ФЕВРУАРСКА мама дни брои бебче да се появи (47)

• 25 371
  • 744
  •   1
Отговори
# 120
  • София
Ralipo добре завърнала се!   bouquet  Йоан е страшен сладур, пу да не му е уроки!

# 121
  • София
Ponqkoga, честито! Да е жива и здрава малката Анета, да расте щастливо и слънчево дете   bouquet !

Рали, добре завърнала се! Изглеждате страхотно и бебчо и ти!

# 122
Ралче, добре си ни се завърнала!  Hug Много сте сладки с бебо, снимките са прекрасни.
Роро, Ники, поуспокихте ме.Hug
Каро, може и наистина да съм прекалила с цеденето, ама като не знам... newsm78 Цедя след всяко хранене (през 3 часа), ама не докрай, а докато гърдите ми поомекнат и се пооблекчат. Ще взема да пробвам да го правя по-нарядко.

# 123
Ехехех, най - накрая, честита Анета на ПОНЯКОГА!

Таткото, как е Понякога?

Честит имен ден на всички, празнуващи днес!

Много благодаря на всички, които се включиха по въпроса с преносващите болничниHug   bouquet

Толкова неща щях да пиша, ама забравих...  Rolling Eyes Простете ми, все още съм бременна.  Crazy

# 124
Здравейте, майчета! Честити рожбички на всички! Да са ви живи и здрави! Аз скачам набърже да се похваля и аз с малко закъснение- роди ми се синче на 14-ти февруари Лъчезар - 3 кг и 100 гр / 49 см.

Цункам ви всичките и успех и леко раждане на останалите майчета!  Hug

# 125
  • София
mecanka89, честито!  smile3525 Да е жив и здрав Лъчезар, само радост да носи на цялото ви семейство!

# 126
Таньорка определено намали цеденето според мен, ако имаш достатъчно кърма не е и нужно изобщо, освен ако не си в другата крайност да ти се препълват и да цедиш за да облекчаваш. Обаче ако е второто то не трябва да цедиш веднага след хранене, така симулираш повече потребност от кърма и съответно се произвежда още, сори че не обяснявам на професионален език като Мяу и Шамана ама толкз са ми възможностите Laughing И другото  е , че по добре е да цедиш на ръка, а не с помпата ако ти се препълват гърдите.Например междукъменията, може да си вземеш душ (от топлата вода се отварят каналите) и под душа да масажираш с леки кръгови движения от основата към зърното и после цедиш. А бе не го обясних като хората ама ей това намерих като обяснения дано ти е от помощ.

Пухич и на Климент му падна така пъпа. Към десетия ден се отлепи наполовина и отдолу едно такова влажно и слузесто седи, гледах да не го намокря само, както казах тука ми забраниха аз да го пипам и чистя с каквото и да било (а много ми се щеше да знам с какъв спирт да почистя, че на лекар бях след  три дни и си умрях от притеснение) обаче два дни след това му падна целия и леко седеше като отворено от едната страна кожичката и вътре пак така по влажно. На другия ден лекарката го почисти и пак ми каза аз да не пипам и че един два пъти да има капчици кръв било нормално, можело и да си го къпя спокойно ако обаче седмица след това продължи да покапва да й се обадя. Е ми то покапва три-четири пъти и тъкмо реших да се обаждам  и тази отворената кожичка си се залепи и не е мръднала от тогава, пъпчето е сухо и не капе нищо  Grinning

# 127
Мецанка, честито   bouquet!  Ще чакаме снимки на малкия Лъчезар  Wink

Рали, Йоан е голяма свежарка , точно като теб един ведър и усмихнат поглед , просто страхотен  Peace !  Много щастие ви пожелавам  Hug !

# 128
Честит Лъчезар на Мецанка!

Добре завърнала се на Рали Hug !

Имам някакви спомени, че скоро и Танчето_Г ще напусне редиците на кореместите.  newsm78
Танче_Г, стискам палци да се срещнеш красиво и възможно най - леко с рожбата си!  Hug

Xcat, къде си?

# 129
  • София
bitter chocolate, правилни са ти спомените. Утре вече ме приемат в болницата и живот и здраве в понеделник и аз ще гушкам бебче, но той май и твоя термин е тогава, така че ще си стискаме палци взаимно Simple Smile

А мен ме тресе яко нервната треска, не е истина просто, май тази вечер съвсем няма да мога да спя....

А Котето нещо се губи, гледам че не е актуализирала новите попълнения. Може пък да празнува нейде Тошков ден  Simple Smile

# 130
Таня в понеделник ще се ослушваме и стискаме палци  Grinning да не збравиш информаторите, че нали ни знаеш. И ще ни липсваш Hug

Таньорче още нещо намерих по твоя въпрос Изцеждане на кърмата - кога е необходимо това?

# 131
Я кажете всъшност кой ще го кръцкат кой ще го предизвикват, че паметта ми е еднаа ....

# 132
  • София
Аз съм със секцио, а Понякога евентуално трябваше да я предизвикват, но тя си гушка вече Анета, така че както и да е родила, вече е минало. Важното е мама и бебка да са добре Hug
А за информирането, записала съм си телефончето, така че ще разберете Simple Smile

# 133
Мдааа, мисля, че и Xcat е натюр като мен.

Танче, страх ли те е или ти е нервно? Че да си призная мен голяяямо шубе ме гони  Embarassed чак патологично

# 134
  • София
Ами явно ме е страх, няма друга причина да ми е толкова нервно. Чак на рев ме избива ей така без нищо, луда работа  Rolling Eyes

На теб ти е за втори път нали, не би трябвало чак толкова да се страхуваш?
А аз дори не знам от какво толкова ме е страх, със сигурност не е от самата операция, имам няколко различни зад гърба си....., но май доста съм се спякла  Embarassed

П.П. Доктора ми каза, че ако все пак реша, утре мога да ида само да ми направят необходимите изследвания и после да се прибера в къщи, но в понеделник ме иска там много рано, още по тъмно. За това смятах, че няма смисъл да се прибирам в къщи за едното така или иначе неспане, но почнах да размислям. Те там утре трябва усмирителната риза да ми сложат, каквато съм нервна  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт