Много мина, мъничко остана, МАЙчето да стои в корема на мама! №18

• 25 822
  • 737
  •   1
Отговори
# 555
Здравейте и от мен, днес. Благодаря за пожеланията. Мисля че не е вирус защото днес съм добре. Доки каза че повръщането било от главоболието  newsm78 Такава жажда ме гони обаче...
Беборанче, луди млади само "кекс" ви се яде  Joy Поустискайа баба се чувствам на моменти малко, мила.
Ей, мами от Варна, къде без фотоапарат? Искаме снимки!
pippilotta , и аз така... като дърта баба се чувствам на моменти.
qilemak , недей така нападателно и то безпричинно, моля те  Stop Нека темичката да е по- положителна. Имаме нужда от позитивен заряд.   bouquet

# 556
Вчера ходих на консултация.АГ-то каза че всичко е наред.Бебчето е добре.Плацентата е здрава и околоплодните води са колкото трябва.Тя каза че от сега нататък това са едни от най-важните неща които се гледат.Погледна и изследванията от кръвната картина и каза че са перфекти.Поуспокоих се.  newsm44
 Макар че снощи ме хвана един як страх за раждането и с  тея моите емоции ме изби на плач.Добре че милото беше в къщи ,че да ме успокои.
 Сега си имам за домашно да изчета какво сте писали вчера Simple Smile)

# 557
Добро утро!
Green_dawn , как сте , овладяхте ли температурата?/ това ми е болна тема на мен  Confused/
 Люси , дано и при теб вече всичко да е ок - пиши като можеш ! Peace

Спокоен ден ,момичета! Hug

# 558
добро утро момичета, Simple Smile

днес малко съм тъжна може би заради времето не знам  Rolling Eyes

другата седмица ще ходите ли на някоя лекция да се включа и аз  Hug, виждам че варненските мамита днес сана среща ,  Heart Eyes приятно слушане да разкажете ако чуете нещо интересно.

аз да споделя имам една позната акушерка, и тя гледа маки деца до 2 г възраст- та с нея си говорихме и разбрах как можем да разберем дали бебчето му е студено, не по ръцете и краката, защото на бебетата обикновено били по студенички, а по устните на детето Simple Smile много интересни неща научавам от нея

до после

# 559
Змейке, с какъв уиндоус си? Аз не ги разбирам тези неща, но и моя от време на време се бъгва. Снощи искаше да ъпгрейтва системата и аз го оставих да действа. ТАзи сутрин пишейки във форума изведнъж всичко ми изчезна  newsm78 Аз съм с виста, но нещо ще трябва и аз да я преинсталирам. А сертификатите не можеш ли да ги дръпнеш на другия комп... абе то ще се оправи работата, ама нали трябва нещо да ни ръчка и човърка   bouquet
Аник, ти да не тръгна към Варна за лекцията? Не си писала още  Wink

# 560
Добро утро на всички Simple Smile

Днес е мрачно валящо и подтискащо, но пък не е студено. Така не ми се ставаше сутринта за работа...... #Crazy

Съжалявам, че въпроса ми с езика, предизвикаха някаква странна нападка по адрес на Бюти, но също така и забелязвам че qilemak се включва в темите само ако има някаква забележка било то за правопис, незнание или друг вид начин да уязви някоя мама. Мисля, че това не е форум за литературни критици или учителки форум, нека си говорим само хубави неща, без негативни емоции и забележки. А колкото до "швейцарския" език, да, той има различно звучене от обикновен немски, френски или италиански, така че, нищо не ни пречи да си му викаме швейцарски.

Пожелавам лек и успешен ден на всички, а на варненските мами - приятна срещичка   bouquet

Аааа, сиванова, ти чупиш рекордите по каръщина мисля  Hug Да се оправяш бързо.

На мамите с неразположения - също бързо оздравяване

# 561
Лукс,как по устните ... ако са какви?  newsm78

# 562
Змейче, за сертификатите - аз за ЦКБ-то съм си го запазила на диск, че няколко пъти след преинсталиране се налага да ходя до банката да ми правят нов и...  ooooh!
Запазих го така - в Експлорър отиваш на Tools, Internet options, Content, Certificates, после си избираш сертификата /би трябвало да ти го показва/ и му даваш Export, за да си го запаметиш  Peace

# 563
  • Пловдив
Змейке, с какъв уиндоус си? Аз не ги разбирам тези неща, но и моя от време на време се бъгва. Снощи искаше да ъпгрейтва системата и аз го оставих да действа. ТАзи сутрин пишейки във форума изведнъж всичко ми изчезна  newsm78 Аз съм с виста, но нещо ще трябва и аз да я преинсталирам. А сертификатите не можеш ли да ги дръпнеш на другия комп... абе то ще се оправи работата, ама нали трябва нещо да ни ръчка и човърка   bouquet
Аник, ти да не тръгна към Варна за лекцията? Не си писала още  Wink

