го произнеса това,камо ли да го напиша,ако съм сбъркала поправете ме),там от 12 часа се дава информация за бебетата и главната акушерка е почти винаги на вратата,казваш,че днес ще ви изписват и са дошли да ви вземат вече и чакаш да докарат бебенцето,слизате на партера,тя ви води в една стая,където се пробличаш,а тя облича бебока в дрешките които сте му подготвили,попълвате документи,не е много бумащината,дават ти подаръци и ви пращат на входа да ви снимат за довиждане и после си тръгвате. Simple Smile верно,че е много горещо там,но навън е хладничко,ние бяхме с костюмче,ританки и боденце,а отгоре пеленка и одеалце,нашия беше като пашкул,само носа му се виждаше,но предвид че после ще ви приберат с кола или такси не е необходимо да го навличате много.друго не се сещам,май това е,ако не е лудница всичко е за около 20-30 минути,но гледай да дойдат да ви вземат към 12,че после наистина няма измъкване до към 4. Simple Smile  Hug

# 74
Здравейте мацки  Hug

Аз искам да почерпя за имения си ден...да видим дали ще ми се получи, ако не - Ша мА прощавате  Blush

Стана  newsm44

Прекрасен ден ви пожелавам на всички мамчета и на тези които очакват Денят  Hug

Общи условия

Активация на акаунт