FarmVille 17-та тема

• 38 229
  • 736
  •   1
Отговори
# 105
  • София
Аз пуснах едно момиченце да обера дърветата и ми се паднаха 2 буболечки - като ги бера на ръка не ми се бяха падали досега Mr. Green

# 106
  • София
Запис

# 107
И при мен "изчезна" гориво Sad Продадох си колекцията с пеперудите, даде ми няколко туби гориво, дадох им use, но не ги отрази.
По повод горивото,което ти е изчезнало-има лимит от 180 мисля.Ако го минеш и то изчезва  ей така в нищото-скоро разбрах и аз!Колко изчезнаха така... Twisted Evil

# 108
  • E-CLM & CH-VD
Няма лимит от 180, нещо се е бъгнало просто. Аз имам към 1500 в момента, имам съседи и с повече.  Peace

# 109
  • Bapнa
Последно ви четох на 4-та тема .....  Laughing Бая сте изписали Simple Smile

# 110
  • Пловдив
Някъде коментирано ли е, че когато се приемат подаръци, независимо за колекции или други, който успее да си хване нещо не трябва да натиска ОК бутона след това, а директно отново да се върне на началната си страница?

# 111
момичета , много ви моля помогнете
 започнах да игнорирам подаръците защото ми бяха много и не разбрах кво натиснах и блокирах фемата и сега не мога да влеза . ако някои може да помогне , много ви моля пишете ми на лична . помогнете . благодаря ви предваритрелно.

Значи, отиваш горе в дясно на Настройки - Настройки за сигурността - Приложения и уебсайтове - Блокирани приложения
От там се разблокират всички приложения Wink

# 112
И аз имам над 1300 туби гориво - няма лимит.

# 113
  • E-CLM & CH-VD
Някъде коментирано ли е, че когато се приемат подаръци, независимо за колекции или други, който успее да си хване нещо не трябва да натиска ОК бутона след това, а директно отново да се върне на началната си страница?

Не е вярно това. От зинга го отрекоха официално.  Peace И с ОК, и без него, все тая. 10 човека на колекция, 5 на яйца, ако не се лъжа.

# 114

Не е вярно това. От зинга го отрекоха официално.  Peace И с ОК, и без него, все тая. 10 човека на колекция, 5 на яйца, ако не се лъжа.

за яйцата са по 3-ма ,за нещата от колекциите 5  ,а   за колекциите 10 .Лично съм пробвала  Peace

# 115
  • Кюстендил

Не е вярно това. От зинга го отрекоха официално.  Peace И с ОК, и без него, все тая. 10 човека на колекция, 5 на яйца, ако не се лъжа.

Не знам от колекциите и яйцата колко могат да вземат, но от редките неща за колекциите - сини пера, чанове, ножици ... могат да вземат само 4 човека. Изпробвано е и съм убедена.  Peace

# 116
  • E-CLM & CH-VD
И аз съм го изпробвала, на определени хора. 10 взеха. Не от колекция, а от редките. Явно при всеки е различно.

# 117
  • На черешатааа
Здравейте трудещи се  Simple Smile. имате ли промяна в ХР за минаване на нивата? На мен са ми 10 хил- както до сега, на приятелка и  иска 6 хиляди Twisted Evil , на приятел 15 хил  Shocked . Имам предвид над 50 ниво?

# 118
  • Кюстендил
И аз съм го изпробвала, на определени хора. 10 взеха. Не от колекция, а от редките. Явно при всеки е различно.

При мен четирима, два пъти пробовах и двата пъти толкова успяха да вземат. Странно, че при теб са били 10  newsm78

# 119
  • E-CLM & CH-VD
Aко скоро пак ми се падне нещо от редките, пак ще пробвам  Peace, но не очаквам да е скоро  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт