FarmVille 17-та тема

• 38 229
  • 736
  •   1
Отговори
# 120
изчетох ви...осведомих се.... и запис  Wink

# 121
И при мен "изчезна" гориво Sad Продадох си колекцията с пеперудите, даде ми няколко туби гориво, дадох им use, но не ги отрази.
По повод горивото,което ти е изчезнало-има лимит от 180 мисля.Ако го минеш и то изчезва  ей така в нищото-скоро разбрах и аз!Колко изчезнаха така... Twisted Evil

Няма такова нещо  Wink
Аз в момента имам около 280

# 122
СЛУХ
“ ATTENTION: Zynga has announced that as of March 31, 2010 FarmVille will no longer be available in it’s Beta version. The game will be available for a subscription fee of $5.99 per month and will include additional levels above 70. …… “.
 #Cussing out

# 123
  • Варна
СЛУХ
“ ATTENTION: Zynga has announced that as of March 31, 2010 FarmVille will no longer be available in it’s Beta version. The game will be available for a subscription fee of $5.99 per month and will include additional levels above 70. …… “.
 #Cussing out

Аз се учудвам, че по-рано не сложиха такса, при 10 милиона фенове, 5 милиона да останат след въвеждане на такса, вие смятайте колко пари са това на месец, трябваше да се омъжа за някой от Zynga Laughing тъкмо като въведат такса ще обръщаме повече внимание на семействата си, защото аз лично няма да плащам за някаква игра

# 124
  • София
На мен ми изчезнаха скромните 8 туби гориво ...  Cry

# 125
Здравейта.Понеже нямам никакво време да чета назад може ли някой да ми каже какво трябва да направя за новия медал.Мен от конюшнята ми се падна това момиче за обиране на дървета,но не ми отчете за медал.

# 126
Сакън.
Анатема
Дано тубите ми са на мястото си  Praynig Praynig Praynig  Joy
Ако сте прави - вие сте виновни да ми избяга горивото. Така да знаете  Joy

# 127
There is a new rumor going around about Farmville becoming pay to play. We would like to assure everyone that this is JUST another lame Facebook rumor and has no truth in it. Zynga has made no such announcement anywhere to be found about this. These types of scam chain letters go around all the time, just a few weeks ago there was a very similar letter about Facebook charging for use.

I just heard that Zynga has announced that as of March 31, 2010 FarmVille will no longer be available in it’s Beta version. The game will be available for a subscription fee of $5.99 per month and will include additional levels above 70. …… If you care about FV, please put this as your status…… in protest.

Once again, please ignore this rumor

# 128
  • 7800
запис

# 129
Е, те все някога ще му сложат такса  Wink И тогава дружно ще си намерим друга зарибявка  Laughing

# 130
  • всеки тежи на мястото си, та и аз ...
А, Трейси, недей така. Сложат ли му такса, ще се куртулисаме най-после и няма и да помисля да се захващам пак с подобно нещо. Влязох от любопитство да видя от какво пищят другите, че им губело времето, и попаднах в Матрицата  ooooh!. Няма излизане, такса му е решението  Peace и ще си гледаме домакинстването повече  Joy

# 131
Хаххаха аз също влязох от любопитство, стори ми се адски безсмислена и безинтересна игра, тук там обирах по 8 квадратчета, че ми беше жал да оставя да умрат и ми беше такава досада, после се зарибих много, сега май играя по инерция... ама те скоро ще ме спрат  Laughing

# 132
  • UK
И аз играя по инерция, няма да ми липсва особено ако го направят платено. Тъкмо ще имам повече време за другата игра, която играя и която всъщност харесвам повече - Пет Съсайъти. Simple Smile Освен това има поне още четири фермерски игри, Фарм Таун, Гардън не знам си какво си... Хората ще си платят един месец, два, кой ще плаща сериозно всеки месец тази сума за някаква игра, при положение, че има и безплатни такива. Simple Smile

# 133
Друг е въпроса че фейсбук ще стане платен  Laughing

# 134
Друг е въпроса че фейсбук ще стане платен  Laughing

Никога  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт