True Blood(Истинска Кръв)-Цирк "Bon Temps" на турне-14 тема

• 14 566
  • 731
  •   1
Отговори
# 105
  • София
Здрасти банда Simple Smile
Мене тука ме проверяват, баси проверките от НЗОК, а шефката я пратиха у Смолянско и сме без шефка. А днеска отивам у Глобул да си спирам телефона та стискайте палци да се опрааа с тея от Глобул, че не ми се мисли вече. И за капак на всичко кака ми ме урежда с некакъв пич да се запозная...направо...мани мани. Как не ми се занимава с мъже ако знаете, а тя ме уредила с некакъв.
И пак сме на тема зеленчуци а? Освен да създада една фейсбук груба "Аз казвам "да" на зеленчуците"

# 106
Мацки, аз тези дни ще се изгубя, участвам в изготвянето на  някаква читава петиция за наказанията при детска педофилия. Съжалявам за отклонението.
Да знаете, че много ми липсвате Heart Eyes

# 107
Мацки, аз тези дни ще се изгубя, участвам в изготвянето на  някаква читава петиция за наказанията при детска педофилия. Съжалявам за отклонението.

Това е основателна да се губиш.Прочетох за тази петиция,не съм я подписала все още,точно защото не беше направена като хората.Като приключиш дай линк тука и ще я подкрепим всички(предполагам) Peace

# 108
  • гр.София-Красна поляна

Това е основателна да се губиш.Прочетох за тази петиция,не съм я подписала все още,точно защото не беше направена като хората.Като приключиш дай линк тука и ще я подкрепим всички(предполагам) Peace
Естествено. Peace
Хайде,аз отивам да водя детето и после при доктора.
Стискайте палци да си дойда читава.

# 109
Разбира се!

Като, че тя музата пуска ли те изобщо? Браво за успешната мисия  hahaha

# 110
  • София
Освен фен групата ни в фейсбук имаме вече и официална страница на ИК България  за скиф : http://www.facebook.com/pages/Istinska-Krv-Blgaria/324488456921  и е на Бг щоото тъпия фейс не ми прие думата blood, а кръв ми я прие. Какво да се прави. Simple Smile

# 111
  • Срещу планината:)
Освен фен групата ни в фейсбук имаме вече и официална страница на ИК България  за скиф : http://www.facebook.com/pages/Istinska-Krv-Blgaria/324488456921  и е на Бг щоото тъпия фейс не ми прие думата blood, а кръв ми я прие. Какво да се прави. Simple Smile

Споко Джес    bouquet

вече съм вътре  Wink

# 112
  • София
Дю   благодаря ти, яд ме е, че сме малко феновете на този сериал в БГ ама един ден се надявам да стигнем поне 60души Blush

# 113
Дю   благодаря ти, яд ме е, че сме малко феновете на този сериал в БГ ама един ден се надявам да стигнем поне 60души Blush

Малко но качествени  bowuu

# 114
  • София
Малко но качествени  bowuu

Да, Да *Скандирам за да*   bouquet

# 115
Новинки от Зис няма ли?  Confused Все я мисля, милата  Tired

# 116
  • гр.София-Красна поляна
Ето ме.
Ох,момичета няма нищо сериозно слава богу.
2 към 3 група съм ама това е от раничката а имам и леко възпаление.
Та сега ще пия разни хапове и после ще ми горят раничката.
Направо камък ми падна от сърцето.
Айде сега да треснем по едно,наздраве.

# 117
Ох, мър Зисо  Hug Аре, ши пия за здраве 2 таквиз дет предлагаш.
То кълбото одеве ми показа, ама изследванията най-точни.

# 118
 Hug едно мощно гуш от мен,хубаво е когато всичко свършва добре

# 119
Видя ли, Зисе! Супер, много се радвам! Айде сипвай си и отдъхни!  Hug И аз шси сипя даже  Mr. Green

Джеска, бравос, девойко! Ей сега отивам да се присъединя.

Общи условия

Активация на акаунт