FarmVille 17-та тема

• 38 229
  • 736
  •   1
Отговори
# 600
О, много ти благодаря!  Hug
Вече съм на 11-то ниво!  Laughing

Браво Simple Smile Hug с малко търпение ще ги избуташ нивата а и не само ти де но и всички ние  Crazy

# 601
Минах повече от 5 нива и още не ми пуска сеялката
П.П. Играта е много лесна  Wink

# 602
А, ше я избутам аз, 10 нива избутах за 2 дена, и сега ше се справя. Simple Smile
Иначе за отключването на сеялката предполагам ще трябва търпение, защото и тракторът ми се отвори доста след като направих 10-то ниво... Rolling Eyes

# 603
Минах повече от 5 нива и още не ми пуска сеялката
П.П. Играта е много лесна  Wink

Ee как толкова бързо аз цял ден се мъча с 2 нива  newsm78

# 604
Момичета, аз изтървах цялата тема, но само да попитам - какъв е последният медал с тези коне, че нещо не можах да разбера? мислех, че е за обиране на конете в конюшнята, обаче явно не е това.

# 605
  • Кюстендил
Момичета, аз изтървах цялата тема, но само да попитам - какъв е последният медал с тези коне, че нещо не можах да разбера? мислех, че е за обиране на конете в конюшнята, обаче явно не е това.

Като обираш конюшната и нали ти дава разни глезотийки - 100 ХР; ратайче за животните или за дърветата - за това е медала.

# 606
  • Велико Търново
И ти брои колко глезотийки ли ще събереш? Досега на мен не ми е давало нищо  Crossing Arms

# 607
На същия принцип като мистериозните яйца е.

# 608
  • Велико Търново
Дано не ни подлудят както с тях  Naughty

# 609
уффф фермата ме ядосва, не иска да зарежда както трябва , за N-ти път ще сея едно и също нещо просто защото не го запаметява  #Cussing out #Cussing out #Cussing out #Cussing out

# 610

Като обираш конюшната и нали ти дава разни глезотийки - 100 ХР; ратайче за животните или за дърветата - за това е медала.
Ами на мен никакви глезотийки не ми е давала тази конюшна  Crossing Arms

# 611
  • Пловдив
Моляяя, нека някой да обясни накратко как да минет тея смотани нива в Мафията. Изхабих и долари, и енергия, и кръв и не мръдна тва ниво...  Praynig

# 612

А дали могат да се въртят коне както кокошките?. ))))

# 613
И аз това исках да попитам  Mr. Green
Иначе днес цял ден не иска да ми зареди страницата на тъпата Мафия  smile3511 smile3515

# 614
  • Кюстендил

А дали могат да се въртят коне както кокошките?. ))))

Може, ама много място заемат Crazy

Общи условия

Активация на акаунт