Отговори
# 495
  • София
Кана се радва на малкото си слънчице Дани, на чудесно здраве и блестящата си външност! newsm10
Миленка никакви плетки, само за мъже!!!!!! Joy

# 496
Говорих със Сончето,за моя маркер,но все пак цял ден не мога да се успокоя...
Моля ви,помагайте! Отново!
Преди три месеца туморният маркер ми беше 6,7. Днес получих новия резултат и сега е 23.6... Shocked Да,ще кажете,че е под максимума,но все пак... Това е почти четирикратно завишение...
На какво ли се дължи това завишение сега?! Много се притесних! Cry
Когато преди Великден ходих на ехограф ,както ви разказах ,ми откриха прегънат жлъчен мехур и камъчета в него, и киста 3,7см на десен яйчник! Сега започвам да се чудя дали наистина са камъчета или е нещо друго... Страх ме е даже да го напиша... Метастази...
Възможно ли е?!
Отговорете ми,плийз! Praynig
Започвам и аз да се замислям за ПЕТ скенера...  Blush Не ми се карайте! Praynig

# 497
Сис, да не се повтарям, но Гаврилов каза, че ТМ не го тачат като показател.
Ти в една и съща лаборатория ли ги прави?
За скенера вече вървят записвания, така че , ако решиш като идваш в четвъртък можеш да се запишеш.
Нали прави мамографии преди един месец, бе? Не се шашкай!

# 498
  • София
Сииииис  fight fight fight

# 499
Хули, кажи си тежката дума де,нИ мА бии... От какво ще да се е качил толкова тоз маркер ли е ,флумастер ли е... Мамка му... Тъкмо се поодпусна и хоп ,пак стане нещо и се шашна...
Трикси,Мамография правих,ама то не е задължително да се появи пак на гърдата нали...
Аз за дробчето си се притеснявам...
В София къде е ПТ скенера?
Миленке, ти си най-прясна-обяснявай какво точно е изследването-боли ли,като ЯМР ли е,има ли странични ефекти...

# 500
Ей сегИ ще ти дам линк. В Александровска болница, на ул. "Здраве "-дето е Христова- само че по-нататък, срещу Майчин дом.

http://www.alexandrovska.com/node/294

# 501
  • София
Сиско и от мен bash fight

# 502
  • В царството на игрите:)
Сиско, според мен нямаш никакво основание за притеснение. Ама никакво!!! Имам приятелка, която живее в Египет и тъй като майка и преди много години почина от рак на гърдата, тя редовно си прави ТМ за да се следи. Та, нейният маркер ВИНАГИ е около 20 - 25 без да е болна. Тя дори ми се смееше, че нейният ТМ бил по висок от моя. Маркера ти е в норма, това е важно. Никой лекар няма да ти обърне внимание при тези стойности, защото е несериозно. Доколкото аз разбрах ПТ скенера в Александровска ще заработи най - рано в началото на май.
Изследването не е неприятно, не боли, но си е голяма чакане. Пият се е дни горчиви течности, но не е болка за умиране Mr. Green
Наистина май всички ще вземете да прихванене от моите паранои и вече ще почна да се чувствам виновна. Rolling Eyes
айде вече да се видим да се напием, че съвсем сме изтрещели нещо newsm53 Wine Glass beer3 lalalala newsm62

# 503
Миленка, Трикси, там пише:
"Вие ще бъдете изследван(а) с позитронна емисионна томография - компютърна томография / РЕТ/СТ /. Изследването Ви е много скъпо, затова при отказ ни информирайте поне 3 дни предварително."

Колко скъпо е това изследване?

# 504
Миленка, Трикси, там пише:
"Вие ще бъдете изследван(а) с позитронна емисионна томография - компютърна томография / РЕТ/СТ /. Изследването Ви е много скъпо, затова при отказ ни информирайте поне 3 дни предварително."

Колко скъпо е това изследване?
Сонче, знам че в Истанбул изследването е около 1000 евро някъде
Предполагам, че и тук цената е около тази newsm78

# 505
Включвам се отново само за да пътвърдя, че местата са запазени за четвъртък - 19.00 часа в www.lubimoto.com.
Резервацията е на мое име ако питат и ако някой от нетърпение отиде по - рано Mr. Green
Целувам ви и лека ви нощ!!!

# 506
  • Пловдив
Момичета, много готино изглежда кръчмичката за срещата. Да пиенето по едно и заради нас липсващите. И снимки да покажете, да не се скатавате. Wink

# 507
Говорих със Сончето,за моя маркер,но все пак цял ден не мога да се успокоя...
Моля ви,помагайте! Отново!
Преди три месеца туморният маркер ми беше 6,7. Днес получих новия резултат и сега е 23.6... Shocked Да,ще кажете,че е под максимума,но все пак... Това е почти четирикратно завишение...
На какво ли се дължи това завишение сега?! Много се притесних! Cry
Когато преди Великден ходих на ехограф ,както ви разказах ,ми откриха прегънат жлъчен мехур и камъчета в него, и киста 3,7см на десен яйчник! Сега започвам да се чудя дали наистина са камъчета или е нещо друго... Страх ме е даже да го напиша... Метастази...
Възможно ли е?!
Отговорете ми,плийз! Praynig
Започвам и аз да се замислям за ПЕТ скенера...  Blush Не ми се карайте! Praynig

Не се притеснявай, и яз получих прегънат жлъчен мехур и камъни и в двата бъбрека, които и до сега не ми създават проблеми. Но има лекарства. А жлъчният мехур - ще получаваш режеща болка, но тя минава.

# 508
Лукреция, мене по-скоро ме притесни повишението на туморния маркер,отколкото жлъчката.Но след "боя",който получих от момичетата малко се окаторих...
Ще го повторя следващата седмица,пък ще видим какво ще покаже... Peace

# 509

Трикси,Мамография правих,ама то не е задължително да се появи пак на гърдата нали...
Аз за дробчето си се притеснявам...

Аз пак не разбрах! Нали ти е повишен ТМ за гърдата?Що се притесняваш за други органи?
Не ми стана ясно и предишния път като обсъждахме. Това нали не е  универсален ТМ за всички органи? Той евентуално дава индикации за някакви проблеми само в областта на гърдите?!?!?!?

Общи условия

Активация на акаунт