Майкъл Джексън----DIRTY--SEXY--BABY----всички фенове сме отново тук!

• 32 053
  • 662
  •   1
Отговори
# 375
      Heart Eyes

Последна редакция: пт, 05 мар 2010, 13:28 от ani_220778

# 376
сигурно сте ме забравили, но аз ви чета всеки ден и искам да ви кажа, че темата става все по - истинска и страхотна и с тази тема, той живее, целувки за всички ви Hug

# 377
                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                      Moon Walk  Hug

Последна редакция: пт, 05 мар 2010, 13:53 от ani_220778

# 378
# 379
Доколкото разбрах от поста на stelass  Hug ще има книга, в която фенове ще разказват за преживяванията си при срещите с МДЖ Heart Eyes Ау, супер! Дано я преведат на български!

newsm51СПЕЦИАЛНО ЗА ВСИЧКИ, КОИТО ПРЕВЕЖДАТ
Това е много трудоемко! Много ви благодаря!

# 380
  • София

Доколкото разбрах от поста на stelass  Hug ще има книга, в която фенове ще разказват за преживяванията си при срещите с МДЖ Heart Eyes Ау, супер! Дано я преведат на български!

Силно се надявам книгата да не се окаже пълна с измислени срещи и преживявания - както "интервюто" на  Чък Дакота - грабна ни много емоционално и след това.... разочарование.

# 381
Иска ми се някой ден и аз да мога да кажа за себе си,че съм толкова блогороден и всеотдаен човек.Такава жертва в името на едно приятелство.Колко силна любов трябва да изпитваш?И някак егоистично ми се струва от страна на Майкъл,със сигурност е знаел за чувствата и.И въпреки това се е нуждаел само от деца,не от съпруга.За себе си мога да кажа,че мисля,че не бих се жертвала до такава степен,колкото и да обичам някого Rolling Eyes,незнам,може би просто незнам какво е .

И още нещо:
WE ARE THE WORLD 2010 - Bulgaria for Haiti, mmlegends.com helps
Възхищавам се на всички взели участие в това начинание.Освен всичко друго и много професионално издържано Peace.

Последна редакция: пт, 05 мар 2010, 18:17 от Gita

# 382
Ето и звездите от форум M&M Legends, направиха свой римейк на We Are The World! Наш български принос за децата на Хаити!!!Пратете по едно SMS-че!!!
Стана ми драго, че нашенци така хубаво пеят на песен на Майкъл!!!Браво момчета и момичета!!!Ние форумките от Bg-mamma ви поздравяваме и прегръщаме!!!!

http://www.youtube.com/watch?v=S2x7D8CdsPQ&feature=player_embedded#

# 383
Ленита писали сме едновременно  Hug

# 384
  • BG

New Video: Debbie Rowe Visits Michael Jackson's Final Resting Place

http://www.youtube.com/watch?v=4sNxkkbmapg 

Weary

Момичетата от Сф - весело прекарване довечера и чакаме снимки....!!!!!

# 385
Всеки път в който се съберем е много весело.
Благодаря,за пожеланията Бенисима. Hug Hug Hug

Лека вечер. Hug

# 386
Пожелавам ви страхотно прекарване на партито ,забавлявайте се и заради тези от нас ,които за съжаление не могат да са с вас в София! Grinning

# 387

Доколкото разбрах от поста на stelass  Hug ще има книга, в която фенове ще разказват за преживяванията си при срещите с МДЖ Heart Eyes Ау, супер! Дано я преведат на български!

Силно се надявам книгата да не се окаже пълна с измислени срещи и преживявания - както "интервюто" на  Чък Дакота - грабна ни много емоционално и след това.... разочарование.
И аз се надявам да я преведат на български или поне да я пуснат за продажба и в България дори и на английски език и дано това да са истински преживявания  на фенове, ако е така книгата ще е много интересна

# 388
  • Linz
Аз съм първата завърнала се от партито. Тръгнах рано, защото бях с дете (а живеем много далече)- голямата ми дъщеря се разрева с глас, че иска да дойде (да не говорим, че й малката искаше ooooh!). За моя изненада имаше и други деца- малки сладки Майкълчета. Утре ще пусна снимките и ще ги видите. Страхотна атмосфера беше Party Цяла вечер само с песни на Майкъл... Heart Eyes Чухме много от любимите песни, а още колко не успяхме... ще има и за следващият път, и за по-следващият Simple Smile
Радвам се, че отново се видяхме с някои, и се запознахме с други. Следващият път да бъдем още повече Hug

# 389
Това е превода на разказа на участник в турнето на Майкъл History Tour,който stelass беше качила тук в сайта в първите страници на темата!

Здравейте!Аз съм нов тук,но искам да споделя историята си от времето,когато бях на сцената с Майкъл Джаксън по времето на световното турне History през 1996г.Съжалявам ако е малко объркано ,опитвам се да си припомня всички детайли,за да направя по-точно описание.Наслаждавайте се!През 1996г. аз живеех в Банкок,Тайланд и когато датите за турнето History бяха обявени аз бях от първите наредени за билети.Бях гледал Майкъл преди това на турнето Dangerous и от тогава чаках всеки ден за да видя магията отново.Чрез приятел в Хонг конг аз се сприятелих с човек работещ за Tero Promotions,който организираше шоуто в Тайланд.На всяко място където се провеждаше турнето Майкъл искаше 30 местни деца,които да бъдат част от представянето на Heal The World и Earth Song и аз бях избран за едно от тях ( по това време бях на 15 години).Това беше най-удивителният ден в живота ми.Да бъда зад сцената на това шоу беше екстаз и благоговение.Имах възможност да видя от близо танка,който се появява на сцената по време на песента Earth Song.Това беше истински танк(поне на мен ми изглеждаше много реален) и той стоеше точно зад сцената в центъра и се изкачваше по рампа.Аз в същност бях малко по-голям от децата,които обикновено търсеха,но  успях да убедя организатора да ми даде шанс.Казах му,че съм малко по-нисък за възрастта си и ,че това ще означава всичко за мен ако имам този шанс.Тогава нещата се уредиха и бях включен в списъците.Срещтнахме се ден или два преди шоуто до хотел Central Plaza ,където Майкъл беше отседнал и аз получих информация къде да се регистрирам и по кое време.До започването на шоуто аз се присъединих към истерията на стотиците фенове на Майкъл и го следвахме където и да отидеше.Tower Records  беше едно от тези места,той посети и училище за слепи и ние успяхме да убедим шофьора на таксито да застане зад колоната от автомобили преструвайки се,че сме част от нея(Майкъл имаше полицейски ескорт навсякъде,където отиваше) и това ни помогна да го следваме докато разберем къде  ще отиде след това.Наистина ми липсват тези дни и тази лудост,която ни беше обхванала с останалите фенове.Дойде денят на шоуто ,аз пристигнах в уреченото време(мисля, че беше някъде в ранния следобед) и се срещтнах с останалите избрани деца и техните родители.Аз бях с моя татко и Бог да го благослови ,мисля ,че той изпитваше удоволствие от цялото това преживяване почти толкова колкото и аз.Беше голяма привилегия да сме там.Представиха ни на хореограф,не си спомням името му,но мисля че имаше немски акцент.Той ни въведе в голяма стая за репетиции в една от сградите зад сцената и ни показа видео кадри от Heal The World и Earth Song  от предните шоута и ни обясни каква ще е нашата роля.Бяхме разделени на 2 групи.По-малката щеше да е част от Earth Song,а по-голямата от Heal The World.Аз бях част от голямата група.След това репетирахме представянето си още няколко пъти.Имаше човек от ляво и от дясно ,с които щяхме да си държим ръцете по време на шоуто и всички знаехме думите на песента.След като всичко беше направено имаше още часове до шоуто.Дадоха ни пропуските,това бяха стикери,които носехме на гърдите си.Позволиха ни да напуснем за малко за да хапнем.Когато се върнахме беше време за концерта.Бяхме отведени от мястото зад сцената ,минахме около самата сцена и стигнахме до място отпред,от където можехме да наблюдаваме първата половина от концерта.После отново ни отведоха зад сцената.Мисля,че беше точно след Thriller,защото докато вървяхме видяхме сенките на кукловодите  и техните кукли скелети.Бяхме заведени от дясната страна на сцената и чакахме там  докато нашият хореограф не дойде да ни вземе.Спомням си ,че бяхме точно до голяма стена от големи дунапренени блокове,които изглеждаха като тонколони.Накрая беше време за Earth Song и ние наблюдавахме танка докато излизаше на сцената и самата песен.Беше прекрасно!През това време баща ми беше още зад сцената и когато разбра ,че е нашият ред той изтича от мястото си за да може да ни гледа,но до това време тълпата се беше сгъстила толкова много,че той не можа да я пробие и да излезе отпред пред сцената.За съжаление той имаше само камера без zoom ,това си личи на снимките ,но се радвам,че успяхме да направим няколко снимки и сега имам някакво доказателство ,че това наистина се е случило.Повечето хора са недоверчиви когато им разказвам за това,но е разбираемо.Може би някой ден видеозаписът на този концерт ще бъде реализиран.И дойде нашият ред.Спомням си ,че бях толкова напрегнат ,че можех да се пръсна.Нашият хореограф дойде и за моя голяма изненада взе моята ръка като водеща и после бяха всички останали хванати за ръце зад мен.Тогава си знаех,че това означава ,че ще бъда най-близо до Майкъл.Защото когато се наредим в кръг подредбата беше Майкъл,танцьорите и после децата.И ето той беше там моят идол,моят герой,протегна ръката си  за да се присъедини към нас в кръга докато ние пеехме с цялото си сърце,с големи усмивки по лицата ни ,това беше чувство на щастие,което никога не бях преживял преди.Това беше магия,няма по-добра дума за да го опиша.Магията беше истинска в онази вечер и аз изживях магията на Майкъл от първоизточника.Ние вървяхме и пеехме припева на Heal The World в перфектен кръг  около гигантско земно кълбов центъра на сцената.Към края на песента ни заведоха зад сцената докато Майкъл продължаваше да пее.После казаха да се върнем пак на сцената и да се присъединим към Майкъл за финала на Heal The World.Ние всички стояхме там голяма група деца около Краля на попа,пеещи от цялото си сърце.Виждайки го толкова отблизо,той всъщност изглеждаше много по- обикновен(нормален)отколкото на снимките и по телевизията.Той имаше тази страхотна усмивка,неговият смях изглеждаше толкова искрен и той изглеждаше доста по-висок отколкото аз си мислех ,че е .Изглеждаше толкова здрав ,изпълнен с живот(бликащ от енергия) и щастлив.На повечето от нас децата включително и на мен ни беше много трудно да не го гледаме втренчено.Аз определено бях изпълнен с благоговение.Това беше невероятно!Когато песента свърши всички отидохме зад сцената от ляво,все още обкръжаващи Майкъл.Никога няма да забравя това,той  се обърна ,погледна ни ръкопляскайки и смеейки се той каза:Страхотна работа!Страхотна работа!Не исках това да свършва,но почти веднага след като Майкъл ни ръкопляска,човек със слушалки и сива брада дойде  хвана Майкъл за ръката и го отведе.Майкъл ни махна за довиждане и изчезна навътре в огромната сцена.След това бяхме свободни да си вървим,докато концертът току що приключи.Очевидно баща ми толкова беше бързал да ни гледа на сцената,че беше забравил,че няма пропуск и му беше много трудно да се върне.Но за щастие е успял да убеди пазача на вратата,защото баща ми е американец ,но говори доста добре Thai и успя да се върне на време,защото аз стоях сам и го търсех.Но ние успяхме да се намерим и през целия път до в къщи говорехме за това,което току що  се беше случило.
 Във всеки случай Майкъл ми липсва много и се чувствам сякаш член от семейството ми е починал.Незнам ,защо,но светът за мен изглежда малко по-самотен след като знам,че Майкъл вече не е част от него!
Andy

Последна редакция: сб, 06 мар 2010, 00:52 от Liberian girl

Общи условия

Активация на акаунт