ФЕВРУАРСКА мама дни брои бебче да се появи (47)

• 25 371
  • 744
  •   1
Отговори
# 540
  • offshore & overseas
Айде, докЪт Лъвю не се е върнал да ми скапе настроението, да изкоментирам някоя и друга снимчица.

Tани, страхотни снимки, а ти изглеждаш перфектно!! Браво, че имате настроение да се увековечите всички заедно: мама, татко и аз.

Алина е страхотна бузанка! Пу-пу Wink

А пък Албенита наистина е страшно променена, и тя е понадула бузки, браво на мама -- добре я храни и гушка!

Съгласна съм с Бръмби за "недоносените", или по-точно за родените преди термин, щото и двете родихме в деветия (нали тъй беше?) Макар че моЙта е доста развита, явно и тя ще е жилка като кака си (и майка си м/у впрочем). Затова и аз чаках датата на термина и съм доволна, че тогава се падна контролно мерене. Grinning

За боядисаните в пералнята дрешки, има едни специални прахчета на Dr. Beckmann (малки опаковки за определен грамаж пране), май са немски или австрийски или някакви такива. На мен ми дадоха едно преди 2-3 години, но аз така и не го ползвах -- стои си в долапа и вече май за нищо не става.

Велв, вторият ти болничен, който се позастъпва с първия, трябва да бъде за 42 дни от 30 януари, което прави някъде средата на март, ама трябва да се сметне по-точно. То на него си пише, да се яви на работа еди кога си (но ти сигурно си го дала на счетоводителката вече). Третият болничен, който според мен се взима от педито, трябва да е с въпросната начална дата (средата на март).

Последна редакция: чт, 25 фев 2010, 10:50 от Мяуче

# 541
оф,аз забравих да ви питам,дали някоя от вас я болят колената?мен страшно ме болят капачките като ги свивам,едвам ставам и сядам,дали не е от тежината на бебо,че той вече си тежи стабилно,ръцете ме болят от това,но колената нямам идея...

# 542
  • York
Еху!  Hug
Честито на всички, които са се сдобили с прекрасни рожби през последните дни. Да са ви живи, здрави и много усмихнати!  newsm51
Да се похваля, че вече сме си у дома от вчера и много добре си се разбираме  newsm44
Трябва да мине малко време, за да ви разкажа за раждането ми. Все още е един кошмарен спомен. Важното е, че с детенце сме живи и здрави.

Отивам да ви чета. Добре, че не сте били много активни в писането, но то е разбираемо. Толкова хубаво време беше.

# 543
Привет, дами. Hug
Ето ме и мен на кратък отчет - вчера  се прибрахме,  добре сме и постепенно се климатизираме.  За раждането няма какво да ви разказвам - то приятно такова няма. Добре, че стана бързо. Приеха ме с 7 см разкритие в 2 ч. през нощта и 1 ч. и 25 минути по-късно мъжлето изплака.  Не се мина без шев и кройка, но важното е, че всичко мина добре и вече сме си вкъщи. Ще гледам да кача снимки скоро.

Шоколадче, по времето, когато си го писала, засичах 5-минутни болки, силно наподобяващи на менструални. Силно бях раздвоена дали, аджеба, това са контракции, защото кръста изобщо не ме болеше, но след няколко часа така все пак реших да се занасяме към болницата. И, добре, че не си останах с чакането "да видя какво ще стане". hahaha

Дами, мен ако питате, Xcat  не празнува никакъв Тодоровден!
  Joy Що бе може и да празнува, току виж ни изненада с някое Тодорче  Simple Smile
С Тодорче не успях да заформя изненада, но с Алексче - положително! Joy

Xcat писа преди обяд, че има цяла седмица до нейната дата. Уж щеше да излиза на разходака, но като нищо може да е сменила маршрута към болницата.
Да, имаше цяла седмица до термин, но мъжлето избърза с 6 дни. Sunglasses

Искам да честитя голямото събитие на сестрата на Амелия, Понякога, Mecanka89, Светулка, Tanya_g, Mushmulka, Toby, Ralmin , Margarete, Dzveri и Iskritsa – да са им живи и здрави дечицата! baby_neutral
Специални благодарности на СъниСкай, че е водила отчет на новите бебоци.  bouquet
На все още чакащите - стискам палци моментът да дойде по-бързо и за тях. Peace

Поздрави на всички! Hug

P.S.: И аз като останалите мами усъвършенствам писането  с една ръка. Grinning

# 544
Понякога&Коте Hug Hug Hug
Ха, добре дошли!
Мяуче,
Пак благодаря!  bouquet

# 545
здравейте мамчета.честито на всички който са се сдобили с бебета.искам да ви попитам как се справяте с коликите и с подсичането какви капки и кремчета ползвате.

# 546
Честито бебоче на Искрица! Живи и здрави!  Hug  bouquet

# 547
  • София
Добре завърнали се на Xcat и ponqkoga ! newsm51
Като се посъвземете и влезнете в ритъм, чакаме разказ и снимки на бебоците  Hug

# 548
XCAT и Понякога, много се радвам да ви видя обратно тук!   bouquet

XCAT, моля те, като имаш време, напиши как протече раждането във 2 градска, че треска ме тресе, а и преносвам, пък вчера ми казаха, че може и да не се намери място за мен.  Cry

# 549
добре завърнали се на ponqkoga и Xcat  Hug да са ви живи и здрави сладурите,момичета!  Hug   bouquet честито на новите мами,а на татковците наздраве!
оф,искам да се оплача!!!бясна съм,ама вече наистина съм бясна!мъжа ми е такава кифла,във вторник и четвъртак е до обяд на работа,все си намира някакви занимавки и се прибира късно,ама писна ми!баси,и аз съм човек,и аз искам да изляза малко,с това гадно време не мога да разходя малкия,ама поне аз да видя малко свят!хич не ми помага,трябва и за него да се грижа,по-капризен е от Борис!сега пак,щял да чака шефката си и после да ходел при майка си да бършели прах на нашия етаж! Rage всеки път обещава да се прибере рано и всеки ден ми се влачи в 8 вечерта!направо вече ми е ей такъв  Hands Fist да му покажа и да го оставя цял ден сам с малкото,та да види какво е!само да видя кога ще е тоя ден,като го мяркам за два часа вечер,преди да захърка и след като се е наял!аз не съм му домашна помощница! Crossing Arms

# 550
  • София
Ха добре дошли на Xcat и Понякога!Влизайте в ритъм,че чакаме снимчици!
Шоко,как така няма да се намери местенце за теб?  newsm78
Аз изчезвам на запис, и ще питам аджеба тоз моя малък принц няма ли намерение да се пръква вече,че майка му сериозно се изнервя.После ще дам отчет.
 Hug Hug Hug на всички!

# 551
забравих да кажа,че ми дрънка само за работа-тоя направи това,оня направи онова,сякаш съм много заинтересована.когато и да се сети все работата му е в устата,веднъж не започнас думите:"ах,колко си хубава днес."или нещо такова! Rage не че сега изглеждам хубава,но той все пак ми е мъж и трябва да ми повдига поне малко самочувствието!
извинявам се че ви се наоплаквах на вас така,но единствения ми събеседник тия дни сега спи.

# 552
ИСКРИЦА ДА ТИ Е ЖИВА И ЗДРАВА РОЖБИЧКАТА И ДА ТИ НОСИ САМО РАДОСТ
  smile3525 smile3525 smile3525
XCAT и Понякога добре дошли  Hug
Ох, вчера занимавах нашият младеж активно през деня и тази нощ си поспахме  Whistling Но днес пак спи като къпан и май пак ще трябва да го будя,надявам се да си обърне режима ,че нямам търпение да си прибера каката и да я изям с целувки, а с това безспирно нощно реване няма как да се справям и с двамата....
Мяу, не си сама... моЙто благоверно е в прединфарктно състояние  Cry Такъв стрес се оказа за него раждането,прибирането на пискунчето, изпращането на малката при баба й за седмица и фактът,че не съм способна да го обгрижвам тези дни (закуска,обяд за работа,вечеря,компания,рязане на нокти,всичките му дрехи да са изгладени и в гардероба,пазаруване и кВот се сетиш още),че снощи за ен-ти път го стягаха гърдите,повърна, потъмняха му очите... щях да викам бърза помощ Cry Опитах се да го поуспокоя и уж днес е по-ведър ooooh!
И аз се надявах,че тоя път някой ще ми влезе в положение,ама ТЦ...явно не ми е писано  Sad

Все забравям да ви похваля персонала на болница Вита, много, много съм доволна от престоя си там и от целия екип ....

# 553
Здравейте и от мен! малко късно се включвам но имахме една седмица престой в болницата..на 16.02 се появи бебе Мирела - 2,900 , 48см ..бях тръгнала за нормално раждане, ама така стана че се наложи спешно секцио...важното е че сме добре и че всичко е наред..целувки на всички и честито на другите мамчета!  Heart Eyes

# 554
 Привет и от мен!
Ние почнахме да показваме характер,или пък колики я мъчат и е голям рев и зор докато заспи.

Коте,Понякога добре завърнали се  Hug
 Искрица честотоооо!!!
 Кристинчето благородно ти завиждам.Нашия татко и той много работен и изнервен тези дни  ooooh! не му мрънкам засега,че мам е още тук и ми помага,но тя още 4-5 дни е тук и после ако пак е така не ми се мисли как ще се изнервям.Мама уидоу едно голямо гуш от нас
 На всички мами 2в1 стиснати палчета

did4eto_85 жива и здрава да расте Мирела и много радост да ви носи

Общи условия

Активация на акаунт