Дядо Коледа ела и подаръци на ЮНЧЕТАТА им дари!

• 38 920
  • 718
  •   1
Отговори
# 195
  • София
Ели, много се извинявам  Embarassed! Честит 3-ти рожден ден и на Анимир да расте здрав, щастлив и обичан!   bouquet

Моята Ели днес е много мрънкаща и въобще не слуша.   Confused

# 196
Много съжалявам, че съм пропуснала рождените дни на Ема, Любослав и Анимир вчера, но днес на поправка:

Да са живи и здрави дечицата, винаги усмихнати и щастливи, много радост да носят на родителите си!  newsm59

# 197
  • София
Честит рожден ден на Алис! Да е много здрава и щастлива!

# 198
Хубави празници се задават около нас.Честито на бърборковците на по три и на бъдещите пожелавам МНОООООООООго здраве.
  bouquet

# 199
  • welcome to the Jungle
Честит рожден ден на    АНТОН,   МЛАДЕН ,     МИХАИЛ  и    МАРТИ !!!!

Да са живи и здрави порастналите малчугани!!!

Да са послушни и умни за радост на всчики!

# 200
Честит рожден ден на Антон,Младен,Марти и Михаил!Да са живи и здрави,много щастливи,весели и все засмяни и да слушкат мама и тати!Весел празник!

# 201
  • София
Честит Рожден ден на всички празнуващи днес!
Честит Рожден ден на всички от изминалата седмица.

Момичета, споделяйте как сте изкарали на рождения ден.
На кои подаръци се е радвало детето най- много.
Снимки.

# 202
  • София
Да, и аз искам да гледам снимкиииииииииии!  Grinning

# 203
  • Варна
Честит Рожден ден на всички празнуващи днес!
Честит Рожден ден на всички от изминалата седмица.

Момичета от Варна, знаете ли къде продават надписи Честит рожден ден, ама на български, че аз нещо не мога да открия?.

# 204
  • Варна
Момичета от Варна, знаете ли къде продават надписи Честит рожден ден, ама на български, че аз нещо не мога да открия?.
Миналата година имаше на едно магазинче на светофара на Чаталджа и Бенковска, точно на ъгъла. Продават всякакви декорации за РД. Попитай там.

# 205
Миналата година имаше на едно магазинче на светофара на Чаталджа и Бенковска, точно на ъгъла. Продават всякакви декорации за РД. Попитай там.
Ехеееееееее
Къде е Чаталджа,къде е Бенковска
Да не би да имаш предвид Сбъднати мечти на Чаталджа и Ген.Колев
Милейди във вашият тараф.Около новата църква, която строят на Отец Пайсии на спирката на тролейте има едно магазинче в което продават разни джунджурийки за рожденни дни,може да погледнеш там.

# 206
Здравейте. Честит рожден ден на всички деца,който празнуват днес и на всички , който вече са празнували. Много здраве,щастие и усмивки ви желая. Ние празнуваме утре , бяхме малко болни , но вече се оправихме и утре ще духаме свещичките. Чао на всички и лек ден.

# 207
  • Варна
Благодаря за идеите ще погледна и на двете места.  Simple Smile

# 208
  • Варна
Ехеееееееее
Къде е Чаталджа,къде е Бенковска
Да не би да имаш предвид Сбъднати мечти на Чаталджа и Ген.Колев
ooooh! голяма съм блейка, да, за това магазинче говоря.

# 209
  • Пловдив

ЧЕСТИТ 3-ТИ РОЖДЕН ДЕН НА ВСИЧКИ СЛАДУРКИ И СЛАДУРКОВЦИ !!!
МНОГО ЗДРАВЕ И УСМИВКИ ! ВЕСЕЛ ПРАЗНИК МИЛИ МАМИ  Hug  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт