ФЕВРУАРСКА мама дни брои бебче да се появи (47)

• 25 370
  • 744
  •   1
Отговори
# 660
Здравейте, мили момичета!
Извинявам се, че нахлувам в темата ви, аз съм от февруарсксите мами - 2008.

Най- сърдечно честитя на сдобилите се с рожба момичета, кураж на тези, които са на финалната права.  bouquet Heart Eyes

И сега лично обръщение към АМОРЕ /ЗЛАТО/:
Миличка, мисля те, чакам принцесата да се появи здрава, да бъде щастлива и да радва с очарователното си присъствие всичко живо около нея! Февруарският отбор 2008 търпеливо тръпне за Благата вест! Целувки и леко раждане! Hug Heart Eyes

# 661
  • offshore & overseas
Ееее, браво, браво, най-после!! Grinning Дочака си и пеперудката нейния Андро Wink

Да й е здрав и кротичък като за начало!!
smile3525

Чакаме я да разправя (даже я виждаме, ако е тя Wink)

П.П. Аз съм сега и с двенките маймунки, но голямата е почти кротка (правя се, че не виждам дребните бели, за да не ескалират).

П.П.1 Оригването никога не съм го можела, освен по случайност, пък и не ми се е сторило особено важно, за да пожелая да се усъвършенствам в туй умение. Може би е игра за двама, не знам...

П.П.2 Този път, за разлика от предния, много неща умаляха от раз (може да се свили от пране, имайте предвид, памука го прави тоя номер), а други постепенно, но неизменно, отпадат. Не съм купила и една дрешка, не смятам и да купувам, въпреки че се изкушавам и ми е много приятно да се шляя из бебешки магазини.

П.П.3 Люска вече страда от бебешко акне, а аз го мажа с кърма (ама съм и аз една лечителка). От опит знам, че бебешкия организъм се изчиства от майчините хормони до шести месец най-късно, а дотогава всеки може да си прилага каквито си иска бабешки и химически методи.

П.П.4 Рали беше споменала, че като й омекне гърдата, малчо пуска и плаче. Люси също пуска, но аз стискам самата гърда и тя остава в устата й, след което девойката пак захапва (тоест зацепва). Много ми е непознато това мързеливо настроение -- Халюшка беше като пиявица, никакво пускане с часове.

Благодаря ви, момичета, за пожеланията към лъвчо мой и въобще към нашето семейство. Той още не се е осеферил и ги дрънка едни, ама се надявам скоро всичко да си дойде на мястото.

Има ли желаещи за разходка от района на Централна гара и Банишора??

Последна редакция: пт, 26 фев 2010, 11:35 от Мяуче

# 662
Честит син на Пеперудка,живи и здрави и скорошно изписване!
Ние си имаме доста умалели дрешки,роклята от изписването веднъж само я облякох,и и стана малка,наддаваме си хубаво,въпреки че големите бебета не наддават много,а пък не винаги си изяжда всичко,пада голяма борба с яденето

# 663
Честит син на Пеперудката!

Я дайте акъл за слинговете - ползвате ли вече, бебетата седят ли вътре? Аз си бях харесала този на премакс - Мяу, ти имаше ядове с твойте госпожици с него, нали? Предпочитам него пред шитите, че и таткото да може да го носи (за другите не знам дали ще се навие..)

Иска ми се да излизаме вече навън..я кажете какво обличате на чаветата?

# 664
Честито на Пеперудката  Hug ! Да им е жив и здрав Андрей !

Бобиш, честито и на вас    bouquet! Да ти е здрав мъжа, да те гледа и слуша  Grinning !

Така, Мемо ми се губи сега  Thinking.......

# 665
  • offshore & overseas
Светулче, за жалост моите бебета не седят в слингове. На Люси се надявах повече, защото ми е кротолинче, ама и тя ръмжи вътре и аха-аха да изскочи, та се отказах от премакса на тоя етап. Може аз нещо да не правя както трябва, обаче няколко пъти регулирам, ръчкам и пак -- никаква полза, детето е в очебоден дискомфорт (а на картинката точно така си стоят бебетата, в утробната поза).

Айде, Мемо и Пеперудката може да са пръкнали астрални близнаци -- много ми е подозрителна адашката.

Бобиш, сега виждам -- честит ти пораснал мъж, на 26-ти на 26. Браво-браво!! Уф, ама не ме изкушавайте вече с тейзи кехлибарени стъкла! Пфуй!

Снощи близнах малко Джони, но не ми се услади, или си внуших (и след третата чашка погледнах Лъвю накриво, той пък взе че се обиди и край на хармонията)...

Последна редакция: пт, 26 фев 2010, 11:50 от Мяуче

# 666
  • София
Честито на Пеперудка! Да е жив и здрав Андрей!   smile3525  ( Моята Андреа си има адаш Simple Smile )

Бобишанче, да ти е жив и здрав мъжа! Да ти помага и да те глези! nbirthday

Стар, Шоколадче на АБ сме профилактично, защото нещо си било леко завишено, почти на горна граница. Успокоиха ме, че нищо и няма, но днес трябва да си изчакаме контролата и ще си ходим утре. А и тя каквато е лакомка, определено не ми прилича на болничка  Mr. Green
Явно моя апетит от последните дни преди да се роди се е прехвърлил на нея. Сега изобщо нищо не ми се яде......

# 667
ЖИВ И ЗДРАВ ДА Е АНДРЕЙ НА ПЕПЕРУДКА, МНОГО ДА РАДВА МАМА И ТАТИ!

# 668
  • София
Добър ден!
Честити бебчета на Silvie,S_newa и Пеперудката! Да са им живички,здравички и много да радват мама и тати!   bouquet  bouquet  bouquet
Мяу,честит ти доктор!Да почерпи и да влиза в ритъм,че вече оправдание няма, а и ти си човек!
Бобишанче, да ти е жив и здрав,мъжо!Много да те слуша и радва!
Иска ми се и аз да почерпя,че днес свекито ми има рожден ден,но не зная как да постна картинка,но всеки да си насмисли любим десерт и да се чувства почерпен от мен!
Шоко,стискам палци днес да е денят ти!
Силвери, ние взехме тази на Чико- Музикален център сладурчета.Ясно е че личен опит нямам,но моя близка я ползват още (детенце е на 2.5г.) като музикална кутия вече.Много е здрава,стабилно се захваща и след дълго проучване останових,че май е единствената дето има всички функции,вкл. и да се активира сама при плач.Виж я все пак,че ене е никак евтина.А забравих, разколачва се цялата и се перат всички части.
ДА се отчета и аз сега-голям сдух,ходих вчера на запис-всичко е ок,но моя док го нямаше и съм в пълно неведение какво да правя.Утре ми е термина,индикации няма иииииии нямам представа имам ли някакви признаци за раждане или ще си го нося като слоновете,по 2 години.На всичко отгоре майка ми е олепила някакъв вирус и май съм на път и аз да го лепна-боли ме гърло и съм парцал ooooh! Наоплаках ви се,голяма съм ревла,добре че е форум,та може да подминете поста ми,че иначе щяха да са ви мокри рамената.

# 669
Честито на Пепердука  bouquet Да й е жив и здрав малкият и много да я да радва, а тя бързичко да се възстановява Hug
Мяуче, Hug
Честит ти Д-р Лъвю! все така да му върви - напред и нагоре!
За разходка около стария МД съм навита ( нали там дето е центърът по трансфузия и не знам какво си още newsm78), ама за Банишора няма как да ми се получи. Мога в рамкита на 30 минути да съм в градинката Mr. Green
Аз да си помрънкам - схваната съм в гърба и седя като някоя пенсионерка вкъщи - на една страна Crazy Разтрива ме уж мъжът, ама нещо не помага.
Мислех си днес да лежа ЦЯЛ ден, но може ударно да спретна разходка, чистене, готвене, та барем се отпусне пущината Crazy
Мама Уидоу,
Ама ти защо го отразяваш твоя хубавец Hug Hug Свирукай си  Whistling, глезете си се с малкия, а в момента, в който таткото зацепи, че можете и без него да си се забавлявате и гледате добре, да видиш как ще дотърчи да се умилква Twisted Evil Twisted Evil
Имаше и още нещо ,ама забравих ooooh! Mr. Green

# 670
Честит Андрей на Пеперудка! Да и е жив и здрав,нека бог да го благослови!
Стар лично аз смятам,че до 2 месеца ще станеш супер мацка Wink
Мойта Теодора също не може да се оригва,а докторката ми каза да не я държа повече от 5 минути,а за звучното и хълцане трябва да опитам с гърдата newsm78,аз обаче имам страхотен проблем и се обръщам към мамите които родиха секцио,много ме боли дясната тазова кост,направо куцукам,дали има нещо общо с операцията newsm78,дайте ми съвет(аз лично смятам да отида на невролог) Outta Joint

# 671
  • offshore & overseas
Велви, аз имах предвид нещо като "Майки около центр. гара и Банишора обединявайте се!" Не че няма къде да се ходи и към Опълченска, де, на мен това ми е външната граница. Иначе ние живеем едва ли не във въпросната градинка (точно тая е). Ще ти свирна, като тръгнем да излизаме. Чакам нашите да се включат и за 1 минута съм долу пък аз.

# 672
  • София
Честит Андрей на  Пеперудка! Да й е жив и здрав!   bouquet
Бобишана честит рожденик  newsm67
Светулка, слинг използваме вече, моя изработка, с халки и наследен от каката  Grinning Спа човекът като къпан повече от час  Sleeping Мисля да си направя и един тип шал, че много бързо натежават бебоците и само на едно рамо не е удобно  Thinking
Мяуче, ако искаш скоро можем да организираме една среща на граничната бразда  Wink

# 673
  • offshore & overseas
Мяуче, ако искаш скоро можем да организираме една среща на граничната бразда  Wink
Обезателно! А може и в оная градинка, дето сте се снимали, при омв и била.

Меги, сега прочетох, но нямам понятие какво може да причинява подобна болка. При мен я няма, аз съм си на крак от дей уан, въпреки че съм с ресекцио, но тя и Стели е така, и Ники...

Най-вероятно с времето ще отшуми но ако болката е много силна и/или продължи дълго, един консулт не е излишен (може да се е "изметнала" някоя кост от лежането, напр.).

Последна редакция: пт, 26 фев 2010, 12:22 от Мяуче

# 674
момичета,дави питам,преваряате ли водата за къпане на бебчовците? newsm78  мойта свеки така ми рече,та сега се морим по половин кофа вода да преваряваме.
Велви,и аз съм тъй сФаната,врат,рамена,ръце,като дърта баба  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт