True Blood(Истинска Кръв)-Цирк "Bon Temps" на турне-14 тема

• 14 503
  • 731
  •   1
Отговори
# 675
  • гр.София-Красна поляна
Брех, че не мога! Баш тъй си ги играя. Леле ако можехме да направим една сбирка 100% биха ни ококошарили. Къв ли купон щяхме да спретнем.
hahaha hahaha Ше ни ококошат сигура.
Ма ние мое да направим един трус с епицентър Софето би.
Чезвам за малко ма ше дода,чакайте ме.

# 676
 hahaha Хептен плато ще стане София. Ще сменим ландшафта на целия Балкански п-в  Mr. Green
Ши та чакам до 17ч. после отивам да погълна тортата на свекито, че цял ден се пазя за нея и вече ми се точат лигите.

# 677
Брех, че не мога! Баш тъй си ги играя. Леле ако можехме да направим една сбирка 100% биха ни ококошарили. Къв ли купон щяхме да спретнем.
hahaha hahaha Ше ни ококошат сигура.
Ма ние мое да направим един трус с епицентър Софето би.
Чезвам за малко ма ше дода,чакайте ме.

Ба, ша ни окошарят! Всичко живо ша ни се радва  Joy

И на мен ми се прияде сега торта  Rolling Eyes

# 678
Пуф да му се нивиди. Приемете мойте извинения. Дай си адреса ще ти пратя по Спийдиту

# 679
  • Срещу планината:)
Пуф да му се нивиди. Приемете мойте извинения. Дай си адреса ще ти пратя по Спийдиту

Тортата е супер и аз искам парче от нея
Понеже чета старите теми нещо много народ са мислели,че Ерик си пада по Лафаиет  Joy

# 680
Въх, Дю! Тая торта я изнамерих в гугала бре. Сега да не ме карате да ви правя такава  Whistling

То кви ли не комбинации сме правили - Ерик+Лафайет; Ерик+Сам; Ерик+Бил...

# 681
  • гр.София-Красна поляна
Хи хи,я каква нажужена торта.
И я сакам ама часта дет е жилото на Осътъ. Mr. Green

# 682
 hahaha hahaha Чудна торта, чуднааа!

# 683
 Laughing стигнах до момента в който Трайкова се появи на хоризонат. И още от първият пост припада по Ерик  hahaha

Интерсно ми е какъв ти е бил подписа тогава  Thinking Явно някаква комбинация между ИК и Здрач

ПП Боже Алекс е бил 6 поредни години най -секси мъж в Швеция  Shocked

Последна редакция: пт, 26 фев 2010, 16:30 от R_Dew

# 684
  • гр.София-Красна поляна
 hahaha Дю бре.
Пчеличката на Дамян: )))  hahaha hahaha

# 685
Laughing стигнах до момента в който Трайкова се появи на хоризонат. И още от първият пост припада по Ерик  hahaha

Интерсно ми е какъв ти е бил подписа тогава  Thinking Явно някаква комбинация между ИК и Здрач

ПП Боже Алекс е бил 6 поредни години най -секси мъж в Швеция  Shocked

Какво се чудиш?Кой друг може да е?  Heart Eyes  Аз само по най-личните ергени си падам  Wink

Честно казано не помня какъв ми е бил в този момент подписа,аз толкова пъти го сменях,но откакто видях Ерик са само с негови снимки и gif-чета Peace Влязох в темата устремно и право при Ерик  Whistling Сега не можеш да ме мръднеш от там Mr. Green

# 686
Пчеличке Дамянова, направо ти завиждам, че четеше старите лудници, сигурно е много забавно (особено към 6-7-8 тема)  hahaha

Аз искам да се оплача от мосю С- седнала съм да си гледам ИК, втори сезон, той си заварява някви слушалки и ми прави текущ коментар, ама много хаплив и ми докарва спазми от смях. Суки, например, я прекръсти на Покривка, щото бил гледнал някъв епизод, когато била карирана. И ми вика "като не го харесвам, поне да се забавлявам докато го гледам". Убива и драма, и всичко!  Laughing

Недай боже да се срещнат някога с Ката, смехотръс ше стане.

ПП Да, подписа на Танчик беше с Ерик и с Едуард в началото  Wink

# 687
Научих още един факт,че разлинчите видове V кръв действа по различен начин  Thinking

Вервай ми Ирка забавно е  Joy

Laughing пост на Трайкич:Всъщност Сам изобщо не изглежда зле,но пред Ерик май всички бледнеят

Последна редакция: пт, 26 фев 2010, 17:04 от R_Dew

# 688
Кой, бре, Ир е Мосю-С? Аз така не позволих на снахата да ревне на "Титаник" - на сцената във водата, когато Лео издъхваше, забелязах, че сополчето му е замръзнало и кротко споделих това с нея, а тя като ревна да се хили и отиде драмата дет` викаш. Laughing

# 689
  • гр.София-Красна поляна
Кой, бре, Ир е Мосю-С? Аз така не позволих на снахата да ревне на "Титаник" - на сцената във водата, когато Лео издъхваше, забелязах, че сополчето му е замръзнало и кротко споделих това с нея, а тя като ревна да се хили и отиде драмата дет` викаш. Laughing
Боже,божеее. hahaha
Хората ревът а наша Ката следи за сополи. hahaha

Общи условия

Активация на акаунт