FarmVille 17-та тема

• 38 229
  • 736
  •   1
Отговори
# 615
Минах повече от 5 нива и още не ми пуска сеялката
П.П. Играта е много лесна  Wink

Ee как толкова бързо аз цял ден се мъча с 2 нива  newsm78

Ми като си на 128 ниво е по-лесно  Laughing

Последна редакция: пт, 26 фев 2010, 07:51 от marto12345

# 616
Добро утро!

ПОЗДРАВЛЕНИЯ за синята панделка за мистериозните кутии! Браво!

# 617
  • Варна
съседи, помагайте!
приемам си поканите за подаръците и веднага ме праща във фермата! нито един подарък нямам вече от близо 30 зе днес!
някой има ли подобен проблем и дали е временно това?

# 618
Не пишеше ли, че има проблем с подаръците? Ще го оправят...

На мен друго ми направи впечатление вчера - нали кутията събира 50 - обаче като приемах ми излезе, че са 30 и загубих един - явно още настройват....

На мен пък друго не ми излиза - не стават снимките - не ги виждам в моят профил, нито на стената - някой да знае какъв може да е проблема? Нищо не помня да съм пипала - преди това нямах проблеми....  Rolling Eyes

# 619
съседи, помагайте!
приемам си поканите за подаръците и веднага ме праща във фермата! нито един подарък нямам вече от близо 30 зе днес!
някой има ли подобен проблем и дали е временно това?

мдам, и тъпото е, че го прави избирателно, на мен така що мистериозни подаръци ми се затриха...  Sad
пък разни кокошки и овце си ги получавам без проблеми   Mr. Green
започвам да го приемам лично вече  #2gunfire

обирджии  hahaha

# 620
Още нещо ме дразни ... да вземат да изписват когато конюшната не ти дава нищо - както при кокошките...

# 621
Добро утро и от мен.
Моля някой който ми е съсед във фермата,нека ми изпрати покана за тая мафия  ooooh!
от вчера се опитвам да я отворя, #Cussing outстанах почитател даже и toolbar си инсталирах,само и само да я отвори.Е не ще!!!Пише ми че приложението е премахнато или изтрито.Ми незнам от къде да го пусна м........ му.... #2gunfire

# 622
Доколкото разбрах тази новата сеялка по 9 квадрата ще сее така ли.А дали със същото количество гориво?

# 623
  • London
Добро утро и от мен.
Моля някой който ми е съсед във фермата,нека ми изпрати покана за тая мафия  ooooh!
от вчера се опитвам да я отворя, #Cussing outстанах почитател даже и toolbar си инсталирах,само и само да я отвори.Е не ще!!!Пише ми че приложението е премахнато или изтрито.Ми незнам от къде да го пусна м........ му.... #2gunfire

Аз ще ти кажа,
така влизаш от горната лента на Фейса-а в настроики на сигурноста и там търсиш приложения, блокирани приложения, даваш премахни и после най-долу след последната публикация има редактирай опциите, дай му добави в новини и ще стане.

# 624
Доколкото разбрах тази новата сеялка по 9 квадрата ще сее така ли.А дали със същото количество гориво?

Да - няма значение с какво ще сееш

# 625
Няма такава тъпа игра като мафия.

# 626
Добро утро и от мен.

Аз ще ти кажа,
така влизаш от горната лента на Фейса-а в настроики на сигурноста и там търсиш приложения, блокирани приложения, даваш премахни и после най-долу след последната публикация има редактирай опциите, дай му добави в новини и ще стане.
 bouquet  bouquet  bouquet
Знаех ,че мога  да разчитам на теб!!!
Мерси!
Айде сега пак се почват едни мъки и напъни да ги мина тия 5 ш.....и нива #Cussing out

# 627
Не са обирджии.
Когато взимате подаръци, нали изпращате "Благодаря" + връщате същия подарък.
Е, и отсреща играчът прави същото. И като се врътне един такъв подарък в двете посоки - аз на теб ти на мен и аз пак пращам Тенкю+нещо. Ей това червеното пращане не го отчита ами ме праща директно във фермата.

Мафията: отивате на Джобс и само там цъкате.

# 628
  • UK
Само че при мен се случва да не ми даде подаръци, които не са изпратени по този начин, ами най нормално, без частта с "благодаря". Simple Smile

# 629
Ам в Мафията трябва ли да имаш приятели  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт