Майкъл Джексън----DIRTY--SEXY--BABY----всички фенове сме отново тук!

• 32 101
  • 662
  •   1
Отговори
# 210
 Gita, това
http://www.vbox7.com/play:ef09b0fe
е невероятно. Благодаря, уникални са.

# 211
http://www.time.com/time/specials/packages/article/0,28804,19074 … 3_1907564,00.html

Ice-T– рапър, актьор (Law & Order: Special Victims Unit)

Срещал съм го веднъж. Той беше в Ню Йорк, в студиото на Сони и снимаше видео, а аз бях там с една от моите групи. Казаха ми, че Майкъл Джексън иска да се срещне с мен. Отидох зад кулисите; той седеше между две жени, здрависа се с мен, беше супер (преживяване). За човек от ранга на Майкъл Джексън – дори и през ум не ти минава, че той може да знае за съществуването ти. Имам предвид, aз съм рапър, a той си е казал: „Ice-T е тук. Бих искал да се запозная с Ice-T." Здрависах се с него, страхотен момент. Един от приятелите ми каза: „Няма значение колко си корав, ако ще и най-големият гангстер да си, ако си на първия ред на концерт на Майкъл Джексън, той ще те накара да виеш като кучка”. Това си е голям комплимент от неговата уста.

В крайна сметка, аз ще го запомня с това, че беше оригинален. Ето това е, което не може да му се отрече на Майкъл Джексън – няма как да кажеш, че нещо негово е взето от някой друг. Всичко е 100% оригинално. Всички нови хора, които го имитират – като хлапето от 'N Sync [Justin Timberlake] — Те знаят, че копират Майкъл Джексън.

# 212
http://www.time.com/time/specials/packages/article/0,28804,19074 … 3_1907564,00.html

Ice-T– рапър, актьор (Law & Order: Special Victims Unit)

Един от приятелите ми каза: „Няма значение колко си корав, ако ще и най-големият гангстер да си, ако си на първия ред на концерт на Майкъл Джексън, той ще те накара да виеш като кучка”. Това си е голям комплимент от неговата уста.

Това е достатъчно показателно за всичко, което прави Майкъл с нас!Много добре казано и на място!

Последна редакция: пт, 26 фев 2010, 14:27 от lenitta

# 213
Извинявам се ако вече е било превеждано!

Интервю с Рушка Бергман
Последната вечеря с Майкъл Джаксън

Известната стилистка, родена в Таков е жената омагюсала Стивън Спилбърг, Никол Кидман и Хилари Клинтън, а в продължение на 2 год.и  половина е неразделна с Краля на Попа- Майкъл Джаксън. Тя споделя, че Майкъл винаги ще остане в сърцето и.
Майкъл не беше егоист, той даваше любовта си на целия свят, но никой не призна това преди да си отиде. Майкъл не беше откачалка, въпреки,че много лъжи се изписаха по негов адрес. Хората не го разбират така както не са разбирали Бетховен или Моцарт, но времето доказа, че те са музикални гении. Джаксън беше невероятен творец. Той живееше в своя си свят със своята музика. Щастлива съм, че бяха негова приятелка, че ме избра от толкова много кандидати да бъда негова стилистка, споделя Рушка.
Въпреки, че е работила с много известни звезди като Хилари Клинтън, Бьорк, Синди Крофорд, Никол Кидман, Гуинет Полтроу, Рушка споделя, че Майкъл е най-благородния и изтънчен човек, когото е срещала.
„Работих за италианското списание ‘L’Uomo Vogue’, когато решихме да изберем световно известна звезда за фото сесия за корица. Предложих Майкъл и му писах за това. Бях на театър, когато три седмици по-късно ми се обади неговият адвокат. Направо се стъписах. Помислих си, че нещо съм объркала и затова ми се обаджа адвоката му. Започнах да се извинявам. Тогава адвоката ми каза, че Майкъл е съгласен да снимаме фотосесия с него. Помолих го да повтори, имах чувството, че ще припадна! Обадих се на главния редактор и съобщих новината.”
Според Рушка подготовката за тази фото сесия била най-трудоемката от всички, които е правила!
„Работех със хиляди момичета и накрая избрахме 6 от тях. Явно Майкъл беше очарован от видяното, защото накрая извика „Момичета, вие сте божествени!” От тук започват 5 месеца усилена работа.
Въпреки,че е суперзвезда, Майкъл никога не се е държал като такава. Той бил голям професионалист, знаел, че се работи с най-добрите стилисти, гримюри и фотографи и никога не ги е подценявал.
На снимките имаше поне сто човека. Пуснахме албума му Тhriller, той мигновено застана пред камерата и започна да танцува. След няколко минути всички плачехме. Той излъчваше такава енергия, че си мислех че е от друга планета!
Майкъл имал подобни впечатления и от Рушка. Бил очарован от това колко любов влага в работата си. Постепенно се превърнали в приятели. Той обичал характера и и най-вече честността и.
Промяната в стила на Майкъл в последните години е доста драстична и това се забелязва от световните медии. Всеки се питал кой стои зад новата визия на поп иконата. Тайното му оръжие, естествено било- Рушка Бергман.
„Той се доверяваше на вкуса ми и ми казваше никога да не се отказвам, защото съм най-интересния човек, когото е срещал. По-късно ми каза, че когато съм се появила на вратата му във Вегас, можел да усети моето средиземноморско ухание.”
 На връх Нова Година телефона ми звънна. Вдигнах го и чух някой да пее опера. Тотално се обърках. Попитах кой е, а Майкъл ми каза „Кой си мислиш че е?!” Той беше много срамежлив и нежен.
Още от първата им среща Рушка била убедена, че пред нея стои истински гений. След като се срещнали във Вегас, целият и свят се променя. Вървяла по улицата и изведнъж всички хора сравнени с Майкъл изглеждали толкова обикновени.
„Колкото повече го гледах, толкова повече го заобичвах!” От него се излъчваше магия. Няма човек на света с такава външна и вътрешна красота. Никой от известните личности не притежава такава харизма. Не мога да повярвам, че е мъртъв! Как да го повярвам като последните месеци така усилено работихме. Имах готови идеи за концертите, щеше да бъде истинско зрелище!”
Според списание Форбс, Джаксън е щял да получи 2.5 билиона долара от концертите, но това ни най-малко го вълнувало. Около него винаги имало поне 30 човека, които да се грижат за всичко и 11 адвоката.Живеел в пълна изолация.  Винаги когато Рушка отивала в ЛА, Мйакъл я извеждал на вечеря.
„Прозореца на лимозината се сваля и Майкъл, охраняван от 6 бодигарда ми маха с ръка. Обичахме се и се уважавахме. Харесваше всички мои дрехи и искаше да носи същите. „
Когато бяхме на вечеря само преди месец, Майкъл ме попита „Знаеш ли, защо обичам да работя с теб?Никога не ме питаш за пари и никога не сме говорили за споразумения. Ти ми се доверяваш и аз ти вярвам. Смених 6 мениджъра за 2 години. Ти си единствения човек който стои до мен. Всеки идва и си отива, а ти, мила моя, ще си с мен за винаги.”
Последния път когато го видяла било две седмици преди смъртта му. Гостувала му в продължение на 5 дни.
„Той беше много красив. Не изглеждаше депресиран или тъжен. Все едно няма никакви грижи. Потанцувахме малко. Беше толкова мил и нежен, толотата му ме порази.
„Знам, че късметът беше на моя страна, за това, че бях толкова близо до него, видях истинския Майкъл. Ние се разбирахме чудесно. Тъжно ми е, че медиите бяха толкова несправедливи спрямо него. Не беше болен от рак, носа не му падаше, всичко това е  лъжа!Поп иконата вече е ангел, но музиката му ще живее вечно!”

# 214
Здравейте. Hug
Крайно време беше да проговорят хора които наистина са го познавали и са били близко до него.Такива които не лъжат и не търсят изгода.Не знам за вас,но аз на тях вярвам най много.Малко ми е криво,че е чак сега,но..........
Ленита,благодаря. Hug  bouquet

# 215
  • Linz
Много се натъжавам като чета такива изповеди Cry
А как нежно прегръща Рушка... Heart Eyes

# 216
  • BG
 Хей, девойчици, къде сте се изпокрили тази вечер? Срамота!  smile3516

Хайде да освежа малко положението с началото на концерта в Аржентина,

май е онзи, с ОНАЗИ целувка, нали се сещате?  smile3511

http://www.youtube.com/watch?v=JCVFdCjt0IM   

# 217
Той просто е искал да бъде обичан безрезервно! Tired

# 218

Инкрустираната с камъни ръкавица, смятана за запазена марка на Краля на попа Майкъл Джексън, бе продадена на търг за 350 хиляди щатски долара. Ръкавицата първоначално бе оценена на 40 000 долара. Джако носи ръкавицата на лявата си за ръка за първи път, когато изпълнява "лунната походка". Купувачът, Хофман Ма от Макао, заяви, че е бил готов да даде много повече за легендарната ръкавица.

Бялата ръкавица, обшита с фалшиви диаманти, първоначално оценена на 40 000 долара, бе гвоздеят на аукциона вчера в "Хард рок кафе" на "Таймс скуер" в Ню Йорк, подчерта организаторът на търга Дарен Джулиен: "Мисля, че Майкъл ни гледа и се усмихва доволно като вижда колко много го обичат хората по света. И това, че ръкавицата се продаде, с останалите неща, за общо 420 хиляди долара е удивително. Това е почит към живота и кариерата му, защото той наистина е невероятен изпълнител."

Меката шапка /федора/, която Кралят на попа носи по същото време, бе продадена за 22 000 долара. Цените на предметите, принадлежали на Майкъл Джексън, вече надвишават тези на вещи от Елвис Пресли и Мерилин Монро, отбелязват организаторите на търга.

# 219
# 220
Днес станах рано рано, вместо да се наспя, ама детето само дето ме събуди,, обърна се на другата страна и пак заспа.  Mr. Green
Така и така съм будна вече, моля почерпете се за мен, имам рожден ден:

# 221
  • Пловдив
lenitta,Честит Рожден ден   bouquet,много здраве,щастие и късмет ти пожелавам занапред  newsm59 newsm67

memorgana,на предпоследната снимка изобщо не ми прилича на Майкъл  newsm78

# 222
Ленита,честит празник с пожелания за много здраве,щастие и безброй усмивки!

# 223
# 224
  • Linz
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН, LENITTA!

Бъди здрава, щастлива и обичана!

Общи условия

Активация на акаунт