Отговори
# 810
  • В царството на игрите:)
Привет на всички   bouquet
Имам едно въпрос че към вас дами . Според вас какво изследване  и къде мога да си направя (в смисъл оглед на цялото тяло ) ? . Става въпрос за София . Може и частна клиника
 Си се ако решиш да продаваш крос тренажора - свиркай  Whistling . Силен дух имаш ще се справиш с диетата  Hug

Лалева, защо ти е тази информация? newsm78

# 811
      Привет  момичета с днешна дата.

Мила ми ВАНИЧКА удоволствието беше изцяло мое.Със сигурност ще има следваш път с неограничено време Hug Hug

Еlisiq  здравей и от мен.Да знаеш вече си имаш адашка и аз имам син на 17г.
   ДАНАЯ 14  няма страшно преживява се само смело ние сме с теб.
   СОНЧЕ минали ти ядеца разкажи какво стана с визитата ти в ХАСКОВО.

А БЕ мили момичета какви диети какви пет лв стига сте си тормозили душиците и мозъците.
  ЗА кое по-напред да мислим за диети,работа,деца ,мъже ,родители и т.н. всякакви простотии
  то не остана време за живеене.ДОКАТО научиш,запомниш,приготвиш ядене и пиене то на ЖИВОТА
  ще ВИДИМ задния номер.
  А СЕГА ВИ ЧЕРПЯ ПОРЦИЯ МНОГООООООООООО СМЯХ  И ЦЕЛУВКИ.
  ЖИВЕЙТЕ СИ ЖИВОТА КАКТО ПРЕЦЕНИЕТЕ ЗА ДОБРЕ И КАКТО ВИ ДИКТУВА ОТ ВЪТРЕ.Това ще ви остане каквото си вземете сами.
   ЛЕКА  вечер  здраве и любов .БОГ С ВАС Hug Joy

# 812

СОНЧЕ минали ти ядеца разкажи какво стана с визитата ти в ХАСКОВО. 

ЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ, ДА, СЛЕД МНОГО ДОБРИТЕ РЕЗУЛТАТИ, ДА.  newsm10  Днес трябваше пак да идвам - за резултатите. А Димитрова се скатава, никаква я няма, на мобилния не ми отговаря. Попитах, къде е, понеделник щяла да е на работа. Да, ама, не. Аз в понеделник няма пак да ходя. Достатъчно съм грамотна да си разчета резултатите от изследванията.
Но това, че ме разиграват наляво и надясно, някой ден наистина ще изтрещя, и да видим кой ще е късметлията.
И така, правих хепатитни изследвания в частната лаборатория "Европа" - всичко е негатив.
Биохимичните, това което ме притесняваше АСАТ и АЛАТ - в норма. Това е.

# 813
Привет на всички   bouquet
Имам едно въпрос че към вас дами . Според вас какво изследване  и къде мога да си направя (в смисъл оглед на цялото тяло ) ? . Става въпрос за София . Може и частна клиника
 Си се ако решиш да продаваш крос тренажора - свиркай  Whistling . Силен дух имаш ще се справиш с диетата  Hug

Лалева, защо ти е тази информация? newsm78
Просто имам желание да си направя подобно изследване , нищо специално .

# 814
  bouquetЗдравейте!
И аз излових доста противоречие в диетите...... Thinking
И съм съгласна ,че вътрешното усещане и вкусови желания не трябва да се пренебрегват.
Не трябва да е самоцел ,но е добре да има разнообразие и то не с хранителни добавки ,които Не минават строгия лекарствен контрол , а с естествени свежи продукти,без консерви.Не може съвсем без мазнини ,защото така се набавят мастноразтворимите витамини.
С доверие приемам лененото семе ,но от прясно слени семена !/ което е и 1лв само /и не повече от 1 чаена лъжичка защото съдържа цианид в малко количество ,разбира се.
За глухарчето също чета много добри показатели ,че има но как се приготвя и кога се бере?

# 815
Милми, като си открих Рачето на третия ден се оперирах.Не можех да си представя ,че ще чакам разните му там резултати от биопсии, пункции или мамография-Даже ехография не си направих.
Безкрайно съм задължена на хирурга ми ,който ме вмъкна бързичко в оперативния план.Но го помолих да не ми пипа лимфните вэзли само въз основа на резултата от гефрира.направиха ми органосъхраняваща операция.
Хистологията ми е много лоша - и доцМилев ме посъветва да не се помайвам и да махна цялата гърда и лимфните възли...
След което по една щастлива случайност поканиха моя лекуващ хирург в Плевен на конференция за рак на гърдата...с правото ако си води пациентак да участва директно в операцията.Останалите участници следяха операцията на видеовръзка.Проф-Делииски ме опирера.
Като участник в конференция не плащах нищо.Много съм впечатлена от организацията в тази онкоклиника.Господ здраве да дава на целия персонал!!

А сега са ми изписали Анаромат и аз все още се услушвам..... newsm78

# 816
Миленка понеже и аз пазя диета, искам да ти кажа че специално се консултирах за диетата на Дюкан с онколога! Той ми отговори, че нищо не ни е забранено по принцип за ядене, но трябва да избягвам консервите, колбасите и всичко онова което е некачествено като хранителен продукт. Нещо много важно което ми каза е че това важи и за здравите хора! Друго което ми каза е че тук в България трудно може да се избяга от некачествени стоки, тъй като на пазара контрола е занижен! Плодовете за които казваш също са пълни с нитрати и много от тях са ГМО. А колкото до диетата на Дюкан не е толкова страшна, тъй като изобщо не става въпрос за консумиране само на белтъчини!!!!!!! Ядат се всички видове зеленчуци приготвени под каквато и да е форма - задушени, печени, сурови....... На един по-късен етап се приемат и плодове! Нищо по различно от всички други видове диети и разделното хранене. Хората които спазват диетата на Дюкан се чувстват добре, тъй като не консумират  бяла захар, брашно и мазнини! В един от предишните постове писах вече, че ако човек се зачете по въпроса за диетите трябва да умре от глад! Всичко е много индивидуално! Когато тялото се чувства добре значи е намерен правилния подход към него! Не мога обаче категорично да се съглася, че като се чувствам като хипопотам с 15-20 кг наднормено тегло е добрия вариант за моето тяло! Така че Сис е намерила правилния подход и смело напредва за постигане на комфорт и отлична визия! Аз следвам същия път!
За сведение на всички момичета - изразявам лично мнение!
Изразявам лично мнение: Не спазвайте диети, яжте това ,което обичате, а най-вече мляко за костната система. нормално се хранете, не прекалявайте. Но съм против диетите. След 10 години от операцията може да се подложите на някаква диета, ако е нужно.

# 817
  • София
Здравейте Момичета! Аз предлагам вече да приключим с темата диета! Важното е да сме живи и здрави и след дсет години дай боже пак да си контактуваме!!!! Laughing Както казах вече всяка една от нас е намерила оптималния комфорт за тялото си и няма вече какво да коментираме по въпроса! Питам се аз дали не е време вече да се видим?????? Какво ще кажете? newsm78 Hug

# 818
  • София
Да бе, да се видим  newsm78
След тия диетки, дето сте си спретнали, няма да ви позная и ще си помисля, че имам мети в мозъка  Joy Joy Joy
Не искам да се подлагам и на това  Peace

# 819
Момичета, темата стана голяма...

новата тема

Общи условия

Активация на акаунт