Много мина, мъничко остана, МАЙчето да стои в корема на мама! №18

• 25 820
  • 737
  •   1
Отговори
# 540
МОМИЧЕТА, МНОГО ВИ БЛАГОДАРЯ ЗА ПОЖЕЛАНИЯТА, ДА ВИ СЕ ВРЪЩАТ!   bouquet
Супер изкарахме - хапнахме доволно, после свещички духнах, торта, смях и даже моя близка приятелка стана леля тази вечер. Да е жива и здрава малката.  Heart Eyes

# 541
Добро утро на всички  Peace

Вече с 99 дни и аз съм много щастлива   girluu

Така ранобудна съм защото съм на доктор в 8 часа и съм много хепи..... Отивам да правя закуска за нас с мъжо, че той ще се върне от нощна смяна сега  1dating

Ох радвам се че се оправих бързо от този вирус, май витамините и плодовете помогнаха
Успешен ден на всички  Heart Eyes

# 542
Добро утро и от мен kaffeetrmker_2
И аз съм от ранобудните тази сутрин,че ще се приготвям за срещата с  другите момичета.
Лек и успешен ден на всички

# 543
Добро утро да кажа само и се приготвям за срещичката newsm68 newsm44
Лек ден и от мен

# 544
Добро утро и от мен,  аз и днес съм почивка, но от утре на работа, чудех се дали да ходя, че бях отпуска ама ще отида някоя  седмица  2-3. Поне малко разнообразие пък после пак вкъщи да си дооправим ремонтите пък и почивка ще трябва малко, че като дойдат бебоците живот и здраве после няма почивка, е ще ходим на разходки цяяяло лята.  Hug

# 545
Добро утро !!Пратих Дани на градина и съм фриии..... newsm44 И аз се подготвям за рещата в Мола.
Фотоапарата да го взимам ли?????

# 546
Добро утро и от мен   bouquet,
пожелавам много хубава срещичка на Всарненските мами,благородно ви завиждам ,после да ракзажете как е минало.Пожелавам на всички едн прекрасен ден newsm51

# 547
Добро утро Майски мацки,
днес май ще се търкаляме в къщи.Този дъждец ме успива доста.

qilemak,защо с такава злоба скъпа.Всяка държава си има собствен диалект.Наложи ми се в Белгия да упражня френския си и изпаднах в леко комична ситуация.Просто не ме разбраха, да не говорим,че на мен все едно ми говореха на друг език.Това си беше "техния" френски.Предполагам,че е така и в Щвейцария и в Канада.Не ти прави чест да "говориш" така.

Весело изкарване на варненските мами.  Hug

# 548

Фотоапарата да го взимам ли?????
Дааааа Laughing

# 549
Бюти,незнам от колко време живееш там,но би ли обяснила,защото ми стана интересно кои точно швейцарски думи научи детето ти!Нали ти е ясно ,че такъв език няма!И в предния ти пост за "скритите"имена също имаш доста пропуски,така,че хайде да си говорим за неща ,от които разбираме!!!

Бюти си е съвсем права. В Швейцария се говори един особен вид език, който не е немски, а е един вид техен си, местен език. Освен това се говори френски, немски и италиански, а пък и английския всички го разбират. Скрити имена също имат.
Иначе, Бюти, мога само благородно да ти завидя, че живееш в тази уникално красива и уредена страна, където няма бюрокрация, хората са мили, възпитани и вежливи и такова нещо като злоба или клюки просто няма. Била съм там няколко пъти, имам приятели, имаше и възможност да остана да живея там, но ... така се случиха нещата или по-скоро аз си реших така, че голяма носталгия ме тръшкаше  Crazy

# 550
 Добро утро и от мен  bouquet
poulini, честит празник, бъди жива и здрава и много щастлива, леко добременеене, бързо раждане и прекрасно бебче  bouquet
Аз сега ставам, много ми се спи, схванала ми се е едната ръка и врата, мързи ме да гледам... Mr. Green
ОблачеHugмила, веднага взиимай мерки, дано Алек не прихване Praynig стискам палци бързо да мине
Славче, моята количка от кидикеър я взехме, ако искаш на лични да ти кажа как Heart Eyes
Беборанче, и вие да се оправяте бързо, а за другото - ще му дойде времето Mr. Green, стискай
Змейка е права за модния вирус Laughing - наистина има нов, който е тръгнал, така че трябва да се пазим
И последно - Гилемак - недей с такива отрицателни емоции, всички сме тук, за да си правим компания, да си споделяме, всички сме в едно полужение и никой няма нужда от такива коментари  bouquet

# 551
Приятно прекарване на варненските майки, а ние, които не можем да дойдем благородно ще завиждаме и ще чакаме снимки.
Момичета, може и да е обсъждано напред в темите, но вие каква козметика смятате да ползвате за бебоците??
Аз с Румяна в началото ползвах зехтин и Мустела, но сега ми се ще като че ли да опитам нещо друго. Та някой ако може да даде отзиви или препоръки .... Hug
А я ми кажете някоя от вас има ли болки в ставите. Аз вечер като си легна и като се започне една тъпа болка в тазобедрените стави най-вече, но също и в глезените, еййййй подлудявам..... забравям за киселини и за всичко друго  ooooh! Няма заспиване до към 2-3 часа през нощта. Та някой ако знае лек за облекчаване ще съм много много благодарна   bouquet

Днес ще се опитам да кача и аз снимки на покупките си:) Не че е кой знае какво, ама аз и с тези контракции до един магазин не съм успяла да отида....
Лек ден на всички!   bouquet

# 552
Пипилота, и аз съм зле с болките в ставите, но само горе в тазобедрените. И то като легна няма проблем, но като спя дълго на едната страна и ме заболява и така нон стоп се обръщам и редувам. Сложила съм ди върху матрака и  под чаршафа една олекотена завивка, сгъната на 4, за да ми е меко, и откакто пия 3 по едно хапче магнезии, леко понамаля. Но ти сигурно заради контракциите също пиеш Hug

# 553
Абе и аз много се почудих на поста на qilemak тази сутрин, но реших да не коментирам. Дори не разбрах каква е причината за тази забележка.
pippilotta, аз мисля да ползвам Aveeno - не съм запозната дали я има в България, но тук май е най-масово използваната за бебета.  

# 554
  • Пловдив
Добро утро и от мен!
Денят ми започна толкова накриво, чееее няма повече накъде  #Cussing out Нещо ми става на лаптопа и не ми се зареждат браузърите - нито Мозила, нито експлорър... досега никога не се е случвало.... Не знам как да го оправя, а всичкото ми инфо е на лаптопа - сега пиша от на мъжа ми компа... Ако някой има идея много ще съм му благодарна - то явно ще трябва преинсталиране, но какда си запазя информацията не знам - сертификатите за банкирането най -вече  Cry

http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=466782.45 - ето темата за Пловдивската кърмаческа среща  Hug

И аз много лошо спах и в 6.30 вече окончателно се събудих като се разшумка мъжа ми за работа... после пък Кали нещо ревна не искаше да става, та се наложи и аз да отида и повече не можах да заспя  Tired

Общи условия

Активация на акаунт