FarmVille 17-та тема

• 38 229
  • 736
  •   1
Отговори
# 90
Да се запиша, отивам да чета, това с човечето само да питам-само по един човек ли може да взема от него, защото до сега колко народ публикува такива неща и нищо не успях да взема на 4-тата секунда  Crossing Arms

# 91
Запис ,пък после ще ви чета.

# 92
# 93
  • София
И при мен "изчезна" гориво Sad Продадох си колекцията с пеперудите, даде ми няколко туби гориво, дадох им use, но не ги отрази.

# 94
  • София
Леле колко сте изписали ...  ooooh!
Сори за тъпия въпрос, но сега коне ли ще връткаме ..?
На мен от новите екстри нищо не ми се е падало още, хванах си няколко момиченца от стената ...  Wink

# 95
Запис  Mr. Green
По въпроса с конюшните и аз се ослушвам.
Падна ми се момиче с крава и докато разбера какво прави, го активирах.
Та сега ще трябва първо за "обирам" конюшнята и после да пускам момичето май  newsm78
Но пък, при автоматичното обиране не ми се падна нищо от животните.

# 96

Но пък, при автоматичното обиране не ми се падна нищо от животните.

Мда... сега пуснах това с кравата и с дървото и нищо не се падна... а бях изчакала да узрее всичко, че да е по-ефективно  Crazy

# 97
# 98
Обаче краварниците, кокошарника, конюшнята и грозните патета си останаха необрани, обирах на ръка  Peace

# 99
  • E-CLM & CH-VD
Да, за сградите с животни пишеше, че няма да ги обират помагачите. Нито ще трансформират грозни патки, телета и пуйки-бебета.
А конете ще е трудно да се въртят, защото ако не са в обора, стават готови за 2 или 3 дни, не помня, а като са вътре - за 1.  Crazy

# 100
  • Пловдив
запис

# 101
  • МАРС
Обаче краварниците, кокошарника, конюшнята и грозните патета си останаха необрани, обирах на ръка  Peace
Аз от радост да го пробвам веднага натиснах да обере животните и чак тогава зацепнах,че може да ми трансформира хубавите зъбати патета в тия гадни лебеди и като видях че са си там камък ми падна Joy

# 102
По колко кокошкарника имате. Аз имам 1-ин, а ми се ще да са повечко..... Whistling

# 103
  • sofia
момичета , много ви моля помогнете
 започнах да игнорирам подаръците защото ми бяха много и не разбрах кво натиснах и блокирах фемата и сега не мога да влеза . ако някои може да помогне , много ви моля пишете ми на лична . помогнете . благодаря ви предваритрелно.

# 104
Да не става въпрос за два отделни медала - единия е за торене на съседи(Crop Whisperer), там ти отброява всяко квадратче, което ториш, а другия е за помощ на съседи(Good Samiritan), там отброява всеки съсед, на който помогнеш, независимо дали си торил или не за една бройка в медала
Става въпрос точно за този медал Good Samiritan и мн добре си спомням как ми даваше по 5ер и ми се увеличи мн странно бройката,а този др него отддавна го взех.

Общи условия

Активация на акаунт