Не съм с Виста, а с предната версия и аз вече не знам коя точно  Embarassed Сертификатите мога да ги дръпа на ЮСБ ама нали преди това трябва да включа мозилата  Crazy Луда работа... Сега сканирам за вируси, макар че се съмнявам, че е това проблема  newsm78
Имам ги на една флашка тия пусти сертификати, но не мога да открия флашката - то не е една беля  Embarassed Embarassed Embarassed

# 564
  • София
Здравейте, бърборанки!
  bouquet
Днес е мрачен, но за мен пък хубав ден. Нямам повод. Просто ми е хубаво. Сутринта видях, че един бадем под терасата е цъфнал и ми стана толкова приятно... Онази сутрин пък едни птички чуруликаха под прозореца ми. Идва пролетта! А с нея и нашите бебоци.

Облаче, бързо оздравяване. И аз го минах този моден вирус. Държа ме около 30 часа. Но го преборих.

# 565
  • Sofia
Абе и аз много се почудих на поста на qilemak тази сутрин, но реших да не коментирам. Дори не разбрах каква е причината за тази забележка.

Аз дори се върнах назад да чета постовете на Бюти, з'то не си спомням и да е писала нещо такова  Shocked Много ми е чудно някой като стане с д_то напред защо изобщо се включва да пише тук  newsm78

Green-че, ДА ТИ Е ЖИВ И ЗДРАВ МАЛКИЯ ЮНАК!!!  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Силно се надявам днес да се чувства по-добре милото, а като му мине, ще направите грандиозно парти   bouquet
Облаче, много се радвам, че си по-добре  Heart Eyes Hug Не питай къде съм цяла сутрин  Blush (асос, редут...  Embarassed), но май мирясах  Praynig Praynig Praynig Ей, сутиените без подплънката са супер удобни, направо са като спортните  Peace Широка ми е малко обиколката, но от този модел това е най-малкото Rolling Eyes Дано не се отпуснат  Praynig
Змейче, форумът и редут-а и мен снощи ме побъркаха, но за сметка на това сутринта раничко добре работеха Wink Ако само в браузъра е порблема, изтрий temporary files, cookies, всичко  Peace
sivanovaa, Силве, ти се помля мила  Hug Heart Eyes

Много е криво времето - бях планирала днес поне никъде да не ходя, а то пък трябва да маркирам колата, че вчера и подновихме каското. Нали мъж ми води и взима Габи от градина, та гледам да не го ангажирам с допълнителни неща Wink Ще използвам и през един офис да мина, а за утре ако искате може да се спретнем на кафенце?

Lux, другата седмица ще си направим програма  Peace Мисля, че и Точе ще е вече в отпуска Wink
Бюти, на Точе-то всичко и е като терличките (миниатюрно и сладко  Heart Eyes)

# 566
Лукс,как по устните ... ако са какви?  newsm78

температурата на детето дали му е студено или му е добре примерно като сме на вън Simple Smile

# 567
  • София
Добро утро мамчета,

Да почерпя бързо за моето момче, което днес става на 3  Sunglasses

И не мога да не похваля хомеопатичката на Марти. След едно "бонбонче" овладяхме температурата, а кашлицата значително (ама наистина значително намаля). Сутринта си хапна със страхотен апетит. За сега сме решили да не отлагаме празненството за довечера (надявам се, че след като цяла нощ не е вдигал температура и след следобедния сън ще е ОК).

# 568
Добро утро и от мрачен Разград  Confused
И аз не можах да спя тази вечер,нещо ръцете ми се схващат от това спане на ляво или на дясно,аз по принцип само по корем спинкам,но сега нали.....  Rolling Eyes
Облаче,бързо възтановяване......
Херцог,мерси много за отзивчивостта,ако се реша за такава възглавничка ще ти пиша...  Wink
Змейче,дано се оправи лаптопа,че така е мн гадно като стане....  Naughty
Девилче,браво за добрите резултати - до края само така   Peace
Килемак,ти май само да обиждаш хората и да даваш критики се вкллючваш в темата ни.....  Close
Грийнче,да ти е жив и здрав малкия юнак.Много да ви радва и да расте щастливо дете   bouquet
НА Варненските мами - весело изкарване днес на лекцията и да се снимата ей....  Hug
Айде...аз отивам да хапвам мюсли...до после...

# 569
Грийнче да ти е живо и здраво детенцето ,много да ви радва  bouquet  bouquet  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт