True Blood(Истинска Кръв)-Цирк "Bon Temps" на турне-14 тема

• 14 569
  • 731
  •   1
Отговори
# 135
  • гр.София-Красна поляна
Ми да си направя ама как. newsm78
Там ми се струва много сложно бии.

# 136
Налегнала ме пролетна умора! А след днешната разходка пипито ми хептен си даде почивка. Аз знам, че го даде линка по-нагоре, ма викам няма да ме карате да се връщам назад - нали ме налегнала пролетна умора  Whistling

# 137
Ми да си направя ама как. newsm78
Там ми се струва много сложно бии.

Ба, нищо сложно няма! Питай мъж си как да си направиш  Mr. Green Щом аз се оправих и ти ще се оправиш.

Налегнала ме пролетна умора! А след днешната разходка пипито ми хептен си даде почивка. Аз знам, че го даде линка по-нагоре, ма викам няма да ме карате да се връщам назад - нали ме налегнала пролетна умора  Whistling

Викаш толкоз силна, че и пръстче не можеш помръдна, а? Тцтц...  Mr. Green Каква пролет, вчера сняг валя.

# 138
  • гр.София-Красна поляна
 Shocked Какъв сняг бе?

# 139
И аз се чудя на тая прогноза по тв-то, но май трябва да гледам румънските метеоролози кво прогнозират  newsm78 Тук е слънчево и топло. Снощи поваля малко дъжд, но днес и ... бижу.

# 140

Ми вчера при нас поваля, после пекна слънце. Шантава работа.

И аз се чудя на тая прогноза по тв-то, но май трябва да гледам румънските метеоролози кво прогнозират  newsm78 Тук е слънчево и топло. Снощи поваля малко дъжд, но днес и ... бижу.

Ъхъ, за при вас по-добре.

# 141
Ир, къде е туй при вас? Бе вие в София на колко географски ширини сте разположени, бре  Shocked Като пече в Люлин, в Надежда сигурно сняг вали  ooooh!  hahaha

# 142
  • гр.София-Красна поляна
Ир, къде е туй при вас? Бе вие в София на колко географски ширини сте разположени, бре  Shocked Като пече в Люлин, в Надежда сигурно сняг вали  ooooh!  hahaha
hahaha Като,смешно е ама е така. hahaha

# 143
Бе и аз знам за вашите понятия за близо-далеч. Брат ми ме води в "близката" зала за трениране, до която докато стигнахме вече не ми беше до трениране  #Silly

# 144

Амчи аз съм във "Витоша" току пред едноименната планина, в южната част на града. Ти се майтапиш, ама наистина понякога при нас почва да вали 1-2 часа преди да стигне до центъра и обратно  Laughing Понятието "близко" верно варира в разните градове.

# 145
Шегувкам се наистина. И при нас се е случвало същото - В околните села пътищата ги затварят заради снегонавявания, а тук не е паднало и грам снежец.

Много заспамихме  Laughing
 Я да си дойдем на думата. Дю верно ли не разбрала кой ще топли Сукито през 3-ти сезон?! Дано да я изяде накрая  Crossing Arms

# 146
Шегувкам се наистина. И при нас се е случвало същото - В околните села пътищата ги затварят заради снегонавявания, а тук не е паднало и грам снежец.

Много заспамихме  Laughing
 Я да си дойдем на думата. Дю верно ли не разбрала кой ще топли Сукито през 3-ти сезон?! Дано да я изяде накрая  Crossing Arms

Е, на турне сме  hahaha

Хахаха, що да я изяжда, бе, ще вземе да се повреди от преяждане, немой!

# 147
Клизма ще му направим ако трябва. Не мога да преглътна таз либоф м/у Вълчан и Феята. Бъркат ми се в приказката направо.  Crossing Arms
Ама отдруга страна добре са го замислили, че да вкарат този мачо във филма  Peace

# 148
  • София
Ире ти да не си у Борово или у Бояна бе, ще земеме да се окажем комшийки, че съм в Иван Вазов/Стрелбище  офиса де.

Клизма ще му направим ако трябва. Не мога да преглътна таз либоф м/у Вълчан и Феята. Бъркат ми се в приказката направо.  Crossing Arms
Ама отдруга страна добре са го замислили, че да вкарат този мачо във филма  Peace

hahaha Клизма ...край долу съм

# 149
Клизма ще му направим ако трябва. Не мога да преглътна таз либоф м/у Вълчан и Феята. Бъркат ми се в приказката направо.  Crossing Arms
Ама отдруга страна добре са го замислили, че да вкарат този мачо във филма  Peace

Joy Joy

Ире ти да не си у Борово или у Бояна бе, ще земеме да се окажем комшийки, че съм в Иван Вазов/Стрелбище  офиса де.

Не бе, във "Витоша" съм, срещу Студентски град. Ама Иван Вазов ми е близо, общо взето.  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт