Майкъл Джексън----DIRTY--SEXY--BABY----всички фенове сме отново тук!

• 32 077
  • 662
  •   1
Отговори
# 255
Радост си ти Калина! Радост за нашите очи и уши! Продължавай! Благодарим Ти!  А за Smooth criminal.....   албума без тази песен... Не мога наистина да си го предствя. Както и снимката от  този клип , колко ли още неща има , които си заслужава да се видят!

# 256

Стеле, това беше последното от един сайт, в който имаше събрани текстове на английски от интервюта.  Sad Дано Аби изнамери повече неща от руските сайтове.

# 257
  • Пловдив
Kalina,ЗЛАТНА СИ   bouquet  bouquet  bouquet
Филма съм го гледала,но с превода е друго...
Стигнах до откъса с тортата  Laughing много вълнуващ момент,цялата публика пее Честит Рожден ден Майкъл ,много е изненадан наистина и тортата е олеле....отивам да догледам...

# 258

Филма съм го гледала,но с превода е друго...

Преведох само откъси, защото когато има много участници и репликите им се омешват и става много объркано. Но общо-взето се разбира дори да не знае човек английски - боя с торти, Елизабет му подарява слон и т.н. Извадих само най-интересното (според мен), където говори предимно той.

# 259
Калина, благодаря за преводите! Hug

Момичета, http://www.youtube.com/watch?v=RxJyE_Fhc5E&feature=player_embedded#
това е възстановката за която писа Стела.Изгледах я със свито сърце и едно наум,че може и да не показва същинските факти.Само,че се върнах назад с 8 мес. и беше болезнено.И гледах всички,и семейството,и докотора и полицаите всички,и...Майкъл.А той сякаш не беше от тяхния свят.Гледах го  и това чувство ме обвземаше,толкова усмихнат,толкова близък и толкова ...жив.
Гледах Мъри и видях,че му липсваше нещо-белезници.Как не ги е срам,на Майкъл сложиха,а на този убиец не,държеше си очилцата видимо спокоен Close.Чедя се и какво прави тоя Халперин в тва предаване,че и коментари да прави,и от къде пък е толкова компетентен?

Гледах възстановката и доста неща ми се виждат достоверни. Значи кучият му син наистина е избягал след като се е обадил на линейката. Никъде не са могли да го открият. Появил се е на другия ден с адвокатите си  Thinking Много добре е знаел, че е сгафил и се е подсигурил. И представяте ли си, лекар да не знае че масаж на сърцето се прави на земята, а взел да го масажира на леглото!!!Пълен некадърник!И как лъже само!!!Някой правилно каза, че Мъри е трябвало да излезе от къщата на Майкъл с белезници!Ох, дано го осъдят и то за дълго!

# 260
                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                    Kaлин@  благодаря за преводите от сърце . Отдавна не съм гледала Private Home Movies ,но сега си спомням ,че ми направи впечатление , точно във филмчето с Крис Тъкър , когато той имитира Майкъл и всички гледат записа от камерата и се забавляват , как Майкъл кърши пръсти и се притеснява , така ми се струва.

Последна редакция: нд, 28 фев 2010, 17:32 от ani_220778

# 261
Калина, благодаря за преводите! Hug

Момичета, http://www.youtube.com/watch?v=RxJyE_Fhc5E&feature=player_embedded#
това е възстановката за която писа Стела.Изгледах я със свито сърце и едно наум,че може и да не показва същинските факти.Само,че се върнах назад с 8 мес. и беше болезнено.И гледах всички,и семейството,и докотора и полицаите всички,и...Майкъл.А той сякаш не беше от тяхния свят.Гледах го  и това чувство ме обвземаше,толкова усмихнат,толкова близък и толкова ...жив.
Гледах Мъри и видях,че му липсваше нещо-белезници.Как не ги е срам,на Майкъл сложиха,а на този убиец не,държеше си очилцата видимо спокоен Close.Чедя се и какво прави тоя Халперин в тва предаване,че и коментари да прави,и от къде пък е толкова компетентен?

Гледах възстановката и доста неща ми се виждат достоверни. Значи кучият му син наистина е избягал след като се е обадил на линейката. Никъде не са могли да го открият. Появил се е на другия ден с адвокатите си  Thinking Много добре е знаел, че е сгафил и се е подсигурил. И представяте ли си, лекар да не знае че масаж на сърцето се прави на земята, а взел да го масажира на леглото!!!Пълен некадърник!И как лъже само!!!Някой правилно каза, че Мъри е трябвало да излезе от къщата на Майкъл с белезници!Ох, дано го осъдят и то за дълго!
Този човек за мен не е никакъв лекар ,кой лекар ще даде толкова лекарства на пациент и ще очаква ,че всичко ще е наред това е ненормално ,а и това не са какви да е лекарства ,а за сърдечния масаж просто нямам думи  едно ,че не го е направил на земята и друго незнам дали правилно разбрах ,но той май изобщо не го е направил както трябва ,а дали ако е бил направен навреме и правилно сърдечният масаж Майкъл нямаше сега да е жив?За съжаление май никога няма да разберем.Надявам се справедливостта да въстържествува  и Мъри да си получи наказанието!

# 262
Heart Eyes                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                

Последна редакция: пн, 01 мар 2010, 14:50 от ani_220778

# 263
  • Варна
Честита Баба Марта!

# 264

Честита Баба Марта ! Grinning                     

Да сте бели и червени,
    весели, засмени- като мартенички!   

# 265
  • София

ЧЕСТИТА БАБА МАРТА

Последна редакция: пн, 01 мар 2010, 03:20 от valq61

# 266
# 267
Честита Баба Марта! Да сте живи и здрави през цялата година всички и вашите семейства!

# 268
  • Linz
ЧЕСТИТА БАБА МАРТА!

# 269
Честита баба Марта,бъдете винаги здрави и много усмихнати

Общи условия

Активация на акаунт