True Blood(Истинска Кръв)-Цирк "Bon Temps" на турне-14 тема

• 14 490
  • 731
  •   1
Отговори
# 705
Хлоууу, дружки!
Благодаря на всички за поздравите!
Съни и аз не можах да изтърпя дубльора на Бил, но като чух и Ерих  Shocked Много е дразнещо. Но ще го изтърпим в името на общата ни либоф  Mr. Green

# 706
Не, това е чиста подигравка със сериалчето ни, по-лош дублаж не бях чувала, оф само като се сетя за Бил и ми става много смешно  Rolling Eyes

# 707
  • София
Добро утро мацки, аз не гледам сериала по фокс, че не мога да се добера до телевизора щото бащата гледа само олимпийските и ми писват вече. И да кажа нещо което ще се хареса на Кати има нов филм http://www.DMCA-removal-from-Google/details.php?id=211474&hit=1 за върколаци Simple Smile нямам търпение да го преведат, но ще чакаме. И интересни актьори са подбрали за филма Джералдин Чаплин и Антъни Хопкинс ...яко а Simple Smile

# 708
Добър ви ден.

Хм, направо яд ме хвана, че нямам Фокс да видя колко ужасен е дублажа...

Днес какво, съвсем ли ще спите цял ден, а?  Mr. Green А пък можехме да започнем новия месец с нова темка.  Wink

# 709
Да напускаме малко фото да мръднем към 50-та страница  Wink Така ми се дремуца днес  Tired

# 710
Добър ден! Hug Нова тема ще пуснем утре-нов месец,нова седмица........... Mr. Green Кате,ти можеш да пуснеш снимки....от снощния купон Party

# 711
Хихи, да, тъкмо се чудих какви фотота да пускаме  Laughing Уф, и на мен днес ми се излежаваше цял ден, ама няма да ми се получи, трябва да се пере, да се поработи, филми да се гледат... Само дето не знам какво да гледам  newsm78

# 712
Само дето не знам какво да гледам  newsm78

Ами....ориентирай се към някой жанр,а аз ще се опитам да предложа нещо Wink

# 713
Хаха, ориентирана съм аз трайно  Mr. Green Реших Дневниците да погледам, малко почивка от братята, а с ТБ свърших вчера. Мина ми мисълта за Здрач, ама тогава наистина ще трябва да отида да ме освидетелстват, затова устоях  Mr. Green

# 714
Да,Дневниците са добър вариант Wink Мислех,че си ги свършила...... newsm78

# 715

Съм, сега ги повтарям  Mr. Green

# 716

Съм, сега ги повтарям  Mr. Green

Естествено,ама че съм глупава........ Joy Joy Joy

# 717
И аз повтарям дневниците, и ИК отвреме навреме, и свръхестествените... Rolling Eyes

От партито имаме 2 снимки само, щото боравихме предимно с камера, но ще ги покажа
тук и тук

Нищо съществено  Laughing чакаме си гостите тука още  Wink

# 718
  • София
Кати какви са ти сладури мъниците, да ги нацелуваш ей Simple Smile
Да си те слушкат все така. Пу пу да не им е уроки. Абе сладури.

# 719
Благодарско  Laughing Пожелавам ти и на теб такива в скоро време  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт