True Blood(Истинска Кръв)-Цирк "Bon Temps" на турне-14 тема

• 14 498
  • 731
  •   1
Отговори
# 690
Кой, бре, Ир е Мосю-С? Аз така не позволих на снахата да ревне на "Титаник" - на сцената във водата, когато Лео издъхваше, забелязах, че сополчето му е замръзнало и кротко споделих това с нея, а тя като ревна да се хили и отиде драмата дет` викаш. Laughing

hahaha hahaha hahaha Велик момент, велик! Най-сетне умря, гадината!

Мосю С е личната ми Везна, мари Като! Дет съм му се обрекла и не смея да го ядосвам сега, щото се е заградил с 2 макетни ножа, поялник и нокторезачка...

Научих още един факт,че разлинчите видове V кръв действа по различен начин  Thinking

Вервай ми Ирка забавно е  Joy

Laughing пост на Трайкич:Всъщност Сам изобщо не изглежда зле,но пред Ерик май всички бледнеят

Мда, и аз сега, на 3-4-5 гледане забелязвам, че Сам е много сладичък, ама много съм заета вече, оценявам го просто като ценител на майската реколта  Sunglasses

ПП Пепи, кажи две думи, бе, душа! Не хапем!

# 691
Laughing пост на Трайкич:Всъщност Сам изобщо не изглежда зле,но пред Ерик май всички бледнеят

Леле,това от моите бисери ли е? Crazy Явно не си стигнала до поста в който написах,че предпочитам Ерик мъртъв вместо.................. Whistling Mr. Green

# 692

Леле,това от моите бисери ли е? Crazy Явно не си стигнала до поста в който написах,че предпочитам Ерик мъртъв вместо.................. Whistling Mr. Green

Тоя пост е доста по-късно  hahaha hahaha hahaha В същия ден за пръв път гледах Little Ashes  Joy

# 693
Добро утро, мили другарки!

Да почерпя за малкия ми рожденник - Адриян!

# 694
Добро утро и от мен Hug

Честит Рожден Ден на Ади!!!

Кате,да ти е жив и здрав малкия палавник и много да го слушаш! Пожелавам му много усмивки и щастливо детство!!!    ura  party023  baloni bdbaloni

# 695
Добро утро
        честит рожден ден на АДИ
ДА Е ЖИВ И ЗДРАВ И МНОГО ДА ВИ РАДВА

Анита Блейк съм чела 1-ва част,имам и 2-ра.Допадна ми.
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=453089.0
И аз не обичам да чета от компа Confused

# 696
  • гр.София-Красна поляна
Добро утро!
Като,мър душа да ти е жив и здрав рожденника.
Да ви прави много щастливи и един ден да ви доведе снаха
да ви гледа на старини. Wink
 nbirthday  ura Tada

Последна редакция: сб, 27 фев 2010, 10:23 от zisska

# 697
Много благодарско, момичета!  Hug
Зис, дай Боже таквиз добри снахи кат` мене  Wink

# 698
Честит рожден ден на Ади и от мен!

Много да ви е здрав, Кате, да ви ядосва умерено и преди всичко да ви радва!  newsm59 Tada

# 699
Кате-ЧРД на детето!!!!

Онази вечер гледах по Фокса поредния епизод...хм тоя Джейсън...наистина все гол и с проблема след като изпи вампирската кръв много забавен.Изобщо повечето коми1ни моменти в сериала се дължат на брата...

Ирка-понеже не влизам вече в супернатуралната темане знам пуснали ли са трейлъра към новия епизод-нещо май мъртво-вампирско ще го раздават братята Mr. Green

# 700
Кате-ЧРД на детето!!!!

Онази вечер гледах по Фокса поредния епизод...хм тоя Джейсън...наистина все гол и с проблема след като изпи вампирската кръв много забавен.Изобщо повечето коми1ни моменти в сериала се дължат на брата...

Ирка-понеже не влизам вече в супернатуралната темане знам пуснали ли са трейлъра към новия епизод-нещо май мъртво-вампирско ще го раздават братята Mr. Green

Риъли?  Mr. GreenИнтересно, интересно. То аз влизам там много спорадично, така че хич не знам нищо, освен че ще го излъчат края на март  Tired

# 701
ЧРД на Адриян на КАтка, да е здрав и щастлив късмелия  bouquet
Вече жужим тъй ли Mr. Green

# 702
ЧРД на Адриян на КАтка, да е здрав и щастлив късмелия  bouquet
Вече жужим тъй ли Mr. Green

Само когато се налага  Mr. Green

Каква жажда ви мъчи, ЛафайетоваWhistling

# 703
Да ти е живо и здраво малкото сладурче newsm59 Аз се чудя вече с какво да запълвам времето до ИК през юни и започнах да гледам Тюдорите( този в главната роля е един сексапил, но пред Ерик не върви). Преминах от блондинка в чернокоска и съм много екзалтирана. Е гледам и Ик по фокса, само не мога да си обясна кой скапаняк е сложил такъв педи глас на Бил, това си е чисто пресъпление  People Cop

# 704
Да ти е живо и здраво малкото сладурче newsm59 Аз се чудя вече с какво да запълвам времето до ИК през юни и започнах да гледам Тюдорите( този в главната роля е един сексапил, но пред Ерик не върви). Преминах от блондинка в чернокоска и съм много екзалтирана. Е гледам и Ик по фокса, само не мога да си обясна кой скапаняк е сложил такъв педи глас на Бил, това си е чисто пресъпление  People Cop

Честита промяна, значи  Laughing Тъкмо днес четох някакво изследване (в Англия, ако това има значение), че мъжете предпочитат брюнетки. И то брюнетки, които готвят добре.  chef

ПП Недей гледа дублирано, бе, Сънчо, защо се измъчваш?

Общи условия

Активация на акаунт