True Blood(Истинска Кръв)-Цирк "Bon Temps" на турне-14 тема

• 14 565
  • 731
  •   1
Отговори
# 120
  • гр.София-Красна поляна
Мерси мили другарки. Hug
Няма да ви казвам как изглеждах на път за болницата ама като излезна бях ето така Hands Clap
Направо ми идеше да разцелувам пазача на входа.

# 121
Нормално е! И аз като водих Емо на скенер в Русе, ревях скришом, но на връщане само дето не тичах пред колата от радост до Силистра  Mr. Green

# 122
  • гр.София-Красна поляна
Ша тичам Като ма и кълбо напред ше правя мър. Mr. Green
Въпроса е сега,че ТАНЧЕТО няма да се отърве скоро от мойта особа. Mr. Green

# 123
Тъй, тъй. Да си чекнеш врата после някъде...

# 124
Прави кълба, Зис, прави!

Стига, де и ти  hahaha

# 125
  • гр.София-Красна поляна
Прави кълба, Зис, прави!

Стига, де и ти  hahaha
hahaha Стига бииии,Като,мър. hahaha

# 126
Тъй де, на тез години полека с акробатиката. То за туй като се правим на йоги и после кръста по 1 месец сецнат.

# 127
Тъй де, на тез години полека с акробатиката. То за туй като се правим на йоги и после кръста по 1 месец сецнат.

Бе кви години, бе, Като, сите сме млади ярета тука!  Mr. Green

ПП Зис, набарах мъж ти у фейса, да знайш. Като си нямаш твой си акаунт... Laughing

# 128
  • гр.София-Красна поляна
Чи ко ни е на годините би?
Я какви сме млади,атлетични бульовици бре. Mr. Green
Нямам си да ма що си нямам и аз незнам.

# 129
ПП Зис, набарах мъж ти у фейса, да знайш. Като си нямаш твой си акаунт... Laughing

Въх, да не го забъзика за билини краставици или нещо подобно  hahaha че ще има война в семейство Зисини

# 130
Зис,браво,чудесни новини Hug Джес и аз се присъединих.Всъщност каква е разликата между страницата и групата? Thinking Така или иначе все сме си малко Whistling

# 131
  • гр.София-Красна поляна

Въх, да не го забъзика за билини краставици или нещо подобно  hahaha че ще има война в семейство Зисини
Лелеее,немой,че ще спре да ми купува краставици. Mr. Green

# 132
  • София
Ами страницата си е официална, а групата е неофициална така разбрах от фейса поне и страницата си е за световно ниво представяне некви такива.
и да се похвалим : Разведох се с Глобул

Зис...моме мн се радвам, че всичко е наред при теб.

# 133
Де ви е тая страница, бре, да се курдисам и аз, да ви правя калабълък.

# 134

Въх, да не го забъзика за билини краставици или нещо подобно  hahaha че ще има война в семейство Зисини
Лелеее,немой,че ще спре да ми купува краставици. Mr. Green

Ааа, мола ва, никакви такива! Аз съм дискретен човек.  Mr. Green Зис, ама земи си направи твой си акаунт, че май го стреснах човека кат се опитах да обясня, че не контактвам точно него, а жена му  hahaha

Като, Джес е сложила линк нейде по-нагоре. Ти недей прави калабалък, ми почвай комикса  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт