Отговори
# 435
Силванке, тая седмица с никакви други яйца не се занимавай! Нали е пост, мари! Mr. Green
Миленко, е , баш същото го каза и моя доктор. Може да ти даде положителен резултат тоя ми ти скенер, да ти изкара акъла, пък то да няма нищо!
За срещата, хайде не споменавай имена, аз си признавам без бой!
Йовче, как си миличка ? Съвзе ли се вече?

Чакайте да ви кажа за сладкото. Аз така бях наплашила една жена, дето заедно ни оперираха, че тя специално питала Гаврилов като ходила на контролен преглед. И той и казал, че сладкото не е толкова опасно, от гледна точка на диагнозата, а е опасно от гледна точка на килограмите. Казал и е, че в никакъв случай не трябва да допуска да качи килограми.

Чао за сега и гледайте днес някой да не ви излъже! hahaha

# 436
Триксаноооооо,ти нещо сА си притеснила ,мари малкай момеееееее... К`ви пости,к`ви 5 лева... Блажим си Яз по Сички параграфи... Blush
И сладко си ядеМ , и килограми си качвамЕ, и шизофренията май ни е налегнала... Виж ,говоря за себе си в трето лице,множествено число... ooooh!
Така съм се освинила,че направо ми сА рИвеееее... Cry Ама какво да правя ,като ми е сладко... Mr. Green А в неделя това агнешко ША мА довърши... ooooh!
След празниците пак ще се мъча да започна диета... Защото аз само започвам,ама не довършвам... Mr. Green

# 437
 Joy Joy Joy Joy Joy Хахахаааааааааааа Миленкааааа - разби ме направо  Joy . Оххххх още се смея - голяма работа си .  Laughing Laughing Сисеее честито ти пенсиониране  cheers
 Днес боядисах едно червено яйце преди изгрев слънце  Party . Натърках бузките на Дани за здраве  Simple Smile . Той е толкова щастлив от този факт , взе яйцето да го покаже на госпожите  Grinning
Хубав ден  Hug

# 438
  • у нас - на брега на морето
Силве, кажи й на Триксито, че те онези яйца са за отслабване! То всичко си влиза в диетата и в лечението. Пък един грях вповече, е Господ е милостив и ще ни прости! Дето двама се оправяли на пейката пред лекарския кабинет и мъжът казал:"Сега някой, ако ни види, ще си помисли, че се таковаме, а ние се лекуваме", защото така ги посъветвал доктора.
Трикси, трудно мога да кажа , че се съвземам, защото сега съм изправена пред друга дилема - с коронарографията на майка ми. Не съм убедена дали трябва да се прави и да не вземе да стане нещо по-лошо. Утре ще ходим да я вземем и в събота ще я приемат в болницата.

# 439
Йовче, как в събота, бе! Аз си мислех, че по Великден не си създават работа. Така преди години изписаха баба ми в критично състояние точно преди Великден, за да не им умре по празниците, пък тя после слава Богу си живя още 10 мес.Когато човек си има дни, дори медицината е безсилна!

Малеее, ако знаете как се стреснах с тия сирени! А после пък  ни опука една градушка ...! Ужас!

# 440
Искам да ви пожелая весели празници! Да не се претоварите с ядене и пиене, само с онова третото дето Силвето редовно го препоръчва. luvbed easter

# 441
Трикси, тези ми казаха, че за тях няма празници, защото по всяко време се занимавали и със спешни случаи. А на нас така ни е удобно, че да използваме почивните дни за сестра ми, да стои на село, а аз тук с майка по болниците.
Трикси, за какво бяха тези сирени? Аз така и не разбрах. Да не би да е било нещо първоаприлско?
Сис, и аз забравих да ти честитя "стипендията". Да си я получаваш със здраве 5 год., защото тя ти се отпуска за усърдното ти самообразование в медицинските науки и положителните психологически терапии във форума за всички нуждаещи се!!! Hug

# 442
Малиииииии,Йовче, направо ме разби... Прочетох написаното от тебе на мъжО ,и той заяви,че направо си ми дала научна степен... hahaha hahaha
Нещо като старши научен сътрудник доктор по нам к`ви си науки и т.н. и т. н. Joy Joy
Смях се от сърце,ей! Голяма работа си,ША знаЙш...  bouquet

# 443
  • София
Здравейте милички!
Късно се включвам, ама днес първо шарени яйца, после дъхави козунаци и сега смогнах!
А имам една много хубава причина да се включа и да ви кажа, че моето пораснало вече момче има рожден ден! Сбъднал е голяма част от моите мечти по отношение на неговата личност и затова много, ама много се гордея с него!!!!!!!!
Няма да ви черпя виртуално, като се надявам на срещичката която ни предстои почерпката да бъде реалност! Grinning
Целувам ви и много ви обичам! Hug

# 444
  Здравейте,мили момичета.
  Изключително съм щастлива че,най-после мога да ви Видя и Чуя от доста време.
  Поздрави и най-искрени пожелания на всички празнуващи на Цветница за всичкото
ЗДРАВЕ на света,усмивки,положителни мисли и БОЖИЯТА БЛАГОДАТ.
 МАРГИЧ,скъпа немога да скрия спец.си топли чувства към теб.Сърдечни поздрави за твоето момче и за
 най-добрата МАЙКА да сте здрави и всичко което мечтаете да се сбъдне Hug newsm51
 СИС добре дошла в отбора на младите пенсионери.Пожелавам ти от душа и сърце да вземеш пенсия по старост smile3533
  На 6 април очаквам последната си почерпка старая се да не мисля заради ВЕЛИКДЕН.
   ОБИЧАМ ВИ  И ЦЕЛУВКИ   БОГ С ВАС Hug

# 445
Марги, да ти е живо и здраво момчето! Още много мечти да сбъднете заедно! Дълги ,дълги години да сте заедно и да се радвате на  безброй хубави моменти! Аз все си повтарям една моя си мисъл ,че децата са огледало на родителите си! С такава майка няма начин синът й да е различен!   bouquet

Лорън, стискай зъби още малко,мила! Ще издържиш и последната... А после ще се впуснеш в живота здрава и дива,както винаги си била ,и ще забравиш за лошите преживявания!  bouquet
На този голям празник ще се помоля за теб и за всички вас ,мили момичета!   bouquet

# 446
Маргич, честит рожден ден на момчето ти! Да ти е живо и здраво, още дълги години да те радва и да се гордее с него!

А това е за теб, Маргич, най-добрата майка!

Сис, добре дошла при "свои"! Смело напред! Това е за теб!

Весели празници на всички!

# 447
Марги, много, много здраве и успехи за твоето момче!   bouquet

А на теб също ти пожелавам много здраве, за да помагаш и да не създаваш други подобни  екшъни на младите!  Hug Hug Hug

# 448
Маргич, Честит Рожден ден на синчето! Живи и здрави и дай, Боже, всички като теб да видим сбъднати мечтите си в нашите деца! Това е най-голямото щастие за всички родители! Права е Сис, че децата донякъде са огледало на родителите. bdbaloni

# 449
  • Пловдив
Привет момичета.
 Сега се прибираме от гости и надникнах да ви видя. Сис в статията, където пише Съобщение, може да изтеглите документи, за да се заведе колективен иск, заради липса на лекарството. Честита ти пенсия.
Марги, да ти е живо и здраво момчето и само да те радва.
Днес имахме тържество на градината, 45 годишен юбилей. Беше много хубаво и децата бяха прекрасни. На мама детето беше много сладък, та чак мама се разплака от вълнение.
Яйца в събота ще боядисваме,че днес нямаше кога.
Лека нощ.
Hug Hug Hug

Общи условия

Активация на акаунт